- 26 Mart 2018
- 28.487
- 128.098
- 598
Ahahaha şakir kimse çıksın aradanŞakire yok ama
Selam ben yeni üye olabilirim sizin tarafınızdan sorgulanmak istiyorum.Durun ya yeni üyeyi sorguya çekemedim
Sizde tutunamayanlar okuyacak ışık gördüm, yoksa yanılıyor muyum kuzumSelam ben yeni üye olabilirim sizin tarafınızdan sorgulanmak istiyorum.
İnanır mısınız severek okuyorum şu sıralarSizde tutunamayanlar okuyacak ışık gördüm, yoksa yanılıyor muyum kuzum
İyi gecelerIyi geceler herkese
Ben bir heyecanlanmış heveslenmiştim amaLatife ettim cağnım
Emeğine sağlık başkanımDereceye giren girmeyen okuyan herkesi tebrik ederim. Yine güzel bir ay olmuş
NİSAN AYI LİSTESİ
Kitap Sayfası
1. @Etkisiz Eleman 2535 Sayfa
2. @Orangegreysky 2280 Sayfa
3. @hande_buse 1788 Sayfa
4. @Eleadora 1716 Sayfa
Kitap Adedi
1. @Orangegreysky 10 Kitap
2. @Eleadora 8 Kitap
3.Irmak000 7 Kitap
4. @Atalanteda 6 Kitap
4. @Leyla nin Pembe Mantosu 6 Kitap
NİSAN AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
108 ADET
NİSAN AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
28.047 SAYFA
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
Irmak000
@Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
Ne demek ŞakirŞakire yok ama
Bu ne ön görüdür böyleSizde tutunamayanlar okuyacak ışık gördüm, yoksa yanılıyor muyum kuzum
32 yaşındayim, evliyim 1oğlum, 2kizim var. Ortaokul Matematik öğretmeniyim. Oğlum bu sene 1.sinif. ona okuma alışkanlığı kazandırmak şu an en önemli amacımZ zumruduanka_90 hoşgeldiniz.Kendinizi biraz tanıtırsanız seviniriz. Yaş, meslek, memleket, medeni hal, burç vs..
Adresler bende bir gece ansızın gelebilirimBen bir heyecanlanmış heveslenmiştim ama
Tutunamayanları okuyup da hayata tutunabilenlere selam olsunİyi geceler
Ben de örgü örüyordum ama bıraktım32 yaşındayim, evliyim 1oğlum, 2kizim var. Ortaokul Matematik öğretmeniyim. Oğlum bu sene 1.sinif. ona okuma alışkanlığı kazandırmak şu an en önemli amacımkızlarım da biri 4 diğeri 2bucuk yaşında.
Gaziantepte yaşıyorum. Günümun bı çoğu çocukların peşinde koşturma ile geçiyor . Fırsat bulduğum her boşlukta kendi hobilerime vakit ayırıyorum. Gün içinde olan boşluklarda örgü örüyorum. Akşamları da kitap okumaya ayırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?