Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitap okumaya ağırlık verdim. Bir de geçen yıl spora gidiyordum akşamları
Gündüz iş akşam çocuk ev derken yetişemiyorum.
Bu ara kendime ufak bir çanta öreceğim

Ben amigurumi yapıyordum
Bende çocuğun ödevleri için mecbur başında oturuyorum. Otururken de biseyler örüyorum. Benimde listemde bı çanta bı cüzdan örmek var. Dün malzemelerimi aldım
Çok teşekkür ederim, çok güzel bir sayfadasınız. Güzel paylaşımlarımız olması dileğiyle
Com tesekkur ederim
Teşekkür ederim
Çok güzel olmuş ama ben amigurumi çok yapamıyorum takibi zor geliyor her sırada
Bu arada bugün fakülteden çıkmak üzereyken odama fare girdi resmen ben yokmuşum gibi davranıp tini mini geldi
Ayy bizim okula bı ara fareler basmıştı bizden çok öğretmenler odasında geziyorlardi

Eleadora da Çernobil sesleri'ni izlemiş. Referans oldu bana
Hem okudum hem izledim
Ne diyem? Mesela Mahmut mu diyem?
Keyifli okumalar
Kontese gelen bu hediyeye kontesten daha çok sevinmiş olabilirim Sen ne ince düşünceli bi insansin güzel yürekli insan Eleadora
Ya teşekkür ederim utandırdınız beni
Başladım başladım. Dün gece ben de bir pes ediyor gibi oldum aslında ama bu akşam ruh halim iyiyken okumayı sürdürdüm
Gerçekten kaldıramam

Başladım başladım. Dün gece ben de bir pes ediyor gibi oldum aslında ama bu akşam ruh halim iyiyken okumayı sürdürdüm
Benim okuyup okuyup bırakmam sadece yayınevinden kaynaklandı,puntoları çok küçüktü zorlanıyordum. Bu yüzden evdeki kitabı bıraktım bugün kütüphaneden aldım iş bankasınınkini. 1000 küsür sayfa işyerinde arkadaşlar görünce herkes dönüp bir daha baktı. Mayısın sonuna kadar bitirmem için güzel vaadlerde bulundu edebiyat hocasi arkadaş. Bitireyim de kapayım hediyeyi

Bitirirsin sen ,seveceksin

Ortak okuma kitabının adı ne tam olarak bende sizinle okuyayım
İlk sayfada tüm aylarınki yazıyor. Bu ay Koleksiyoncu ortak okuma.
Bitirirsin merak etme. Hele bir de teşvik varsa beraber üstesinden geleceğiz inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…