Calci elinde orağı olsa hafiften levin e de benziyor bu sanki
Bence ikinci yarısıO belli sayfa dediğin kaçıncı sayfa takriben
Mahallenin muhtarı TeyoFakültede de birini soracaklarsa bana müracaat ediyorlar, sen kesin bilirsin diye
Bak bu nick de bayağı iyi, ekran görüntüsü aldım unutmamak içinBence ikinci yarısı
Mahallenin muhtarı Teyo
Aldım aldım bugün ,yarın gelecek ekspresO gazla aldın dimi
Yine de uygun aldın
Bende çocuğun ödevleri için mecbur başında oturuyorum. Otururken de biseyler örüyorum. Benimde listemde bı çanta bı cüzdan örmek var. Dün malzemelerimi aldımKitap okumaya ağırlık verdim. Bir de geçen yıl spora gidiyordum akşamları
Gündüz iş akşam çocuk ev derken yetişemiyorum.
Bu ara kendime ufak bir çanta öreceğim
Ben amigurumi yapıyordum
Com tesekkur ederimÇok teşekkür ederim, çok güzel bir sayfadasınız. Güzel paylaşımlarımız olması dileğiyle
Teşekkür ederimHoşgeldiniz
Çok güzel olmuş ama ben amigurumi çok yapamıyorum takibi zor geliyor her sırada
Ayy bizim okula bı ara fareler basmıştı bizden çok öğretmenler odasında geziyorlardiBu arada bugün fakülteden çıkmak üzereyken odama fare girdiresmen ben yokmuşum gibi davranıp tini mini geldi
Ve oyuncak çöpe gider...Calci elinde orağı olsa hafiften levin e de benziyor bu sanki
Hem okudum hem izledimEleadora da Çernobil sesleri'ni izlemiş. Referans oldu bana
Ne diyem? Mesela Mahmut mu diyem?Ne demek Şakir
Ya teşekkür ederim utandırdınız beniKeyifli okumalar
Kontese gelen bu hediyeye kontesten daha çok sevinmiş olabilirimSen ne ince düşünceli bi insansin güzel yürekli insan Eleadora
Başladım başladım. Dün gece ben de bir pes ediyor gibi oldum aslında ama bu akşam ruh halim iyiyken okumayı sürdürdümMayıs ayı kalın kitap okuması için Karamazov Kardesleri seçmiştim. Aslında yıllardır başlayıp biraz okuyup bırakıyordum . Bu sefer kararlıyım inşallah bu sefer güzelce okuyup nihayete erdiricem
Eleadora sen başladın mi?
Gerçekten kaldıramam
Yok canım ilk önce ortak okuma kitabı Koleksiyoncu'yu okuyorumAldım aldım bugün ,yarın gelecek ekspres
Sen başladın mı ona
Teyocum sen de bizim kuşaktansın bilirsin belki Mahallenin Muhtarı diye bi film vardı biz çocukken hatırlıyormusunBence ikinci yarısı
Mahallenin muhtarı Teyo
Tamam ben önden gideyim o zamanYok canım ilk önce ortak okuma kitabı Koleksiyoncu'yu okuyorum
Benim okuyup okuyup bırakmam sadece yayınevinden kaynaklandı,puntoları çok küçüktü zorlanıyordum. Bu yüzden evdeki kitabı bıraktım bugün kütüphaneden aldım iş bankasınınkini. 1000 küsür sayfa işyerinde arkadaşlar görünce herkes dönüp bir daha baktıBaşladım başladım. Dün gece ben de bir pes ediyor gibi oldum aslında ama bu akşam ruh halim iyiyken okumayı sürdürdüm
Bitirirsin sen ,seveceksinBenim okuyup okuyup bırakmam sadece yayınevinden kaynaklandı,puntoları çok küçüktü zorlanıyordum. Bu yüzden evdeki kitabı bıraktım bugün kütüphaneden aldım iş bankasınınkini. 1000 küsür sayfa işyerinde arkadaşlar görünce herkes dönüp bir daha baktı. Mayısın sonuna kadar bitirmem için güzel vaadlerde bulundu edebiyat hocasi arkadaş. Bitireyim de kapayım hediyeyi
İlk sayfada tüm aylarınki yazıyor. Bu ay Koleksiyoncu ortak okuma.Ortak okuma kitabının adı ne tam olarak bende sizinle okuyayım
Bitirirsin merak etme. Hele bir de teşvik varsaBenim okuyup okuyup bırakmam sadece yayınevinden kaynaklandı,puntoları çok küçüktü zorlanıyordum. Bu yüzden evdeki kitabı bıraktım bugün kütüphaneden aldım iş bankasınınkini. 1000 küsür sayfa işyerinde arkadaşlar görünce herkes dönüp bir daha baktı. Mayısın sonuna kadar bitirmem için güzel vaadlerde bulundu edebiyat hocasi arkadaş. Bitireyim de kapayım hediyeyi
Bence de sevecekBitirirsin sen ,seveceksin
Bitirirsin sen ,seveceksin
Bitirirsin merak etme. Hele bir de teşvik varsaberaber üstesinden geleceğiz inşallah
Inşallah ya bu sefer kafaya koydumBence de sevecek
Bende sipariş vereyim hemen. Teşekkür ederimİlk sayfada tüm aylarınki yazıyor. Bu ay Koleksiyoncu ortak okuma.
Bitirirsin merak etme. Hele bir de teşvik varsaberaber üstesinden geleceğiz inşallah
Bebektim ama hatırlıyorum diyerek kendimi yaşça küçülteyimTeyocum sen de bizim kuşaktansın bilirsin belki Mahallenin Muhtarı diye bi film vardı biz çocukken hatırlıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?