Yiyesim geldi şu an seniAdresler bende bir gece ansızın gelebilirim
Selamlar bizden efenimTutunamayanları okuyup da hayata tutunabilenlere selam olsun
Hoş geldiniz32 yaşındayim, evliyim 1oğlum, 2kizim var. Ortaokul Matematik öğretmeniyim. Oğlum bu sene 1.sinif. ona okuma alışkanlığı kazandırmak şu an en önemli amacımkızlarım da biri 4 diğeri 2bucuk yaşında.
Gaziantepte yaşıyorum. Günümun bı çoğu çocukların peşinde koşturma ile geçiyor . Fırsat bulduğum her boşlukta kendi hobilerime vakit ayırıyorum. Gün içinde olan boşluklarda örgü örüyorum. Akşamları da kitap okumaya ayırıyorum.
Neden? Ben şu an kızlara çanta yapıyorum minnoş minnoş. Bir ilmek bile bana çok güzel terapi oluyorBen de örgü örüyordum ama bıraktım
Teşekkür ederimHoş geldiniz
Keyifli okumalarEki Görüntüle 3242397 Eki Görüntüle 3242398 Bugün o kadar mutlu oldum ki
Eleadora sen harika bir insansın
Hediyelerin için kocaman teşekkür ediyorum
Kitap okumaya ağırlık verdim. Bir de geçen yıl spora gidiyordum akşamlarıNeden? Ben şu an kızlara çanta yapıyorum minnoş minnoş. Bir ilmek bile bana çok güzel terapi oluyor
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, çok güzel bir sayfadasınız. Güzel paylaşımlarımız olması dileğiyle32 yaşındayim, evliyim 1oğlum, 2kizim var. Ortaokul Matematik öğretmeniyim. Oğlum bu sene 1.sinif. ona okuma alışkanlığı kazandırmak şu an en önemli amacımkızlarım da biri 4 diğeri 2bucuk yaşında.
Gaziantepte yaşıyorum. Günümun bı çoğu çocukların peşinde koşturma ile geçiyor . Fırsat bulduğum her boşlukta kendi hobilerime vakit ayırıyorum. Gün içinde olan boşluklarda örgü örüyorum. Akşamları da kitap okumaya ayırıyorum.
Hoşgeldiniz32 yaşındayim, evliyim 1oğlum, 2kizim var. Ortaokul Matematik öğretmeniyim. Oğlum bu sene 1.sinif. ona okuma alışkanlığı kazandırmak şu an en önemli amacımkızlarım da biri 4 diğeri 2bucuk yaşında.
O belli sayfa dediğin kaçıncı sayfa takribenİnanır mısınız severek okuyorum şu sıralar
Gerçekten belli bir sayfayı aşınca sarıyor kitap
400O belli sayfa dediğin kaçıncı sayfa takriben
Herkesin seceresini çıkarıp bize tanıttıgın için biz de sana teşekkür ederizÇok teşekkür ederim, çok güzel bir sayfadasınız. Güzel paylaşımlarımız olması dileğiyle
Oraya gelsek zaten madalya takarlar
O gazla aldın dimi
Ben 90da bıraktımOraya gelsek zaten madalya takarlar50yi geçemedim yıllardır. Dedim 70 falansa zorlayayım
Fakültede de birini soracaklarsa bana müracaat ediyorlar, sen kesin bilirsin diyeHerkesin seceresini çıkarıp bize tanıttıgın için biz de sana teşekkür ederiz
Fakültenin de gururuFakültede de birini soracaklarsa bana müracaat ediyorlar, sen kesin bilirsin diye
Sıradaki nick belirlendiFakültenin de gururu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?