Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecmis olsun

Haydaa geçmiş olsun çok
Sağol canım .
Çok geçmiş olsun canım ya
Sağolasın başkanım .
geçmiş olsun

ben de nişanıma birkaç gün kala öğrenci kavgasında arada kaynayıp kolumu kırmıştım
Sağol canım. Off senin daha kötüymüş geçmişler olsun. Ben de geçende kavga ayırırken ısırıldım daha onun izi geçmemişti. Nedir bu çektiğimiz, Allah beterinden korusun. Rahatladım azıcık bunları yaşayan başkası da var, tek sakar ben değilim gibi . Tesadüfe bak ki benim de 24 haziranda nişanım var .

Çok geçmiş olsun ya
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun canım

allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. aman diyim dikkat ol

Girlevik Şelalesi - Erzincan​

Girlevik Şelalesi, Erzincan şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre mesafede, Çağlayan Bucağı, Girlevik Köyü'nde bulunmaktadır. Şelale; doğal güzellikleri, bitki örtüsü, ağaçları, serin havası ve dinlenme yerleriyle Erzincan' ın en çok tercih edilen mesire yeridir. Yüksekliği yaklaşık 30 metre olan, üç katlı birçok koldan akan Girlevik Şelalesi'ne, yerli ve yabancı turistlerin ilgisi her geçen yıl daha da artmaktadır. Özellikle bahar aylarında açan papatyalar, rengarenk küpe çiçekleri ve daha birçok farklı bitki türü görsel bir şölen sunmaktadır.
Şelaleyi ziyarete gelen misafirler, iğde ağaçlarının gölgesinden piknik yapmakta ve serinlemektedir. Kış aylarında hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi, Girlevik Şelalesi'nin donmasına neden olmaktadır. Şelalenin bu hali, oldukça ilgi çekicidir. Donmayla birlikte oluşan buz sarkıtları, buz tırmanıcılığı sporu için elverişli bir ortam sağlamaktadır. Kış aylarında bu spora gönül verenler, donmuş şelalede gösteri yapmaktadır.

Günaydınlar

Bu akşam saat 21.00'da yeterli katılım olursa Kapak Kızı yorumlaması olacaktır. Katılacak olanlar kimler

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90

Günaydın yorumlamaya katılacağım

Günaydın

Günaydın ,katılırım inşallah ben

Eleadora iyimisin? Görmüyorum birkaç gündür forumda seni. Bir sorun yoktur inşallah
İyiyim Keiracım sağ ol, sen nasılsın?
Gündüz iş yoğunluğu akşam da ev arayışlarımızdan biraz yoğun ve yorucu geçiyor günler. Gelemiyorum o sebeple

Çok geçmiş olsun
Nişanın da şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah
Günaydıın
Yorumlamaya katılacağım inşallah

Günaydın Dersim var canım, erken bitmezse gelemem

Şahane görünüyorlar iyi okumalar
Çok geçmiş olsun canım
Okumadım cnm. Kitap ben de yok zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…