İyi öğlenler.
Girlevik Şelalesi - Erzincan
Girlevik Şelalesi, Erzincan şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre mesafede, Çağlayan Bucağı, Girlevik Köyü'nde bulunmaktadır. Şelale; doğal güzellikleri, bitki örtüsü, ağaçları, serin havası ve dinlenme yerleriyle Erzincan' ın en çok tercih edilen mesire yeridir. Yüksekliği yaklaşık 30 metre olan, üç katlı birçok koldan akan Girlevik Şelalesi'ne, yerli ve yabancı turistlerin ilgisi her geçen yıl daha da artmaktadır. Özellikle bahar aylarında açan papatyalar, rengarenk küpe çiçekleri ve daha birçok farklı bitki türü görsel bir şölen sunmaktadır.
Şelaleyi ziyarete gelen misafirler, iğde ağaçlarının gölgesinden piknik yapmakta ve serinlemektedir. Kış aylarında hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi, Girlevik Şelalesi'nin donmasına neden olmaktadır. Şelalenin bu hali, oldukça ilgi çekicidir. Donmayla birlikte oluşan buz sarkıtları, buz tırmanıcılığı sporu için elverişli bir ortam sağlamaktadır. Kış aylarında bu spora gönül verenler, donmuş şelalede gösteri yapmaktadır.
Günaydınlar
Bu akşam saat 21.00'da yeterli katılım olursa Kapak Kızı yorumlaması olacaktır. Katılacak olanlar kimler
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
herkese günaydın
Girlevik Şelalesi, Erzincan şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre mesafede, Çağlayan Bucağı, Girlevik Köyü'nde bulunmaktadır. Şelale; doğal güzellikleri, bitki örtüsü, ağaçları, serin havası ve dinlenme yerleriyle Erzincan' ın en çok tercih edilen mesire yeridir. Yüksekliği yaklaşık 30 metre olan, üç katlı birçok koldan akan Girlevik Şelalesi'ne, yerli ve yabancı turistlerin ilgisi her geçen yıl daha da artmaktadır. Özellikle bahar aylarında açan papatyalar, rengarenk küpe çiçekleri ve daha birçok farklı bitki türü görsel bir şölen sunmaktadır.
Şelaleyi ziyarete gelen misafirler, iğde ağaçlarının gölgesinden piknik yapmakta ve serinlemektedir. Kış aylarında hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi, Girlevik Şelalesi'nin donmasına neden olmaktadır. Şelalenin bu hali, oldukça ilgi çekicidir. Donmayla birlikte oluşan buz sarkıtları, buz tırmanıcılığı sporu için elverişli bir ortam sağlamaktadır. Kış aylarında bu spora gönül verenler, donmuş şelalede gösteri yapmaktadır.
Günaydınlar
Bu akşam saat 21.00'da yeterli katılım olursa Kapak Kızı yorumlaması olacaktır. Katılacak olanlar kimler
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
Ay çok yakın aslında bize şimdiye kadar niye gitmediysek iyi fikir oldu haftasonu il dışından misafirim olacak beraber gidebiliriz hava güzel olursa inşallah
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
Eski basımlardan tüm hikayelerini okudum ama gözüm senin kitaplarda kaldıÇok teşekkürlerr, hepsinin tek kitapta olması iyi baya merak ediyordum Holmes hikayelerini
Kitabın biri tüm hikayeleri, biri tüm kitaplarını içeriyor, 100-150 TL arasıydı bir tanesi. Koca koca ciltli ve her hikayeyi içeren bir kitabın bu fiyatta olması daha bulunamaz...Günaydın:)
Eski basımlardan tüm hikayelerini okudum ama gözüm senin kitaplarda kaldı
Yani al diyorsunKitabın biri tüm hikayeleri, biri tüm kitaplarını içeriyor, 100-150 TL arasıydı bir tanesi. Koca koca ciltli ve her hikayeyi içeren bir kitabın bu fiyatta olması daha bulunamaz...
Yok al demiyorum ama almazsan ileride pişman olabilirsin diyorum, ucuz diyorum, hepsi bir arada diyorum... Ama al demedim yani...Yani al diyorsunHoş geldin yeni Calci
Nereden aldın gidip bakayım artık farz olduYok al demiyorum ama almazsan ileride pişman olabilirsin diyorum, ucuz diyorum, hepsi bir arada diyorum... Ama al demedim yani...
Link paylaşmak sorun değilse atayım Ren Kitap Sherlock Holmes Bütün Romanlar Tek Cilt Özel Basım - Sir Arthur Conan Doyle Fiyatı, Yorumları - Trendyol hepsiburada amazonda aynı kitap 250Nereden aldın gidip bakayım artık farz oldu
Dur yapmaNereden aldın gidip bakayım artık farz oldu
YapacağımDur yapma
İnşallah sorun değildirLink paylaşmak sorun değilse atayım Ren Kitap Sherlock Holmes Bütün Romanlar Tek Cilt Özel Basım - Sir Arthur Conan Doyle Fiyatı, Yorumları - Trendyol hepsiburada amazonda aynı kitap 250
Değil diye biliyorum ama emin de değilimYapacağımTeyom sen bilirsin link vermek sorun mu?
2. başkan olmak emin olmayı gerektirirdiDeğil diye biliyorum ama emin de değilim
Ben muhaberattan sorumluyum2. başkan olmak emin olmayı gerektirirdi
Oh ya az kalsın yardımcılıktan oluyordumBen de bilmiyorum
Ben de bilmiyorum
Lütfen dağılın yeni başkan benimOh ya az kalsın yardımcılıktan oluyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?