Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun canım

İyiyim Keiracım sağ ol, sen nasılsın?
Gündüz iş yoğunluğu akşam da ev arayışlarımızdan biraz yoğun ve yorucu geçiyor günler. Gelemiyorum o sebeple
İyi olmana sevindim Ben de iyiyim çok şükür. İçine sinen güzel, huzurlu günler geçireceğiniz bir ev bulursunuz inşallah

Rüyamda kitaplarım geliyormuş, kızıma da sipariş etmişim. Fakat o gidip İri Memeler ve Geniş Kalçalar kitabını benden habersiz alıp okula götürüyormuş okumak için kapağını beğenip bu arada migren atağı rüyası bu Rüyamda bile sipariş vermeler

aman yarabbi

Yorumlaması zor bir rüya C Calcifer Bilinçaltımızı ele geçirmiş

Çok teşekkürlerr, hepsinin tek kitapta olması iyi baya merak ediyordum Holmes hikayelerini
Hiç merakım yoktu ama dışını çook sevdim
Kitabın biri tüm hikayeleri, biri tüm kitaplarını içeriyor, 100-150 TL arasıydı bir tanesi. Koca koca ciltli ve her hikayeyi içeren bir kitabın bu fiyatta olması daha bulunamaz...
Ne zamandır kitap almıyorum ama başka şeylere odaklandım bütçeyi fazla sarstım 50 lirada olsa kocam topa tutar beniama listeme aldım

Hiç merakım yoktu ama dışını çook sevdim

Ne zamandır kitap almıyorum ama başka şeylere odaklandım bütçeyi fazla sarstım 50 lirada olsa kocam topa tutar beniama listeme aldım
Ben 1 tane kitabını okumuştum sadece, o zaman kafam yerinde değildi herhalde anlamamıştım bile. Toplu alayım dedim hepsini

Benim de kendime koyduğum yasak var ya temmuza kadar almayacağım, bu doğum günü hediyemdi kendimden kendime ama almadıkça zamlanıyor, üzülüyorum

Bende bu ay aldığım herşeye anneler günü hediyem diyorum kitap aldım kitaptan önce ip aldım:) eşim diyor şu Mayıs bitse de bı Haziran gelseydi

Bende bu ay aldığım herşeye anneler günü hediyem diyorum kitap aldım kitaptan önce ip aldım:) eşim diyor şu Mayıs bitse de bı Haziran gelseydi
Bi süredir de dışarıdan yemiyoruz, bugün kahve aldım zorla kendime, bahanem de dünya psikologlar günü olmasıydı isteyene bahane çok...

ay bi dakika ben anneler günü bahanesini kullanmayı unuttum
Bizde Mayıs Haziran çok yoğun
Mayıs
Anneler günü, eşimin, kardeşimin ve eşinin doğum günü
Haziran

Babalar günü ve benim doğum günüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…