- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
Meraklı değilsin, başkanlık zor olmasınLütfen dağılın yeni başkan benim
Geçmiş olsun canımSelam kızlar, bugün hiç bakamadım. Telefonumun şarjı bitmişti okul çıkışı. Bugün başıma bir şeyler geldi . Dünyanın en saçma iş kazalarına sahip öğretmeni olabilirim. Geçen sene başıma pano düşmüştü, sevgili C Calcifer belki hatırlarsın, geçen sene konuşmuştuk. Bugün de bir öğrencinin dirseğine sağ elimi çarptım. Parmağım morardı, şişti. Acilde röntgen çekildi kırık ya da çatlak yok ama atel takıldı. Yarına raporluyum, perşembeye de rapor almaya çalışacağım. Doktor elini kullanma, yazı yazma dedi. Neyse ki kitap okuma demedi . Halim çok komik .
İyi olmana sevindimİyiyim Keiracım sağ ol, sen nasılsın?
Gündüz iş yoğunluğu akşam da ev arayışlarımızdan biraz yoğun ve yorucu geçiyor günler. Gelemiyorum o sebeple
aman yarabbiRüyamda kitaplarım geliyormuş, kızıma da sipariş etmişim. Fakat o gidip İri Memeler ve Geniş Kalçalar kitabını benden habersiz alıp okula götürüyormuş okumak için kapağını beğenipbu arada migren atağı rüyası bu Rüyamda bile sipariş vermeler
Yorumlaması zor bir rüyaRüyamda kitaplarım geliyormuş, kızıma da sipariş etmişim. Fakat o gidip İri Memeler ve Geniş Kalçalar kitabını benden habersiz alıp okula götürüyormuş okumak için kapağını beğenipbu arada migren atağı rüyası bu Rüyamda bile sipariş vermeler
Sanırım öyleBenceKeira- da bizim alamadığımız kitapları almaya çalışmış
Sanırım öyle
O kitaplar buraya gelecekBenceKeira- da bizim alamadığımız kitapları almaya çalışmış
Hangi kitaplartopikteki herkese denetip tribe sokayım mıBak yine denedim yine iptal etti
O kitaplar buraya gelecek
Hangi kitaplar
Çok teşekkür ederim ikisi için deÇok geçmiş olsun
Nişanın da şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah
Günaydıın
Yorumlamaya katılacağım inşallah
Teşekkür ederimŞahane görünüyorlariyi okumalar
Çok geçmiş olsun canım
Okumadım cnm. Kitap ben de yok zaten.
Teşekkür ederiimGeçmiş olsun canım
Hiç merakım yoktu ama dışını çook sevdimÇok teşekkürlerr, hepsinin tek kitapta olması iyi baya merak ediyordum Holmes hikayelerini
Ne zamandır kitap almıyorum ama başka şeylere odaklandım bütçeyi fazla sarstımKitabın biri tüm hikayeleri, biri tüm kitaplarını içeriyor, 100-150 TL arasıydı bir tanesi. Koca koca ciltli ve her hikayeyi içeren bir kitabın bu fiyatta olması daha bulunamaz...
Ben 1 tane kitabını okumuştum sadece, o zaman kafam yerinde değildi herhalde anlamamıştım bile. Toplu alayım dedim hepsiniHiç merakım yoktu ama dışını çook sevdim
Ne zamandır kitap almıyorum ama başka şeylere odaklandım bütçeyi fazla sarstım50 lirada olsa kocam topa tutar beni ama listeme aldım
Bende bu ay aldığım herşeye anneler günü hediyem diyorum kitap aldım kitaptan önce ip aldım:) eşim diyor şu Mayıs bitse de bı Haziran gelseydiBen 1 tane kitabını okumuştum sadece, o zaman kafam yerinde değildi herhalde anlamamıştım bile. Toplu alayım dedim hepsini
Benim de kendime koyduğum yasak var ya temmuza kadar almayacağım, bu doğum günü hediyemdi kendimden kendimeama almadıkça zamlanıyor, üzülüyorum
Bi süredir de dışarıdan yemiyoruz, bugün kahve aldım zorla kendime, bahanem de dünya psikologlar günü olmasıydıBende bu ay aldığım herşeye anneler günü hediyem diyorum kitap aldım kitaptan önce ip aldım:) eşim diyor şu Mayıs bitse de bı Haziran gelseydi
Dedim anneler günü biter ben başka bişe bulurumBi süredir de dışarıdan yemiyoruz, bugün kahve aldım zorla kendime, bahanem de dünya psikologlar günü olmasıydıisteyene bahane çok...
ay bi dakika ben anneler günü bahanesini kullanmayı unuttumBende bu ay aldığım herşeye anneler günü hediyem diyorum kitap aldım kitaptan önce ip aldım:) eşim diyor şu Mayıs bitse de bı Haziran gelseydi
Bizde Mayıs Haziran çok yoğunay bi dakika ben anneler günü bahanesini kullanmayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?