Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşk olsun calci biz dururken kumamızı mı tavsiye ediyorsun
Günaydın herkese

Bizde Mayıs Haziran çok yoğun
Mayıs
Anneler günü, eşimin, kardeşimin ve eşinin doğum günü
Haziran

Babalar günü ve benim doğum günüm
başkasının doğum günü olması kendimize hediye almayacağımız anlamına gelmiyor
herkese günaydın

Yeşil Bambu ve Diğer Fantastik Öyküler-Osamu Dazai
Japon mitolojisinden ve kültüründen beslenen 7 adet öykü yer alıyor kitapta. Osamu Dazai'nin İnsanlığımı Yitirirken kitabını okumuştum ve çok etkilenmiştim. Yazar farkını yine ortaya koymuş ve içi ısıtacak değişik sanki soba başında ılık bitki çayınızı yudumlarken girdiğiniz o uyku mahmurluğu gibi bu kitabı. Değişik ve tat bırakan. Okumanızı tavsiye ederim. Özellikle bazen yoran kitaplar olunca araya alıp bir es verebileceğiniz ama unutamayacağınız bir kitap olabilir. Bu yazarın Öğrenci Kız adındaki kitabını da okumak istiyorum inşallah.

Koleksiyoncu'ya başlıyorum.

İlk yorumumuz geldi
Çok teşekkür ediyorum canım

İyi öğlenler canım.Cok güzel düşünmüşsün

İkinci kitapta şebnem açısından ilerliyor başındayım henüz. Aile, akraba ilişkileri, kabul edilemeyen gelin ve onun kızı şebnem. Yazar toplumumuzu çok güzel analiz etmiş. Bir zaman sonra bu kadar düşünülecek ne vardı dedim bende

Pamuk Prenses ve Katrilyonlarca Cüce - Hasan Tevfik

İsmi çok ilginç geldi ve merak uyandırdı. İnce bir kitap ve dili çok basit. Okuyan herkesin anlayabileceği bir dile sahip. Nanoteknolojinin kimine göre bir devrim, kimine göre üçüncü dünya savaşının bir habercisi olabileceği üzerine düşünceler barındırıyor. Bunun yanında nanoteknolojinin getirmiş olduğu nimetlerinden ve aynı zamanda ölümcül etkilerinden de bahsediyor. Nanoteknolojinin yaratıcıya karşı bir meydan okuma olduğunu tespit ediyor. Yüzeysel şekilde ele alındığı için okurken ekstra bir bilgi birikimine gerek duymuyorsunuz. Bu sebepten dolayı tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…