Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzellikleri başa bela olmuş. Tabii babanın durumu öyle olmasaydı işler daha farklı olabilirdi

Güzellikleri başa bela olmuş. Tabii babanın durumu öyle olmasaydı işler daha farklı olabilirdi
Babanın durumu çok vahim. Karısı yerinde ben olsam sanırım aynısını yapardım. Ben kadına suç bulmadım. Beden rahatsızlığı neyse de zihin rahatsızsa çok zor

Acaba yazar bu kitaba baslarken seri kitap halinde yazmayi planlamis miydi. Eger oyleyse sebnemi merak unsuru olarak kapak kizinda arka plana atmış bence. Ikinci kitapta sebnemi anlatıyormuş, cok merak ediyorum yeşil peri gecesini
Ben önce yeşil peri gecesini okumuştum ve serinin en sevdiğim kitabı odur. Bence planlı değil öyle gelişmiş gibi

Ben önce yeşil peri gecesini okumuştum ve serinin en sevdiğim kitabı odur. Bence planlı değil öyle gelişmiş gibi
Yesil peri gecesini seneler once ben de okumuşum ama seri oldugunu bilmeden ve kitapla ilgili hicbir sey hatırlamıyorum

Yesil peri gecesini seneler once ben de okumuşum ama seri oldugunu bilmeden ve kitapla ilgili hicbir sey hatırlamıyorum
Çok etkilememiş demek ki seni. Ben okuyali da on yıl olmuştur belki. Gayet iyi hatırlıyorum. Tabii birkaç yıl önce Osmani okuyunca da hafızam tazelenmiş olabilir

Bünyamin ne öyle Sizce haklı mı şüphelerin de
Sevgisiz yapılan bir evlilik daha. Sırf evlilik olsun uygun aday diye evlenince bir yerde duruyor gitmiyor. Nasıl hevesle başlanan bir evliliğin adım adım çöküşünü çok iyi anlatmış.
Paranoya mı gerçek mi tamamen okuyucuya bırakmış ucu açık yani
Bence her iksi de duruma uygun

Kesinlikle .
Ersin de mutlu olmadığı bir işte , Selda sevdiği insana açılamıyor ,hepsi birşeylere mecbur etmişler kendilerini,toplum baskıları ,aile faktörleri
derken .Şebnem’e de kendilerinden bir sebep aradılar durdular bu yüzden .

Kapak kızını okumamıştım . Birde birşey soracağım yorumlananlar sayfa üstünde yazışarak oluyordu diye biliyordum.yaniliyor muyum herhangi bir Google mert ,zoom gibi uzaktan bağlantıya geçildi mi?

Zaten onun cesareti hepsinin hayatını sorgulamaya itmedi mi?

Ayfer Tunç'un Aziz Bey Hadisesi kitabını okumuştum ben ilk tavsiye ederim.

Kitapta bana da biraz yüzeysellik baskın geldi. Bitaz dağınıklık. Ama hisleri geçirmede usta bir yazat olarak gördüm. Bence kafamızda varolan soru işaretleri sadece olaylar olarak değil de yazar hakkında da diğer 2 kitabı okuyunca tam olarak oturacak. Sadece bu kitabı okumuş olsam sanırım bir daha Ayfer Tunç okumazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…