Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hasta olan herkese şifa diliyorum

Nasılsınız kızlar? Okumalar nasıl gidiyor?
Ben bir koptum ki tam kopuş..
zaten ay sonuna asla yetişemem
Araya bir kitap alıp çapraz okuma yapmayı düşünüyorum, yoksa sadece elimdekini okumaya kalksam bitmeyecek böyle.. biraz ağır ilerliyor

ben de son 2 gündür okuyabildim tüm ay boyunca. koleksiyoncu bitmek üzere ama memeler bitmez sanıyorum ki. bir de kendi arkadaş grubumla okuduğumuz bir kitabım daha var. memelerden önce onu okumayı planlıyorum

ben de son 2 gündür okuyabildim tüm ay boyunca. koleksiyoncu bitmek üzere ama memeler bitmez sanıyorum ki. bir de kendi arkadaş grubumla okuduğumuz bir kitabım daha var. memelerden önce onu okumayı planlıyorum
Bende de ağır ilerliyor o kitap. Koleksiyoncuyu sevdim. Ama memeler de 110 a geldim daha konuyu anlayamadım

Ya
Hiç bilmediğim ve gidilecekler listeme sayenizde ekledigim bir yer oldu

İşte başka bir kitap okuyorum evde koleksiyoncuya başlayacağım sabah erken saatler itibariyle. Moyan ve bülbül kitabını sipariş verdiğim BKM hala yollamayinca iptla ettim idefixden yeni sipariş verdim herhalde pazartesiye ancak gelmiş olur Nobel ödüllü kitap.kitabi almadan önce acaba kitap kılıfını alsam diye düşündüren ilk kitap oldu bana
İşte metroda otobüste okuyabilebilmek adına nedense bir acaba dedirtti o yüzden farklı bir ön yargı ile okuyacağım..ayrıca BKM den iptla.edince aman alma demekki okuman gerekli diye iç sesim beni oyaladı da.bakalim heyecenla bekliyorum.gerci ne bileyim ki yetistirebileyim hazirana .... Ama geriden de gelsem bir şekilde gelebilmek istiyorum

Bugün Böğürtlen Kışı - (Sarah Jio) okumasını bitirdim. Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Dili yalın, gereksiz ayrıntı ve betimlemelerden uzaktı. Kitabı akıcı buldum. Olay örgüsü bakımından çok şaşırtıcı bir yanı yoktu (tesadüfler bana çok geldi) ama çok sıradan ve basit de değildi. Farklı zaman dilimlerinde yaşamış iki kadının, iki annenin yollarının kesişmesini anlatan bir kitaptı. Kitabın bazı yerleri beni duygulandırdı, hüzünlendirdi. Yazarın diğer kitaplarını da okumak istiyorum. Tavsiye ederim.
İyi okumalar diliyorum herkese. İyi geceler.

Sarah jio nun başka kitaplarıni okudum. Evet hızlı ilerliyor ama aynı donguyle bitiyor hepsi geçmiş ve şimdi anlatılıyor ve bı sure sonra yolları kesişiyor.

Kendime masallah diyeyim benim okumalar guzel gidiyor simdilik

Efes Antik Kenti - İzmir​

Dünya Miras Listesi'ne alınan “Efes” Dünya Miras alanı; Çukuriçi Höyük, Ayasuluk Tepesi (Selçuk Kalesi, St. John Bazilikası, İsa Bey Hamamı, İsa Bey Camii, Artemision), Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi olmak üzere dört bileşenden oluşmaktadır.
Antik Dönem'in en önemli merkezlerinden biri olan Efes, tarih öncesi dönemden başlayarak Helenistik, Roma, Doğu Roma, Beylikler ve Osmanlı dönemleri boyunca yaklaşık 9000 yıl kesintisiz yerleşim görmüş ve tarihinin tüm aşamalarında çok önemli bir liman kenti ve kültürel ve ticari merkez olmuştur.

Helenistik ve Roma Dönemi'nin üstün kentleşme, mimarlık ve dini tarihine ışık tutan simgeleri barındıran Efes’te farklı dönemlere ait en üstün mimari ve kent planlama örnekleri bulunmaktadır.

MÖ 8. yüzyıla tarihlenen ve Antik Dönem'in yedi harikasından biri olarak ünlenen kült merkezi Artemision, Hz. Meryem’in İsa’nın annesi olarak kabul ve ilan edildiği 431 tarihli Ekümenik Konsülün gerçekleştiği yer olan Meryem Kilisesi, İsa’nın havarilerinden biri olan ve Yahya İncili’ni Efes’te yazan St. John’ın mezarı üzerine inşa edilen Bazilika gibi Erken Hristiyanlık Dönemi'ne şahitlik eden benzersiz eserleri, günümüzde Hristiyanlar tarafından hac mekanı olarak kabul edilen Meryem Ana Evi ve Beylikler Dönemi'nde inşa edilen İslam yapıları ile Efes aynı zamanda dini tarih açısından da bugün hala ayakta olan benzersiz bir birikim sunmaktadır.

Günaydınlar Herkese

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90

Ortak okumayı bitirdim. Kalın kitapta da 250. sayfadayım. Biraz gaza basmam lazım

Günaydın

Ben de yavaşladım, hala 800'lerdeyim. Bu ara biraz depresifim, yemek de yemediğimi fark ettim Enerjim kalmıyor sabah uyanamıyorum akşam 8'de gidiyorum. Vakit kalmıyor şu an bu halimle kitaba ama toparlarım umarım

Günaydın

herkese günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…