Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese .

Ben uzun süredir hiç okuyamadım. Post itler de yalan oldu . Dün bari ortak okumayı yapayım dedim başladım ama aynı . Boğazlarım kötü, hiç yemek yapasım bir şey yiyesim gelmiyor, dışarıdan yiyorum sürekli. Bahar gelecek derken gelemedi bi, hava soğuk ve nemli; bunaltıcı basık bir hava var günlerdir.
 
Günaydın, huzurlu bir gün diliyorum.
 
Sarah jio nun başka kitaplarıni okudum. Evet hızlı ilerliyor ama aynı donguyle bitiyor hepsi geçmiş ve şimdi anlatılıyor ve bı sure sonra yolları kesişiyor.
Evet dediğinizi dün akşam başka okuyucular da yorum olarak yazmış. Tarz olarak hep aynı ilerliyor demişler.
 
Kelebek Adası
Paris’ten Çiçeklerle
Elveda Haziran
Son Kamelya ,yi okumuştum ben de .Bunları tavsiye edebilirim
 
Çok geçmiş olsun
 
Ben de yazarın Londra’dan Sevgilerle kitabını okudum geçen ay. Klişe doluydu açıkçası, ama yine de beni duygulandırdı. Akıcı, dili yalın, okuması kolay. Okuduğun kitap hoşuna gittiyse önerebilirim, bu da gidecektir hoşuna .
 
Selamlar:)
İlk gittiğimde günlerce rüyama girmişti Efes:)
 
Not aldım, çok teşekkür ederim. :) Okumak istediğim kitaplar arasına ekledim.
 
koleksiyoncu bitti. kitabın en başında tahmin etmiştim böyle biteceğini. hatta aralarda yaşanabilecek aksiyonları da tahmin etmiştim. neye benzettiğimi de hatırladım, you dizisine benzetiyormuşum not: 70 bin sterlin ne paraymış harca harca bitmedi

yazarın anlatım tarzı hoşuma gitti. elimde başka kitapları da var mutlaka devam edeceğim okumaya.
 
Kitap hırsızı bitti. Oldukça akıcı ve hüzünlü bir kitaptı ben beğendim. Sıradaki kitabım yeşil peri gecesi olacak, ayni zamanda budala ya devam
 






Bandırma Gemi Müzesi - Samsun​

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda önemli bir rolü olan Bandırma Gemisi, 1878 yılında Glasgov'da "Trocadero" ismiyle inşa edilmiş ve sorasında Kymi adıyla uzun yıllar yük taşımıştır. 12 Aralık 1891 yılında batan gemi çıkarılarak onarılmış ve aynı yıl içinde yeniden yüzdürülmüştür.
1894 yılında o zamanki Deniz Yolları İşletmesi anlamına gelen İdare-i Mahsusa'ya nakledilen gemi bu tarihten itibaren "Panderma" adıyla Osmanlı denizlerinde yük ve yolcu taşımaya başlamıştır. 28 Ekim 1910 tarihinde İdare-i Mahsusa adı "Osmanlı Seyrüsefain İdaresi" (Osmanlı Denizcilik İşletmesi) olunca geminin adı "Bandırma" olarak değiştirilmiş ve posta vapuru haline getirilmiştir.
19 Mayıs 1919'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını Samsun'a getirdikten sonra yine posta hizmetlerine devam etmiş ve 1924 yılında "Türkiye Seyrüsefain İdaresi" tarafından hizmet dışı bırakılmıştır. 1925 yılında İlhami Söke'ye satılan gemi aynı şahıs tarafından 4 ay içinde Haliç'te sökülmüştür. Geminin orijinal çizimleri referans alınarak yeniden yapılmış ve 07 Şubat 2005 tarihinde Bandırma Vapuru'nun kullanım hakkı ve işletmesini devralan Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından müze haline dönüştürülerek 19 Mayıs 2006 tarihinde ziyarete açılmıştır.


Günaydınlar

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun

Cumamız Mübarek Olsun

Akşam fotoğraf paylaşımı vardır. Katılımlarınızı bekliyorum


Bütün tuşlara bastım

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
 
Günaydın cumamız mübarek olsun
19 Mayıs gençliğin bayramı kutlu olsun
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…