Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

Günaydın

Günaydın

Çok geçmiş olsun Ne ilaçsız oluyor ne de ilaçları gönül rahatlığı ile kullanabiliyoruz
Aklınıza gelen kısa şiirler var mı?benim sevdiğim bildiğim şairlerde kalmadı
Oğlanın dönem ödevi varda 20 tane lazım daha en az dört kıta

Benim tek sevdiğim şair Ümit Yaşar Oğuzcan. Tek şiir de Milyonkere Ayten
Ohh maşallah ilk aklına gelen bu kadarsa

Aynen hiç hasta olmasınlar evin tadı tuzu olmuyor onlar hasta olunca

Selam kızlar. Bugün kızımın okul pikniği vardı. Oraya gittik. Ctsi misafirim vardı, pazar günü seçim telaşı, anneler günü derken okuyamadım hedeflerimi dün de bebeğim durmadı okuyamadım. Bugün piknik vardı okuyamadım. Artık birkaç hedefimi birden okumam gerekecek. Bi salsalar beni okuyacağım da çocuklar anne anne anne peşimde geziyor. Onlar uyuyor eşim gel dizi izleyelim diyor. Bi okuyamıyorum ya yeter

Pınargözü Mağarası - Isparta​

Yenişarbademli İlçesi’ne 8 kilometre uzaklıkta, Çaydere Ormanları'nın içinde, içinden çok güçlü su akan bir mağaradır. Ayrıca, mağaranın içerisinde bir çok sifon ve büyük çağlayan vardır. Bu mağaranın, 1995 yılına kadar yapılan uzun süreli araştırmalarla 16 kilometrelik bölümü ölçülmüş, ancak sonuna kadar henüz ulaşılamamıştır. Belirlenen son nokta girişten +660 metre yukarıdadır. Mağaranın içinde değişik büyüklükte gölcükler, şelaleler, damlataş havuzları ve her türden damlataş birikimleri geniş yer kaplamaktadır. Pınargözü Mağarası uzunluğu itibariyle Türkiye’nin en büyük mağarasıdır. Turizm açısından Avrupa’nın en uzun mağarası olarak da kabul edilmektedir. Mağara, çevresinde tespit edilen 213 çeşit barındıran bitki örtüsüyle de dikkat çekicidir.

Günaydınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…