Birlikte okuruz o zaman. Siz bebeyle bile uçuyorsunuz masallah.size yetisirmiyim bilmiyorumBende aldım o kitabı okuyacağımm
Bence en baştan sevmeyeceğini biliyor zaten. Miranda güçlü bir karakter. Mirandnin kendisine örnek aldığı idol olarak belirlediği kişiyi de az çok tanıyor. Gerçekten sevilmek istese daha zayıf karakterli birini seçerdi. Bu kendisine hiç bakmayacağını bildiği ulaşamayacağı kişiyi seçiyor. Nadide kelebek meselesi yineBenim okurken sinirlendiğim şu hani kıza burda kalacaksın belki beni seversin diyor ama sevmesi için hicbir eylemde bulunmuyor. Tamam dış görünüşü iyi degilmis ama kızı kişiliği ile etkileyebilirdi halbuki kızın tüm çabalarına rağmen değişme kapatmisti kendisini. Mirandanın onun gibi bir karakere aşık olmasi olası degildi zaten
Farklı kitaplara atıfta bulunması hoşuma gitti. Mesela Cavdar Tarlasında Çocuklar kitabini okuyan arkadaşlar kitabin duragan olduğunu söylemişti okumam diye düşünmüştüm ama Miranda iki kez okumuş Calibana zorla okutmuş madem ben de okuyayım dedim
Ben okudum. Beklentiniz yüksek tutmayın. Aşağılarda bir yerde olsunBende aldım o kitabı okuyacağımm
Bu da benim en hoşlandığım durum:)Farklı kitaplara atıfta bulunması hoşuma gitti. Mesela Cavdar Tarlasında Çocuklar kitabini okuyan arkadaşlar kitabin duragan olduğunu söylemişti okumam diye düşünmüştüm ama Miranda iki kez okumuş Calibana zorla okutmuş madem ben de okuyayım dedim
Tam olarak bunu bekledim ben de, o sebeple sıkıldımCalibanın anlatmadığı şeyleri okusak daha akıcı okurdu.
Ohh be. Sadece ben mi böyle düşünüyorum diyordumBen okudum. Beklentiniz yüksek tutmayın. Aşağılarda bir yerde olsun
Okuyanlar okusun öyle yazayım yorumumuOhh be. Sadece ben mi böyle düşünüyorum diyordumneden bu kadar abartıldığını hiç anlamadığım bir kitaptı açıkçası. Hattâ tekrar okumayı bile düşündüm.
Kesinlikle miranda o kitabinokutuyor ki ordaki ergen gibi dışa vuruk olsun Fregg in.ama.nafileFarklı kitaplara atıfta bulunması hoşuma gitti. Mesela Cavdar Tarlasında Çocuklar kitabini okuyan arkadaşlar kitabin duragan olduğunu söylemişti okumam diye düşünmüştüm ama Miranda iki kez okumuş Calibana zorla okutmuş madem ben de okuyayım dedim
Daha etkileyici olurdu kesinlikle. Böyle biraz laf kalabalığı gibi geldi banaTam olarak bunu bekledim ben de, o sebeple sıkıldım
Oğlum biraz hasta geleceğim biraz geç kalacağım. Siz başlayın yorumlamaya lütfen
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
Irmak000
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
kgokce
Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
Zaten yeni kurbani için ilk başta ona efendinin kim oldugunu göstermeliyim dedi. Bir de kızın vücut ölçülerine bakıp elbiselerde ona olur dediBence en baştan sevmeyeceğini biliyor zaten. Miranda güçlü bir karakter. Mirandnin kendisine örnek aldığı idol olarak belirlediği kişiyi de az çok tanıyor. Gerçekten sevilmek istese daha zayıf karakterli birini seçerdi. Bu kendisine hiç bakmayacağını bildiği ulaşamayacağı kişiyi seçiyor. Nadide kelebek meselesi yine
Salingenin kitabı açıkçası 20 li yaşlarımda okudugumda birşey ifade etmemişti bende de sonra çocuktan sonra 40 lara yaklasinca okuduğumda aaa dedirtti..zaten o kitap bir sezon Amerika'da ergenlik sürecinde okullarda okutulan bir başyapıt olarak kullanılmış. Birde kitabın okurken küfürlü olması aklımda kalmış ama.ergen tipler zaten öyle konusuyor maalesef. Helede azcik okullardan kovulan bir tipse . Bence beklentili okuyun yine deOhh be. Sadece ben mi böyle düşünüyorum diyordumneden bu kadar abartıldığını hiç anlamadığım bir kitaptı açıkçası. Hattâ tekrar okumayı bile düşündüm.
Ben tekrar okuyacağım zaten kısaOhh be. Sadece ben mi böyle düşünüyorum diyordumneden bu kadar abartıldığını hiç anlamadığım bir kitaptı açıkçası. Hattâ tekrar okumayı bile düşündüm.
Okuyanlar okusun öyle yazayım yorumumu
Tam trol kitap
Aynen ... Hepde kelebek gibi çekiciliği olan tipleri ... Yok efendim.saclari boyu rengiKitabın sonuna doğru adam kızların da koleksiyonunu yapacak sandım da Allahtan kitap bitti
+ Simyacı diyorum Madonnaya ekBen tekrar okuyacağım zaten kısa
Abartılma konusuna katılıyorum bir dönem bazı kitaplar böyle oluyor.
Ben bunlara Kürk Mantolu Madonna'yı da dahil ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?