Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence en baştan sevmeyeceğini biliyor zaten. Miranda güçlü bir karakter. Mirandnin kendisine örnek aldığı idol olarak belirlediği kişiyi de az çok tanıyor. Gerçekten sevilmek istese daha zayıf karakterli birini seçerdi. Bu kendisine hiç bakmayacağını bildiği ulaşamayacağı kişiyi seçiyor. Nadide kelebek meselesi yine

Bende aldım o kitabı okuyacağımm
Ben okudum. Beklentiniz yüksek tutmayın. Aşağılarda bir yerde olsun

Bu da benim en hoşlandığım durum:)
Okuduğum kitaplara atıf yapılınca mutlu oluyorum:)

Yorumları okumaktan son sayfaya ulaşamıyorum

Caliban aşık değil saplantılı bir adamdı. Kendi sevgisizliğini azaltmak için gördüğü ilk güzel kıza aşık olduğunu sandı.
Kitapta bazı bölümler bana çok sıkıcı geldi özellikle ilk kurgu oturana kadar ki 30 sayfalık kısımda. Mirandanın ağzından yazılan yerler de zaten okuduğumuz şeyleri okumakta sıktı. İki taraflı okuma fikri güzeldi ama saha önce okumadığımız Calibanın anlatmadığı şeyleri okusak daha akıcı okurdu.

Ohh be. Sadece ben mi böyle düşünüyorum diyordum neden bu kadar abartıldığını hiç anlamadığım bir kitaptı açıkçası. Hattâ tekrar okumayı bile düşündüm.
Okuyanlar okusun öyle yazayım yorumumu
Tam trol kitap

Kesinlikle miranda o kitabinokutuyor ki ordaki ergen gibi dışa vuruk olsun Fregg in.ama.nafile

Nükleer silahların kötülüğü, açlık çeken çocuklara deginmesi iyi olmuş farkındalık icin fakat bi yandan tanri bizi sevmiyora getirip inaca çok sacma ve anlamsız sekilde bağlamış

Zaten yeni kurbani için ilk başta ona efendinin kim oldugunu göstermeliyim dedi. Bir de kızın vücut ölçülerine bakıp elbiselerde ona olur dedi Miranda icin yaptığı masraf boşa gitmedi kendince

Ohh be. Sadece ben mi böyle düşünüyorum diyordum neden bu kadar abartıldığını hiç anlamadığım bir kitaptı açıkçası. Hattâ tekrar okumayı bile düşündüm.
Salingenin kitabı açıkçası 20 li yaşlarımda okudugumda birşey ifade etmemişti bende de sonra çocuktan sonra 40 lara yaklasinca okuduğumda aaa dedirtti..zaten o kitap bir sezon Amerika'da ergenlik sürecinde okullarda okutulan bir başyapıt olarak kullanılmış. Birde kitabın okurken küfürlü olması aklımda kalmış ama.ergen tipler zaten öyle konusuyor maalesef. Helede azcik okullardan kovulan bir tipse . Bence beklentili okuyun yine de çünkü kitap kaç yayın evi gezmiş basılmamış sansurlenmis sonra bir başyapıt yapılmış hoş biDeki baskıda eepyi kısaltılmış ama olsun

Ben tekrar okuyacağım zaten kısa
Abartılma konusuna katılıyorum bir dönem bazı kitaplar böyle oluyor.
Ben bunlara Kürk Mantolu Madonna'yı da dahil ediyorum
Okuyanlar okusun öyle yazayım yorumumu
Tam trol kitap

Herkese merhaba sayfayı görünce bi kaldım kızımla en sevdiğimiz filmlerden birinin baş kahramanı. Nisan ayında Cahide Birgül ün Geceye Uyananları Mayıs ayında Peter Stamm ın 7 Yıl ını bu ay da Gabriel García Márquez in Aşk ve Öbür cinlerine başladım . Hedefim aralık ayına kadar 10 kitap bitirmek. Bakalım bu sayfa beni motive edecek mi

Herkesin ortak fikri ikinci kısımda Mirandanın da aynı şeyleri tekrar etmesinin sıkıcılıgı oldu ben de katılıyorum. Aslinda iki farklı karakterden anlatma fikri çok güzel ama yazar bunu başaramamış bence. Mesela Orhan Pamuk'un Kafamda bir tuhaflık var kitabinda bu yöntem vardı ve çok güzel kullanmıştı bu yöntemi ama Koleksiyoncuda sıktı bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…