GünaydınEki Görüntüle 3263660
Dipsiz Göl - Sivas
Dağlık bir arazı yapısının egemen olduğu Doğanşar İlçesi'nde yaylalar büyük bir alanı kaplamaktadır. Bitki örtüsü Sivas ve çevresine göre daha zengindir. Kayın, köknar, sarıçam ormanları bu bakımdan en önemli özelliğini oluşturur. Dipsizgöl, küçük bir alana sahip olmakla birlikte etrafındaki koruluk ve kır manzaralarıyla gezilip görülmeye değer güzelliktedir.
Günaydınlar Canım Kadınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
@Arrietty_
Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
nemesis
mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
hande_buse
@koza16
Z zumruduanka_90
GünaydınEki Görüntüle 3263660
Dipsiz Göl - Sivas
Dağlık bir arazı yapısının egemen olduğu Doğanşar İlçesi'nde yaylalar büyük bir alanı kaplamaktadır. Bitki örtüsü Sivas ve çevresine göre daha zengindir. Kayın, köknar, sarıçam ormanları bu bakımdan en önemli özelliğini oluşturur. Dipsizgöl, küçük bir alana sahip olmakla birlikte etrafındaki koruluk ve kır manzaralarıyla gezilip görülmeye değer güzelliktedir.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Bonus
yet07
Keira-
@Arrietty_
Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
nemesis
mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
hande_buse
@koza16
Z zumruduanka_90
Yaa çok iyi ben de dün epey okumuşumOsman bitti canım. Bülbül’ü okuyorum
Geçmiş olsun canım. Dün maraşta olmuştu 4.7 ondan mı etkilendiniz?Günaydın kızlarcuma günü karneyi aldıktan sonra çocukları da aldım 3gunluk bı tatil yaptık iyi geldi hepimize. Dünde eve geldik evi temizle çamaşır yıka kurula derken akşam oldu. Akşam da yine deprem olunca sabaha kadar uyumadım yine. Bugün işim yok kahvaltıdan sonra sadece kitap okuyacağım
Geçmiş olsun. Hangi ildeydiniz?Günaydın kızlarcuma günü karneyi aldıktan sonra çocukları da aldım 3gunluk bı tatil yaptık iyi geldi hepimize. Dünde eve geldik evi temizle çamaşır yıka kurula derken akşam oldu. Akşam da yine deprem olunca sabaha kadar uyumadım yine. Bugün işim yok kahvaltıdan sonra sadece kitap okuyacağım
TünaydınEki Görüntüle 3263660
Dipsiz Göl - Sivas
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Bonus
yet07
Keira-
@Arrietty_
Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
nemesis
mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
hande_buse
@koza16
Z zumruduanka_90
Yaa çok iyi ben de dün epey okumuşum
Geçmiş olsun canım. Dün maraşta olmuştu 4.7 ondan mı etkilendiniz?
Evet marasta olandan etkilendik. Gaziantepteyim. Aslında uzun zamandır hissetmiyordum. Hafif başladı ilk deprem gibi hızlanır diye korktum. Çok şükür kısa sürdüGeçmiş olsun. Hangi ildeydiniz?
Huzurlu günler ❤
Bir etkinlik için kütüphanedeydim kızımı beklerken önümdeki kitapları karıştırdım.
Küçükçekmece' den geçen yazarların anlatıldığı bir kitap vardı ona baktım epeyce.
Yaşar Kemal Basınköy'de oturmuş ve Menekşe sahilinde yürüyüş yapmaya gelirmiş. Zamanla ordaki yıkımlardan çok etkilenip bundan bir kitabında bahsetmiş. Alıntı halinde geçiyordu. Florya için pek hoş şeyler dememiş sizinle paylaşmak istedim gülsem mi üzülsem mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?