• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Selam kızlar ☺️

Kızlar onca diş miş hastalık yetmezmiş gibi bir de İşten çıkarıldım :( Bu beni üzdü
Diğer yandan doktora gittim bebeğe baktırdık nasıl diye, bir de cinsiyet sorduk. 14 hafta 4 günlük anlaşılmaz dedi. Hocam erkek olsa görünmezmiydi dedim. Yok diyo 1 cm nası gözükcek.Gözükse de ben anlamam diyo 😅 Eşimden dolayı devlete gidiyorum. 1 ay sonra gel dedi. Özele gidicem, ama eşimsiz gidemem. Cumartesiye kaldı. Gövdesi ve kafasının fotosunu vercem dedi. Sizin bir tahmin var mı kızlar?? Ben kıza benzettim. Kafa yusyuvarlak. Bir de erkek olsa gözükürdü bence :KK53:
geçmiş olsun öncelikle işle ilgili de önünde daha hayırlı kapılar açılır inşallah. ilk defa cinsiyet tahmini yapıyorum ama bence bu ultrason görüntüsü mini mini bir kızçeye benziyor :))

Selamlar daha iyiyim bulantım gün için de var ama hastanelik olmuyorum artık.
Gece yatmadan 2 tane mutlaka içiyorum. Gün içinde de 1 tane içiyorum. Ben de aksine serumlardan hareketsiz yatmaktan 52 den 58 lere cıktım. Üzülmeyin bebişler bi şekilde besleniyorlar zaten son aylarda daha çok büyüyorlar. Benim ilacım cok iyi geliyor bana Regenezis max içinde yok yok. Doktorunuza sorun belki onu verir tüm vitaminler hepsi için de 💖
İnşallah tamamen biter bulantilarimiz. Ben de iki haftadır serum almıyorum ona seviniyorum iştahım açılırsa inşallah beslenme korkularım da gider

6 maaş kıdem ihbar izin vercekler ama bunu herkese veriyorlar. Benim hamile olmamla alakası yok. Çok teşeklürler bu arada. Daha fazlasını isteyeyim 😅
Tamam 6 maas aldiysan baska virmezler
Bide mesai kalip ucret odemedilerse mesai davaso acarsin
Bide mobing varsa mobing acarsin oldu bitti😀😀

Kızlar bir de ben 30 yaşındayım. İkinci çocuk mu diyorlar sekreterler genelde doktora gittiğimde 😅 Ama ilk çocuk yani 😆Yaşlandık mı noldu :KK53:

Kızlar bir de ben 30 yaşındayım. İkinci çocuk mu diyorlar sekreterler genelde doktora gittiğimde 😅 Ama ilk çocuk yani 😆Yaşlandık mı noldu :KK53:
Öncelikle geçmiş olsun,
Halbuki "kaçıncı çocuk?" Sorusunu sormaları gerekir, bu da onların cahilliği.
Markette müşteriye "abla" diye hitap edenle aynı öküzlük 😂

Kızlar detaylı ultrason arastırıyorum da bazıları bir kaç defa girebiliyor hatta son ayda haftada bir falan oluyor. Biliyorsunuz fiyatları da uygun degil yani. Her gidişimde beş bin tl mi vericem 😓Bir kere girmek yeterli oluyor mu detaylı ultrasona. Doğum paketi de yaptırmadım henüz
Ben onun için 3 hafta önce devletten sıra aldım. bir kaç kez olduğunu bilmiyordum 🤷‍♀️

Back
X