Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

Bülbül e devam. Akşamları az da olsa Savaş ve Barış ın 2. Cildini okuyorum ama bu aya bitmez.

Ağır gidiyor calci ,oğlana akşamları 80 sayfa kuralı koydum beraber oturuyoruz ,ben 40 ,40 anca okudum hep aynı sürede
Naçizane tavsiyem sayfa kuralı koyma. Biri bana her gün şu kadar okuyacaksın diye dayatsa okuyacağım varsa da okumak istemem ben. Zaten bir süre sonra o kuralların delindigini göreceksin muhtemelen. Anlamadan zorunlulukla okuyacağı 80 sayfadansa anlayarak okuyacağı 30 sayfa daha değerli. Bir de günlük paragraf çözsün. Kitap okumak çok önemli ama paragraf çözmek pratik istiyor ( kusura bakma hemen öğretmenlik moduna geçiyorum böyle durumlarda)

Çok teşekkür ederim öğretmenim,iyi yaptınşöyle kısaltılmış metin olarak jules verne serisini ve klasiklerden kitaplar aldık çünkü daha fazla sayfalı okumalar yapmak istiyor .Ben de seriden her gün birini oku böyle böyle artar ama her gün birini mutlaka oku dedim .(onlarda genelde 88 -102 sayfa aralığı ).
Dersaneye gidiyor şimdi yaz kampında gündüzleri orada çözüyor paragraf da .Akşamları da işte okuma yapıyor .

Son düzenleme:
Gayet güzel. İsteyerek okuyor ve sayfa sayısı dolmamış bitirmek zorundasın gibi bir baskı olmadığına göre sorun yok. Instagram'da Eda Dilhan Aydın'ı takip ediyorum LGS ile ilgili sık sık canlı yayınlar yapıyor. Tavsiye ederim

herkese günaydın

Tünaydın

Benim bebelerim hasta biri öksürüyor kulağı iltihaplı diğeri diş çıkarıyor ateşli yarın da kayınvalidemler geliyor eşimin kuzeni bizim memleketten nişanlanacak cuma oraya gidiyoruz kurbana eşimin köyüne yoğun zamanlar beni bekliyor epub listemi hazırladım yolculuklarda falan okurum artık

Çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…