Sağol calcim ,evet erkendi .Size de hayırlı uğurlu olsun yolu açık olsun hepBence sen erken evlenmişsin. Bak benimki daha ilkokula başlıyor. Yani yaşlanmadın hala genceciksin
GünaydınEki Görüntüle 3264133
Süleymaniye Cami - Tekirdağ
Çorlu’da en önemli tarihi eserlerden biri olan Süleymaniye Camii, Kanuni Sultan Süleyman tarafından 1521’de yaptırılmıştır. Ana mekan tek kubbeli, cemaat mahfeli ise üç küçük kubbe ile örtülüdür. İlk yapıldığında 22 odalı medresesi de bulunan camii, Camii Kebir adıyla da anılmaktadır.
Günaydınlar
Yaz rehavetine kapılıp okuması azalanlar neler okuyor acaba
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
Gece senin mesajı gördüm. Bu saatte iş mi yapılır yahu derken makine yıkamayı bitirmedigi için mutfağı toplamadigimi, sonra da unuttuğumu hatırlayıp mufagin yolunu tuttum. Gece gece iş çıkardın başımaBuzdolabı siliyorum
Naçizane tavsiyem sayfa kuralı koyma. Biri bana her gün şu kadar okuyacaksın diye dayatsa okuyacağım varsa da okumak istemem ben. Zaten bir süre sonra o kuralların delindigini göreceksin muhtemelen. Anlamadan zorunlulukla okuyacağı 80 sayfadansa anlayarak okuyacağı 30 sayfa daha değerli. Bir de günlük paragraf çözsün. Kitap okumak çok önemli ama paragraf çözmek pratik istiyor ( kusura bakma hemen öğretmenlik moduna geçiyorum böyle durumlarda)Ağır gidiyor calci ,oğlana akşamları 80 sayfa kuralı koydum beraber oturuyoruz ,ben 40 ,40 anca okudum hep aynı sürede
Çok teşekkür ederim öğretmenim,iyi yaptınNaçizane tavsiyem sayfa kuralı koyma. Biri bana her gün şu kadar okuyacaksın diye dayatsa okuyacağım varsa da okumak istemem ben. Zaten bir süre sonra o kuralların delindigini göreceksin muhtemelen. Anlamadan zorunlulukla okuyacağı 80 sayfadansa anlayarak okuyacağı 30 sayfa daha değerli. Bir de günlük paragraf çözsün. Kitap okumak çok önemli ama paragraf çözmek pratik istiyor ( kusura bakma hemen öğretmenlik moduna geçiyorum böyle durumlarda)
Gayet güzel. İsteyerek okuyor ve sayfa sayısı dolmamış bitirmek zorundasın gibi bir baskı olmadığına göre sorun yok. Instagram'da Eda Dilhan Aydın'ı takip ediyorum LGS ile ilgili sık sık canlı yayınlar yapıyor. Tavsiye ederimÇok teşekkür ederim öğretmenim,iyi yaptınşöyle kısaltılmış metin olarak jules verne serisini ve klasikkerden kitaplar aldık çünkü daha fazla sayfalı okumalar yapmak istiyor .Ben de seriden her gün birini oku böyle böyle artar ama her gün birini mutlaka oku dedim .(onlarda genelde 88 -102 sayfa aralığı ).
Dersaneye gidiyor şimdi yaz kampında gündüzleri orada çözüyor paragraf da .Akşamları da işte okuma yapıyor .
Maşallah sana yaOğlum Lgs ye girecek de seneye ondan kurallar ,yaşlanıyorum
herkese günaydınEki Görüntüle 3264133
Çorlu’da en önemli tarihi eserlerden biri olan Süleymaniye Camii, Kanuni Sultan Süleyman tarafından 1521’de yaptırılmıştır. Ana mekan tek kubbeli, cemaat mahfeli ise üç küçük kubbe ile örtülüdür. İlk yapıldığında 22 odalı medresesi de bulunan camii, Camii Kebir adıyla da anılmaktadır.
Günaydınlar
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Bonus
yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
TünaydınEki Görüntüle 3264133
Günaydınlar
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Bonus
yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
Benim bebelerim hasta biri öksürüyor kulağı iltihaplı diğeri diş çıkarıyor ateşli yarın da kayınvalidemler geliyorEki Görüntüle 3264133
Günaydınlar
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Bonus
yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
Benim bebelerim hasta biri öksürüyor kulağı iltihaplı diğeri diş çıkarıyor ateşli yarın da kayınvalidemler geliyoreşimin kuzeni bizim memleketten nişanlanacak cuma oraya gidiyoruz kurbana eşimin köyüne yoğun zamanlar beni bekliyor epub listemi hazırladım yolculuklarda falan okurum artık
çok geçmiş olsunBenim bebelerim hasta biri öksürüyor kulağı iltihaplı diğeri diş çıkarıyor ateşli yarın da kayınvalidemler geliyoreşimin kuzeni bizim memleketten nişanlanacak cuma oraya gidiyoruz kurbana eşimin köyüne yoğun zamanlar beni bekliyor epub listemi hazırladım yolculuklarda falan okurum artık
Çok geçmiş olsunBenim bebelerim hasta biri öksürüyor kulağı iltihaplı diğeri diş çıkarıyor ateşli yarın da kayınvalidemler geliyoreşimin kuzeni bizim memleketten nişanlanacak cuma oraya gidiyoruz kurbana eşimin köyüne yoğun zamanlar beni bekliyor epub listemi hazırladım yolculuklarda falan okurum artık
Çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Benim bebelerim hasta biri öksürüyor kulağı iltihaplı diğeri diş çıkarıyor ateşli yarın da kayınvalidemler geliyoreşimin kuzeni bizim memleketten nişanlanacak cuma oraya gidiyoruz kurbana eşimin köyüne yoğun zamanlar beni bekliyor epub listemi hazırladım yolculuklarda falan okurum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?