• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
🤣 Ya nedense gebelik belirtisine dair birşeyler olunca benim içim daha rahat oluyo 😄 bebegin hareketlerini hissedene kadar tabi. Biraz enerjim gelsin zaten. 3. Trimester gelmeden derin bir ev temizliği yapmam lazım. Tabi yavaş yavaş. 1. Trimester de hep yattım. Evi birşeyler götürecek az kaldı 😅🙈
Benimkini çoktan götürdü o birseyler 😂😂 seninkini hala goturmediyse iyiymis😂😂

Canım zaten bütün ilaçlar zararlıdır falan denmedi. İki mesaj var sadece prilam üzerinden. Onu ithafen yazıldı yazılar. Onu geçtim prilam da zararlı değil zaten. iyi ki üretmişler. Bir şekilde idare ediyorken ekstra kimyasal almamak gerekmez mi sonuç olarak. Neyse ben konuyu uzatmayı sevmiyorum. Sadece dalga geçilerek yazılması hoşuma gitmedi. Yok avukat mısın vs. Halbu ki konunun içinde ben de varım yani
Bence de uzamasin gereksiz bir gerginlik oldu belliki bir yanlış anlaşılma olmuş

Benim ilk ve gece yatarken bi şey hissediyorum ama anlayamıyorum da ya gün içinde yok bi hareket😂 benim o çizgi hafiften var aynı şekilde
Bende bişey hissettim ama bilemedim güzel bişeydi ağrısız 😌 bakalım takipte kalmaktan başka bişeyde gelmiyor tabi elimizden. 🙂
siz kacıncı haftadasınız ?

Merhaba sizi merak ettim ne durumdasınız? Ben bugün bebeğimi görmeye gittim ve gelişimi tam olması gerektiği gibi dedi doktor halbuki çok korkuyordum yiyip icemedim vitaminleri alamadım diye. Vitaminleri icemedim dedikçe kan ilacı ve magnezyum da verdi 🤷 5 kg da vermişim maalesef 😞
Selamlar daha iyiyim bulantım gün için de var ama hastanelik olmuyorum artık.
Gece yatmadan 2 tane mutlaka içiyorum. Gün içinde de 1 tane içiyorum. Ben de aksine serumlardan hareketsiz yatmaktan 52 den 58 lere cıktım. Üzülmeyin bebişler bi şekilde besleniyorlar zaten son aylarda daha çok büyüyorlar. Benim ilacım cok iyi geliyor bana Regenezis max içinde yok yok. Doktorunuza sorun belki onu verir tüm vitaminler hepsi için de 💖

Ya kızlar benim hiç ama hiç yemek yapasım gelmiyor midem bulandığından falan değil içimden gelmiyor. Adam tost yiye yiye içinde tost ağacı çıkacak artık. Yemek yapma konusunda motivasyonumu toplayamıyorum bir türlü çok severdim aslında yemek yapmayı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Benim de yok ve yapamıyorum çünkü yapsam asla yiyemiyorum. O pişerken çıkan çiğ sebze kokuları falan çok fena yapıyor. İştahım zaten yok, o kokuları alınca olan iştah da gidiyor. Eşim yapıyor yiyoruz ya da annemlerde yiyoruz arada

Bide lutfen dun okudugum mesaj degistirilmis yazilan mesajlar degisitirilmesin!!!dun xararli cumlesi yazarken bugun o kaldirilmisti
Dun ben. Buradan bi arkadasimla allahtan cok net okumustum

Bende bişey hissettim ama bilemedim güzel bişeydi ağrısız 😌 bakalım takipte kalmaktan başka bişeyde gelmiyor tabi elimizden. 🙂
siz kacıncı haftadasınız ?
Ben 15+2 yimm. Sağlıkla hissederiz inşallah. Bence hissettikten sonra daha az evhamlanırız gibi . İnşallah yani 😂😂

Selam hanımlar benim bugün 15+5 oldu haftaya randevum var üc hafta önce gördüm en son. Hareketlik hisseden var mı ilk gebeliği olan ? Varsa ne sıklıkla var ? Benim sanki dün oldu gibi ama emin değilim bilmediğim icin o hissi. 🤷🏽‍♀️😆
Birde göbek deliğinin altında başlayan ince cizginiz oluştu mu ? Benim bikac haftadır cizgim cıktı.
BENİM 16+1 Geçen pazar akşamı yatarken balık kayması gibi hissettim uzun bir süre. dün akşam çok yorgundum hıcbır sey hıssetmedım inşallah bu akşam hissederim çok istiyorum

Ben 15+2 yimm. Sağlıkla hissederiz inşallah. Bence hissettikten sonra daha az evhamlanırız gibi . İnşallah yani 😂😂
Evet hissedersek daha az evham olur diye düşünüyorum bende, o zamanda başka şeyleri takarız kafamıza. 😆 hayırlısıyla sağlıkla zamanında alalım kucağımıza inşaAllah

BENİM 16+1 Geçen pazar akşamı yatarken balık kayması gibi hissettim uzun bir süre. dün akşam çok yorgundum hıcbır sey hıssetmedım inşallah bu akşam hissederim çok istiyorum
İnşaAllah hissederiz en kısa zamanda heyecanla bende bekliyorum karnımda olan herşeyi dinliyorum ne acaba diye 😆

Selam kızlar ☺️

Kızlar onca diş miş hastalık yetmezmiş gibi bir de İşten çıkarıldım :( Bu beni üzdü
Diğer yandan doktora gittim bebeğe baktırdık nasıl diye, bir de cinsiyet sorduk. 14 hafta 4 günlük anlaşılmaz dedi. Hocam erkek olsa görünmezmiydi dedim. Yok diyo 1 cm nası gözükcek.Gözükse de ben anlamam diyo 😅 Eşimden dolayı devlete gidiyorum. 1 ay sonra gel dedi. Özele gidicem, ama eşimsiz gidemem. Cumartesiye kaldı. Gövdesi ve kafasının fotosunu vercem dedi. Sizin bir tahmin var mı kızlar?? Ben kıza benzettim. Kafa yusyuvarlak. Bir de erkek olsa gözükürdü bence :KK53:

Eklentiler

• IMG_9247.webp
    IMG_9247.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 29
Selam kızlar ☺️

Kızlar onca diş miş hastalık yetmezmiş gibi bir de İşten çıkarıldım :( Bu beni üzdü
Diğer yandan doktora gittim bebeğe baktırdık nasıl diye, bir de cinsiyet sorduk. 14 hafta 4 günlük anlaşılmaz dedi. Hocam erkek olsa görünmezmiydi dedim. Yok diyo 1 cm nası gözükcek.Gözükse de ben anlamam diyo 😅 Eşimden dolayı devlete gidiyorum. 1 ay sonra gel dedi. Özele gidicem, ama eşimsiz gidemem. Cumartesiye kaldı. Gövdesi ve kafasının fotosunu vercem dedi. Sizin bir tahmin var mı kızlar?? Ben kıza benzettim. Kafa yusyuvarlak. Bir de erkek olsa gözükürdü bence :KK53:
Yaa uzuldum adınıza neden cikarildiniz özel değilse.

Ben bebisi kiza benzettim çok naif uslu birşey bu😅🧿

Selam kızlar ☺️

Canim hamileyken mi cikartildin sen ??
Dava acikcaksin dimii

Selam kızlar ☺️

Ben de devlete gittim en son yoğunluktan mı nedir pek bakmıyorlar. Ben yalvardım artık nolur bi bakın yüzde söyleyin diye😂😂 sağolsun kırmadı yüzdeli söyledi artık doğru mu yanlış mı bilmiyorum sağlık olsun

bir yerde okudum ne kdr doğru bilmiyorum ama besınlerden aldığımız fayda 50 yıl öncesıne göre %90 azalmış dolayısıyla vitaminleri kullanmak zorundayız aslında

Kızlar anlamadığım prilam kullanmadıgımız için mi böyle konuşuyorsunuz ? Diğer kullanmayan arkadaşımızın nickini hatırlamıyorum. Kimse kimseyi yargılamadı etmedi. Bu bir tercih meselesi. Niye böyle tiye alıyorsunuz. Hepimiz okuyoruz yani burayı sonuç olarak? Kullananlar şöyle böyle denmedi yani sonuç olarak. Neden uzatılıyor konu anlamadım ?

Ya dün ben prilam kullanmadım dedim. Sonra bir arkadaşımız da kullanmadım bir şekilde idare ettim dedi. Bu konu var şuan. O yüzden sordum. Yani mecbur olsak zaten kullanılır. Kısa iki mesajlaşma durumunu bu şekilde tiye alınarak mesajlasilmasi hoş olmadı. Kimse kimseyi kırmak istemez. Ya da kötü yönlendirmek istemez ki

Gerçekten üslup sorununuz var. Allah kolaylık versin sizlere
Size katılıyorum ben de anlamadım vitamin kullanamıyorum dedim kullanmıyorum karşıyım demedim,ama benim o yazımın üstüne birkaç kişi Ti ye alıp bir şeyler yazmış ayrıca ben doktorumla bu süreci yürütüyorum yaşadıklarımı da sizinle paylaşıyorum bu şekilde konuşulması beni çok rahatsız etti sonuçta kimse burada keyfinden ilaç içiyor ya da içmiyor değil, biz saygı duyuyoruz siz neden saygı duymuyorsunuz neden laf sokup saçma sapan lakaplar takıyorsunuz gerçekten aşk olsun burada hiçbir yakınımız olmadan bağ kurup heyecanımızı paylaşıyoruz yaptığınız çok kaba

Back
X