Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydinnnn ben her gün giremiyorum foruma, dolayisiyla serenadi kacirmisim ama olsun. Dun hic okuyamadim valla.. bugun swannların tarafina devam. Zor okunuyor ama acayip haz veriyor. Cok mutluyum bu kitabı okudugum icin

Gunaydinnnn ben her gün giremiyorum foruma, dolayisiyla serenadi kacirmisim ama olsun. Dun hic okuyamadim valla.. bugun swannların tarafina devam. Zor okunuyor ama acayip haz veriyor. Cok mutluyum bu kitabı okudugum icin
Her gün gelmesen de aktifsin yorumların var ve okuduğun kitabı belirtiyorsun

O seriyi okuduğun için seni kıskanıyorum. ben onu okuyacak gücü kendimde hala bulamıyorum

İş bankası hasan ali yücel klasikleri aldım canım

Ben de başlamadım ama iletişim ve iş bankası yayınlarını uygulamaya attım. İkisinden biriyle başlayacağım

İş bankası Kültür yayınları benimki de

Ben is bankasindan okudum
Teşekkürler kızlar bende iş bankasından aldım şimdi gelsin bakalım

Günaydınlar hanımlaaar yeni bebeklerim geldii bakınnnm

Hemen Nihan Kaya Bütün Çocuklar İyidir ile başladım.
Çocukların hakları olduğunu, özgür bir birey olduklarını hem biraz onlara indirgeyerek hem de yetişkinlere yönelik yazmış, çocukların da okuyup anlayacağı basitlikte yani, örneklerle zenginleştirilmiş. Anne babalara da çocuk açısından bakmayı gösteriyor bu örneklerde.
Çocuk da olsa bizden ayrı bir birey, zevkleri istekleri farklı, ağzına zorla soktuğunuz bamya yemeğini yemek istememe hakkına sahip örneğin bunu bilerek yaşarsak aile içinde daha huzurlu bir ortam oluşacağından bahsediyor yani
Şimdi Nihan Kaya nın bu 3 lemesinden Iyi Aile Yoktur kaldı onu da okursam tamam(Iyi Toplum Yoktur u okumuştum)

Toprak ana ve gun olur asra bedeli okumustum guzeldı virginia wolf kendine ait odayı bende aldım mart ortak yazarı oldugu için diğerleri hakkında bilgim yok ama bez kapaklı kitaplara bayılıyorum koridor yayınları

Her gün gelmesen de aktifsin yorumların var ve okuduğun kitabı belirtiyorsun

O seriyi okuduğun için seni kıskanıyorum. ben onu okuyacak gücü kendimde hala bulamıyorum
Aslinda o seriye başlamak icin tek sart ne biliyor musun? Okuduğun o anlarda aklını tam anlamıyla verebilmek, 10dk bile okusan aklını oraya kanalize ettiğin zaman anlasilamayacak ya da zor okunacak bir durum yok. Çünkü zorlayan konu uzun betimlemeli bazen 1bucuk sayfa suren (evet 1bucuk) cümleler. Ama bu cümleler zor değil. Aklın orda değilse cümlenin basini unutuyorsun Yoksa genel bir hazirbulunusluga gerek yok. Hadi önümüzdeki ay ilkini al ve başla da tartışalım

Cengiz den bi seri oluşturmak niyetindeyim Mart değil de şubat ortak yazarı imiş şimdi baktım, bilmeden aldım iyi olmuş
Evet canım ilk defa bez kapak kitabım olduu çok güzel dokusu ve duruşuuu❤❤

Bizim çocuğa dair bir kitap kulübümüz var, orda 1bucuk senedir gelisimle ilgili kitaplar okuyoruz, Öğretmenler, ebeveynler ve ilgililer var. Nihan kaya da okuyacaklarimiz arasında

Cengiz den bi seri oluşturmak niyetindeyim Mart değil de şubat ortak yazarı imiş şimdi baktım, bilmeden aldım iyi olmuş
Evet canım ilk defa bez kapak kitabım olduu çok güzel dokusu ve duruşuuu❤❤
yaa subatmıymıs yanlıs hatırlamısım sorry bez kapaklılardanda bır serı olusturmak ısteyeceksın bence cok guzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…