Harika görünüyorlar, keyifli okumalarGünaydınlar hanımlaaar yeni bebeklerim geldii bakınnnm
Eki Görüntüle 2775876
Hemen Nihan Kaya Bütün Çocuklar İyidir ile başladım.
Çocukların hakları olduğunu, özgür bir birey olduklarını hem biraz onlara indirgeyerek hem de yetişkinlere yönelik yazmış, çocukların da okuyup anlayacağı basitlikte yani, örneklerle zenginleştirilmiş. Anne babalara da çocuk açısından bakmayı gösteriyor bu örneklerde.
Çocuk da olsa bizden ayrı bir birey, zevkleri istekleri farklı, ağzına zorla soktuğunuz bamya yemeğini yemek istememe hakkına sahip örneğin bunu bilerek yaşarsak aile içinde daha huzurlu bir ortam oluşacağından bahsediyor yani
Şimdi Nihan Kaya nın bu 3 lemesinden Iyi Aile Yoktur kaldı onu da okursam tamam(Iyi Toplum Yoktur u okumuştum)
Anna dan önce iyi bir seçim Momo pamık gibi olursun
Bence Tolstoy bu kitabi yazarken bitirmeyi unutmus. Bitince kendi de korkmustur kesinGelince sakın korkma
Bana eşim onun 6. kitabını doğum günümde hediye almış. Seri olduğunu bilmiyordum dedim okuyayım. yok gitmiyor bir türlü. kitapta satır başı yok agaAslinda o seriye başlamak icin tek sart ne biliyor musun? Okuduğun o anlarda aklını tam anlamıyla verebilmek, 10dk bile okusan aklını oraya kanalize ettiğin zaman anlasilamayacak ya da zor okunacak bir durum yok. Çünkü zorlayan konu uzun betimlemeli bazen 1bucuk sayfa suren (evet 1bucuk) cümleler. Ama bu cümleler zor değil. Aklın orda değilse cümlenin basini unutuyorsunYoksa genel bir hazirbulunusluga gerek yok. Hadi önümüzdeki ay ilkini al ve başla da tartışalım
Bence demiştir bu az oldu bin sayfa daha yazmalıyımBence Tolstoy bu kitabi yazarken bitirmeyi unutmus. Bitince kendi de korkmustur kesin
Uçurtma Avcısı bitsin de öyle yapayimİlk onu oku da için aydınlansın
Cok guzellerGünaydınlar hanımlaaar yeni bebeklerim geldii bakınnnm
Eki Görüntüle 2775876
Hemen Nihan Kaya Bütün Çocuklar İyidir ile başladım.
Çocukların hakları olduğunu, özgür bir birey olduklarını hem biraz onlara indirgeyerek hem de yetişkinlere yönelik yazmış, çocukların da okuyup anlayacağı basitlikte yani, örneklerle zenginleştirilmiş. Anne babalara da çocuk açısından bakmayı gösteriyor bu örneklerde.
Çocuk da olsa bizden ayrı bir birey, zevkleri istekleri farklı, ağzına zorla soktuğunuz bamya yemeğini yemek istememe hakkına sahip örneğin bunu bilerek yaşarsak aile içinde daha huzurlu bir ortam oluşacağından bahsediyor yani
Şimdi Nihan Kaya nın bu 3 lemesinden Iyi Aile Yoktur kaldı onu da okursam tamam(Iyi Toplum Yoktur u okumuştum)
Bence Tolstoy bu kitabi yazarken bitirmeyi unutmus. Bitince kendi de korkmustur kesin
Hadi bakalım canım benim
Selam canımLimonsuzzcay U UcanSupurge C Capanin Gururu Teyom Eleadora Life light K Kitapkontesi @natusme
Selam kızlar
aleykum selamLimonsuzzcay U UcanSupurge C Capanin Gururu Teyom Eleadora Life light K Kitapkontesi @natusme
Selam kızlar
Selam canımLimonsuzzcay U UcanSupurge C Capanin Gururu Teyom Eleadora Life light K Kitapkontesi @natusme
Selam kızlar
Aa ne kadar güzel ve faydalı bir kulüp böyle, konu çocuksa Nihan Kaya gerçekten olmalı ben çok yeni keşfettim ama kalemini çok beğendim cüretkar ama doğru bir kalemBizim çocuğa dair bir kitap kulübümüz var, orda 1bucuk senedir gelisimle ilgili kitaplar okuyoruz, Öğretmenler, ebeveynler ve ilgililer var. Nihan kaya da okuyacaklarimiz arasında
Öyle görünüyoryaa subatmıymıs yanlıs hatırlamısım sorry bez kapaklılardanda bır serı olusturmak ısteyeceksın bence cok guzel
Teşekkür ederimHarika görünüyorlar, keyifli okumalar
Anna dan önce iyi bir seçim Momo pamık gibi olursun
ve aleyküm selam canımLimonsuzzcay U UcanSupurge C Capanin Gururu Teyom Eleadora Life light K Kitapkontesi @natusme
Selam kızlar
Bence sen Yeşilçam sevmiyorsunKuyucaklı Yusuf bitti sonunda. Biraz baktım Sabahattin Ali’nin ilk romanıymış.
Yusuf küçük yaşta ailesini kaybedince kaymakam Selahattin Bey tarafından evlat edilir. Yusufun Edremitte şekillenen hayatı etrafında şekilliniyor roman. Bana biraz klişe geldi. Betimlemelerdende çok keyif alamadım. Spoiler vermemek için detaylara girmice. zaten yarın uzun uzun konuşuruz
benim film tarzım zaten bilim kurgu ve fantastikBence sen Yeşilçam sevmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?