Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Harika görünüyorlar, keyifli okumalar

Bu arada Momo yu buldum az önce burda kiryasiyede onu da aldım onuda yorumlayabiliriz C Calcifer bende okuduktan sonra tabi
Anna dan önce iyi bir seçim Momo pamık gibi olursun

Bana eşim onun 6. kitabını doğum günümde hediye almış. Seri olduğunu bilmiyordum dedim okuyayım. yok gitmiyor bir türlü. kitapta satır başı yok aga
sonra arkadaşlar dedi o seri bırak onu elinden o zaman dedim tamam kalsın.
Okuma hızım istediğim düzeye oluşunca kızlarla okuyacağız onu ama önümüzdeki ay başlamak için hazır değilim

Cok guzellerkeyifli okumalar canim

Bizim çocuğa dair bir kitap kulübümüz var, orda 1bucuk senedir gelisimle ilgili kitaplar okuyoruz, Öğretmenler, ebeveynler ve ilgililer var. Nihan kaya da okuyacaklarimiz arasında
Aa ne kadar güzel ve faydalı bir kulüp böyle, konu çocuksa Nihan Kaya gerçekten olmalı ben çok yeni keşfettim ama kalemini çok beğendim cüretkar ama doğru bir kalem
yaa subatmıymıs yanlıs hatırlamısım sorry bez kapaklılardanda bır serı olusturmak ısteyeceksın bence cok guzel
Öyle görünüyor
Harika görünüyorlar, keyifli okumalar

Anna dan önce iyi bir seçim Momo pamık gibi olursun
Teşekkür ederim ❤❤

Kuyucaklı Yusuf bitti sonunda. Biraz baktım Sabahattin Ali’nin ilk romanıymış.
Yusuf küçük yaşta ailesini kaybedince kaymakam Selahattin Bey tarafından evlat edilir. Yusufun Edremitte şekillenen hayatı etrafında şekilliniyor roman. Bana biraz klişe geldi. Betimlemelerdende çok keyif alamadım. Spoiler vermemek için detaylara girmice. zaten yarın uzun uzun konuşuruz

Bence sen Yeşilçam sevmiyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…