Alışamadım ya kendimi bi üyeyle karıştırıyorumPp hayırlı olsun
Ben de karıştırıyorum. Bazen peşpeşe yazıyorsunuzAlışamadım ya kendimi bi üyeyle karıştırıyorum
Ben farketmiyorum çünkü herkesi karıştırıyorum zatenBen de karıştırıyorum. Bazen peşpeşe yazıyorsunuz
Yalnız değilmişimBen farketmiyorum çünkü herkesi karıştırıyorum zaten
İsim değişikliği+profil değişikliği olunca yeni bir ortama girmiş gibi hissediyorum. Sanki ne onlar beni tanıyor ne ben onlarıYalnız değilmişimhele isim değişikliklerinden sonra hepten karıştı işler okulun ilk günlerinde de öğrencilerin isimlerini -ozellikle birbirine benzeyen çocukları- yerlerine göre kodluyorum. Yer değişikliği yapılınca gidiyor
Merhaba, hoş geldinizMerhaba kızlar. Aranıza katılmayı çok istiyorum.Listeye girmek için bir ay düzenli bildirim yapmam gerekiyor sanırım, doğru mu?
Şey gibi; telefon kılıfınla, ekran resmini aynı anda değiştirmek. Çok severim o değişikliğiİsim değişikliği+profil değişikliği olunca yeni bir ortama girmiş gibi hissediyorum. Sanki ne onlar beni tanıyor ne ben onları
Bi de zil sesini değiştir tamamdır. Kimin bu telefon dersinMerhaba, hoş geldiniz
Şey gibi; telefon kılıfınla, ekran resmini aynı anda değiştirmek. Çok severim o değişikliği
Hoş geldinizMerhaba kızlar. Aranıza katılmayı çok istiyorum.Listeye girmek için bir ay düzenli bildirim yapmam gerekiyor sanırım, doğru mu?
Yalnız değilmişimhele isim değişikliklerinden sonra hepten karıştı işler okulun ilk günlerinde de öğrencilerin isimlerini -ozellikle birbirine benzeyen çocukları- yerlerine göre kodluyorum. Yer değişikliği yapılınca gidiyor
Ben niye değişiklik yapmıyorum sanıyorsunuz. Pp değiştirdiğimde bile tanımıyorlar beniİsim değişikliği+profil değişikliği olunca yeni bir ortama girmiş gibi hissediyorum. Sanki ne onlar beni tanıyor ne ben onları
Iyi aksamlarEki Görüntüle 3267876
Günaydın
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
nemesis
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
Allah gönlüne ferahlık versinGünaydınlar, birkaç gündür moralim bozuk çok okuyamadım kitap ince olmasına rağmen yarılamışım sadece. Biraz toparlandım, hızlanırım umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?