Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben farketmiyorum çünkü herkesi karıştırıyorum zaten
Yalnız değilmişim hele isim değişikliklerinden sonra hepten karıştı işler okulun ilk günlerinde de öğrencilerin isimlerini -ozellikle birbirine benzeyen çocukları- yerlerine göre kodluyorum. Yer değişikliği yapılınca gidiyor

İsim değişikliği+profil değişikliği olunca yeni bir ortama girmiş gibi hissediyorum. Sanki ne onlar beni tanıyor ne ben onları

Merhaba kızlar. Aranıza katılmayı çok istiyorum. Listeye girmek için bir ay düzenli bildirim yapmam gerekiyor sanırım, doğru mu?
Merhaba, hoş geldiniz
İsim değişikliği+profil değişikliği olunca yeni bir ortama girmiş gibi hissediyorum. Sanki ne onlar beni tanıyor ne ben onları
Şey gibi; telefon kılıfınla, ekran resmini aynı anda değiştirmek. Çok severim o değişikliği

Ben niye değişiklik yapmıyorum sanıyorsunuz. Pp değiştirdiğimde bile tanımıyorlar beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…