- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Bende sevmiştim. Dediğin gibi ilk kısımlar zor ilerlese de sonrası çok iyiydi. Okurken keşke böyle olmasa dediğim çok yer olmuştu.Temmuzun ikinci kitabını bitirdim: Kefaret. Bugünlerde iyi okuyorummaşallah diyeyim de kendime nazar etmeyeyim.
Kitap bir çocuğun kötücül hayal gücüyle attığı iftiranın bedellerini, insanların hayatlarını nasıl etkiledigini anlatıyor. Olay Bülbül gibi ll. Dünya Savaşına bağlanıyor. Konuyu bilerek okumaya başlamıştım. Uzun süre asıl mevzuya ne zaman girecek merakıyla okudum. Yaklaşık 100 sayfa olaya hazırlık şeklinde bol tasvirli. Sonrasında olaylar hızlanıyor. Güzel bir kitaptı tavsiye ederim
Evet yorumlara baktım filmi de beğenilmiş. Aslında okurken bazı sahneler gözümde canlandı acaba filmi daha önce izledim de unuttum mu diye düşündüm. Belki de tasvirlerin etkisi bilemiyorumBende sevmiştim. Dediğin gibi ilk kısımlar zor ilerlese de sonrası çok iyiydi. Okurken keşke böyle olmasa dediğim çok yer olmuştu.
Bu arada kitabın filmi de başarılı
Kitabı okumadım ama filmini ben de beğenmiştimBende sevmiştim. Dediğin gibi ilk kısımlar zor ilerlese de sonrası çok iyiydi. Okurken keşke böyle olmasa dediğim çok yer olmuştu.
Bu arada kitabın filmi de başarılı
filmin tarihine baktım 2007 ymiş. İzleyip unutmuş olman da muhtemel. Kitabı araştırırken film görsellerine baktıysan o da etkilemiş olabilir.Evet yorumlara baktım filmi de beğenilmiş. Aslında okurken bazı sahneler gözümde canlandı acaba filmi daha önce izledim de unuttum mu diye düşündüm. Belki de tasvirlerin etkisi bilemiyorum
Kitabı okumanı da öneririm.Kitabı okumadım ama filmini ben de beğenmiştim
Yok bakmamıştım. Şimdi yarısına kadar izledim. Film de güzel ancak coğunlukla olduğu gibi bunda da kitabın daha etkileyici olduğunu düşünüyorum.filmin tarihine baktım 2007 ymiş. İzleyip unutmuş olman da muhtemel. Kitabı araştırırken film görsellerine baktıysan o da etkilemiş olabilir.
Kaç yılın basımı bu kitapGünaydın, ben de yeni kitabıma başladım ve 45 sayfa kadar okudum. Gün 5 buçuk gibi başladı, oglumdan dolayı. O yüzden biraz uykuluyumEki Görüntüle 3269130
Harry Potter =GünaydınBugünü kendime ayıracağım
Harry Potter felsefe taşı'nı bitirdim ve sırlar odasına başladım. Çok keyifli ilerliyor. Çocuk kitabı mı diye tereddüt etmiştim ama her yaşa hitap eder bence. Şimdi de diğer kitabıma devam edeceğim
Teyzemin gençliğinden kalmaKaç yılın basımı bu kitap
Ben başladım, 100 sayfa kadar okudum.Günaydın
Çılgın Kalabalıktan Uzak başlayan var mı? Tamamen bir önyargı ama bana nedense sıkıcı bir kitap izlenimi veriyor. Elime alıp başlayamiyorum
Evet ismi öyle bir izlenim veriyor sanırım. Besmele çekip başlayayım o haldeBen başladım, 100 sayfa kadar okudum.
Giriş bölümünde gibi hissediyorum hala 100 sayfa olmasına rağmen. Zor okunmuyor aksine akıcı çünkü ağır bir konusu yok, çok yoğunlaşmadan okunabilecek gibi. Hatta heyecan verici bir şeyler okuyacak mıyım diye meraklandım bu sabah okurken
İsminden dolayı öyle hissetmiş olabilirsin çünkü ben de böyle beklemiyordum.
Bende de var da yayın evi aynı kapaklar farklı. Reşat Nuri Güntekin telif hakkı hala mirasçılarında olduğu için kitap daha pahalı. 100. Yılından sonra bütün yayınevleri basmaya başlarTeyzemin gençliğinden kalmaeve gidince bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?