Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Temmuzun ikinci kitabını bitirdim: Kefaret. Bugünlerde iyi okuyorum maşallah diyeyim de kendime nazar etmeyeyim.
Kitap bir çocuğun kötücül hayal gücüyle attığı iftiranın bedellerini, insanların hayatlarını nasıl etkiledigini anlatıyor. Olay Bülbül gibi ll. Dünya Savaşına bağlanıyor. Konuyu bilerek okumaya başlamıştım. Uzun süre asıl mevzuya ne zaman girecek merakıyla okudum. Yaklaşık 100 sayfa olaya hazırlık şeklinde bol tasvirli. Sonrasında olaylar hızlanıyor. Güzel bir kitaptı tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-05-18-56-51-45_c0fc23361849dfc0a4b4c6dd2adcac79.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu yazarın kitapları çok iyi. Fındık Kabuğu'nu okudum bende

Senin çok ihtiyacın yok. Peki ben napayım. Aklıma tüküreyim ne diye aldıysam bu nicki
Hakikaten neden etkisiz eleman Yani burdan anladığım kadarıyla sizi bu isimle hiç bağdaştıramadım. Hem kitap okuyan insan etkisiz olmaz, dokundugu her yerde çiçek açar

100 sayfaya kadar hâlâ olaya girememiş kitabın kac sayfa olduğuna hemen baktım tabi ki . Neyseki çok kalın değilmiş. Listeme ekledim tabi

Hakikaten neden etkisiz eleman Yani burdan anladığım kadarıyla sizi bu isimle hiç bağdaştıramadım. Hem kitap okuyan insan etkisiz olmaz, dokundugu her yerde çiçek açar
Depresif bir ruh halindeydim heralde. Benim gibi çenesi düşük birine hiç uymadı ama yapıştı kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…