Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana kitap satmıyorlar sürekli iptal ediyorlar. sadece kitap aldığım için satıcı olarak görüyor sistem beni ve 2 aydır düzeltmediler bu durumu
Aaa ilk defa böyle bisey duydum. Demek ki bebenin pişik kremleri ıslak mendilleri olmasa arada bana da aynısını yapacaktı

Aaa ilk defa böyle bisey duydum. Demek ki bebenin pişik kremleri ıslak mendilleri olmasa arada bana da aynısını yapacaktı

Gönderdikleri mail bu

"Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz. Kullanım ve Satış Koşullarımızda belirtildiği üzere, ürünleri yalnızca ortalama bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak miktarda satıyor ve yalnızca son tüketicilere satış yapıyoruz. Bu durum, tek bir siparişteki ürünlerin sayısı için geçerlidir. Söz konusu prensip, aynı ürüne yönelik verilen birden fazla sipariş için de geçerli olup ayrı siparişlerin toplamda normal bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak bir miktara denk gelip gelmediği gözetilir."

Olabilir beklerim onlardan
En son foto atacaktım kendime alıyorum diye dfgkjşgklj
Eee calci bunlar senin keseni senden çok düşünüyorsen almak istesen de adamlar sana hanede kitap sayın çok diye satmıyor
Sanırsın bir tek ordan kitap alıyon bilseler başka yerlerden de aldığını

Aynı kitaptan birden çok şipariş verdiğin oluyor muydu?

Kriterleri ne aceba?
Bir hanede en fazla kaç kitap olmalıymış.
Amazon bile şaşmış senin kitap sayına.
Eşine de iyi malzeme çıkmıştır.
Ohh ohh demiyordue inşallah

Bir kaç hediye aldığım oluyordu tabi ama çok değil. Resmen ekonomimi düzeltmeye çalışıyorlar kdjgkldjgf
Eşim dalga geçip duruyor artık. Onun çenesinden kurtulmak için hesabı kapattım

Bir kaç hediye aldığım oluyordu tabi ama çok değil. Resmen ekonomimi düzeltmeye çalışıyorlar kdjgkldjgf
Eşim dalga geçip duruyor artık. Onun çenesinden kurtulmak için hesabı kapattım
Eşim boğa filansa ne hesabı kapatırsan kapat bunun muhabbeti asla bitmez ilerde torunlara bile anlatır
Sülüman gibi ohh ohh der durur artık

birkaç arkadaşım da aynı sorunu yaşadı. çareyi başka mail adresleri ve gizli sekmede buldular. şimdi alabiliyorlar.

Ben de senelerdir yalnızca kitap alıyorum ama beni de şutlamasınlar yakında

Bir kerede kaç kitap sipariş verdin ki? Ben de sadece kitap alıyorum. Üstelik son alışımda 50 civarı kitap almıştım

birkaç arkadaşım da aynı sorunu yaşadı. çareyi başka mail adresleri ve gizli sekmede buldular. şimdi alabiliyorlar.
Bana başka mail olsa da yine aynı sorunu yaşarsınız dediler. Niyetim eşim üzerine açmak

Ay kusura bakmayın sayfayı yazmadığımın farkında değildim Baktım şimdi 300 sayfaymış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…