Aaa ilk defa böyle bisey duydum. Demek ki bebenin pişik kremleri ıslak mendilleri olmasa arada bana da aynısını yapacaktıBana kitap satmıyorlar sürekli iptal ediyorlar. sadece kitap aldığım için satıcı olarak görüyor sistem beni ve 2 aydır düzeltmediler bu durumu
Aaa ilk defa böyle bisey duydum. Demek ki bebenin pişik kremleri ıslak mendilleri olmasa arada bana da aynısını yapacaktı
Belki kitaplıkta yer kalmadığını görmüşlerdirbir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle
Belki kitaplıkta yer kalmadığını görmüşlerdir
Eee calci bunlar senin keseni senden çok düşünüyorOlabilir beklerim onlardan
En son foto atacaktım kendime alıyorum diye dfgkjşgklj
Eee calci bunlar senin keseni senden çok düşünüyorsen almak istesen de adamlar sana hanede kitap sayın çok diye satmıyor
Sanırsın bir tek ordan kitap alıyon bilseler başka yerlerden de aldığını
Aynı kitaptan birden çok şipariş verdiğin oluyor muydu?
Kriterleri ne aceba?
Bir hanede en fazla kaç kitap olmalıymış.
Amazon bile şaşmış senin kitap sayına.
Eşine de iyi malzeme çıkmıştır.
Ohh ohh demiyordue inşallah
Eşim boğa filansa ne hesabı kapatırsan kapat bunun muhabbeti asla bitmezBir kaç hediye aldığım oluyordu tabi ama çok değil. Resmen ekonomimi düzeltmeye çalışıyorlar kdjgkldjgf
Eşim dalga geçip duruyor artık. Onun çenesinden kurtulmak için hesabı kapattım
Eşim boğa filansa ne hesabı kapatırsan kapat bunun muhabbeti asla bitmezilerde torunlara bile anlatır
Sülüman gibi ohh ohh der durur artık
Boğa boğayı uzaktan tanırAyağını kaldır tam ondan
birkaç arkadaşım da aynı sorunu yaşadı. çareyi başka mail adresleri ve gizli sekmede buldular. şimdi alabiliyorlar.Gönderdikleri mail bu
"Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz. Kullanım ve Satış Koşullarımızda belirtildiği üzere, ürünleri yalnızca ortalama bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak miktarda satıyor ve yalnızca son tüketicilere satış yapıyoruz. Bu durum, tek bir siparişteki ürünlerin sayısı için geçerlidir. Söz konusu prensip, aynı ürüne yönelik verilen birden fazla sipariş için de geçerli olup ayrı siparişlerin toplamda normal bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak bir miktara denk gelip gelmediği gözetilir."
Ben de senelerdir yalnızca kitap alıyorum amaGönderdikleri mail bu
"Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz. Kullanım ve Satış Koşullarımızda belirtildiği üzere, ürünleri yalnızca ortalama bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak miktarda satıyor ve yalnızca son tüketicilere satış yapıyoruz. Bu durum, tek bir siparişteki ürünlerin sayısı için geçerlidir. Söz konusu prensip, aynı ürüne yönelik verilen birden fazla sipariş için de geçerli olup ayrı siparişlerin toplamda normal bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak bir miktara denk gelip gelmediği gözetilir."
Eli kulağındaBen de senelerdir yalnızca kitap alıyorum amabeni de şutlamasınlar yakında
Bir kerede kaç kitap sipariş verdin ki? Ben de sadece kitap alıyorum. Üstelik son alışımda 50 civarı kitap almıştımGönderdikleri mail bu
Bana başka mail olsa da yine aynı sorunu yaşarsınız dediler. Niyetim eşim üzerine açmakbirkaç arkadaşım da aynı sorunu yaşadı. çareyi başka mail adresleri ve gizli sekmede buldular. şimdi alabiliyorlar.
Ay kusura bakmayın sayfayı yazmadığımın farkında değildimHAZİRAN AYI OKUMA LİSTESİ
Eksik ya da yanlış olan varsa bildirsin lütfen
Okuma yapmayanlar da bildirim sayfasına yazarsa gözümden kaçmaz. Listeleri o sayfaya bakarak yapıyorum
C Calcifer 2 - 858 Syf.
@Eleadora 1 - 264 Syf.
@Life light 3 - 1925 Syf.
@Capanin Gururu Teyom ??
@Levaiz 2 - 884 Syf.
@Mrsay 2 - 1090 Syf.
@Natsume ???
@UcanSupurge 0
Kukrim 4 - 1288 Syf.
@Aspasiaa 5 - 1802 Syf.
@Kitapkontesi 4 - 1566 Syf.
Disipline Girmis BirKadin 3 - 1202 Syf.
@Bonus 3 - 498 Syf.
@yet07 ??
@Chara- 2 - 973 Syf.
@Arrietty_ ???
O Orangegreysky 2 - 803 Syf.
@HAbibte mazeretli
@fesang ??
@LADY VEGA Listeden çıkarıldı. Gelince eklenecek.
@-nemesis- ??
@mimesis 4 - 887 Syf.
sudem34 1 - 224 Syf.
bir civciv annesi 4 - 2065 Syf.
@Atalanteda 5 - 2382 Syf.
@MrsDelfino 0
E Etkili Eleman 2 - 865 Syf.
@Homer Simpson 3 - 842 Syf. ( toplamını yazmayı unutmuşsun)
@ossllem 4 - 2273 Syf.
@kgokce 3 - 1413 Syf.
@Less-is-More 3 - 768 Syf
@Amanita Listeden çıkarıldı. Gelince eklenecek.
@hande_buse ???
koza16 1 - 304 Syf. ( sayfa sayısını yazmayı unutmuşsun)
@zumruduanka_90 ??
@Tu me manques 2 - 315 Syf.
Bu indirim günlerini bekliyordum kitap almak için
adresi de farklı gir istersen. arkadaşlarımdan biri aynı sokakta başka komşunun adresini farklı girmişti öyle kabul etmişti.Bana başka mail olsa da yine aynı sorunu yaşarsınız dediler. Niyetim eşim üzerine açmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?