- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.045
- 598
Ben ve kitapkontesi idi bir de sanırımÖncelikle kitabı kimin seçtiğini öğrenmek istiyorum
Gerçekten çok severek okudum, yani daha önce de söylediğim gibi uygulamadan bu kadar uzun bir kitap okumuşluğum olmadı hiç.
Ben de ilk etapta İsabelle sinir olmakla meşguldum. Cesaret iyidir hoştur ama bazdn şöyle olur olmadık ortamlarda bu tip davranışları sergileyen insanlara kendi hayatımda biraz sinir olurum ne yalan söyleyeyim. Mesela Beck’in eve ilk geldiğindeki hareketleri gibi..
ama sonradan sevdim tabiki. Ben de gerçekten Beck’in ölmesine üzüldümhem de o şekilde. Savaşta ölse öyle üzülmezdim.
2. Dünya savaşı hakkında kitaplar da okudum filmler de izledim ama bu bende yeri farklı olacak olan bir kitap oldu.
Viann'a ben de sinir oldum ve hak veremedim ben. Yapabileceği çok şey varken o sadece beklediÖncelikle hitlerden bir kere daha nefret ettim bu kitapla.
Karakterlerden Viann a sinir oldum.daha sonrasında sempatik gösterilmeye calisilsada benim gözüme giremedi.
O yaşadıkları kıtlığı kitap bana öyle bir hissettirdi ki o dönem diyetteydim belki onun da etkisi olabilir.
Isabella nin toplama kampı ve en son babası ile yaşadığı durumlar beni hüngür hüngür ağlattı.
Öncelikle kitabı kimin seçtiğini öğrenmek istiyorum
Gerçekten çok severek okudum, yani daha önce de söylediğim gibi uygulamadan bu kadar uzun bir kitap okumuşluğum olmadı hiç.
Ben de ilk etapta İsabelle sinir olmakla meşguldum. Cesaret iyidir hoştur ama bazdn şöyle olur olmadık ortamlarda bu tip davranışları sergileyen insanlara kendi hayatımda biraz sinir olurum ne yalan söyleyeyim. Mesela Beck’in eve ilk geldiğindeki hareketleri gibi..
ama sonradan sevdim tabiki. Ben de gerçekten Beck’in ölmesine üzüldümhem de o şekilde. Savaşta ölse öyle üzülmezdim.
2. Dünya savaşı hakkında kitaplar da okudum filmler de izledim ama bu bende yeri farklı olacak olan bir kitap oldu.
İncindim
En çok okulda ki yahudilerin adını yazıp verdiğinde kizdim.hem de en samimi arkadaşının adını yazdı.Viann'a ben de sinir oldum ve hak veremedim ben. Yapabileceği çok şey varken o sadece bekledi
Başka biri daha vardı diye hatırlıyorum ama yokmuşİncindimbana inanmadın mı
Vicdanını rahatlatmak için arkadaşının oğluna iyi bakmaya çalıştı ama ben yine de üzülemedim onaEn çok okulda ki yahudilerin adını yazıp verdiğinde kizdim.hem de en samimi arkadaşının adını yazdı.
Peki cınımBaşka biri daha vardı diye hatırlıyorum ama yokmuş
O kadar da katı olamıyorum ben yine de elinden geleni yaptı ,arapatı gibi biraz sonradan açıldı ama en nihayetinde birilerine faydası dokunduVicdanını rahatlatmak için arkadaşının oğluna iyi bakmaya çalıştı ama ben yine de üzülemedim ona
Tecavüze uğrayınca aklı başına geldiO kadar da katı olamıyorum ben yine de elinden geleni yaptı ,arapatı gibi biraz sonradan açıldı ama en nihayetinde birilerine faydası dokundu
Çok kötüydü orasıTecavüze uğrayınca aklı başına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?