Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese günaydın

ben eridim yatakla birim artık

Günaydın

Günaydın, huzurlu bir gün diliyorum.

Günaydın

Günaydın
Çılgın Kalabalıktan Uzak bitti. Yarıya kadar oldukça durağan ilerliyor. Yarısından sonra biraz açılıyor. Mutlaka okuyun diyebileceğim bir kitap değil ama okunur
Ben okuyamadım maalesef. İlerlemediği için bıraktım. Daha uygun bir zamanda tekrar şans vermek istiyorum

Günaydın herkese. Peyami Safa - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu bitti dün. Zaten kısacık bir kitap. Sağlığı ve henüz anlamadığı aşkıyla cebelleşen cocuk oğlanın həyatının kısa bir dönemini görüyoruz. Özellikle garip halimle okudum ve hastalığı dokundu. İnsan gerçekten bir yeri ağrımadan sağlamlığının kıymetini bilmiyor. Kitabın bana en dokunan kısmıysa eğitimli, elit kesimin fransız,alman dilini Türk diline üstün tutması. Çocuk karakterimiz hepsinden akıllıymış.

Bir azdan Diğer kitabı da bitiririm, son sayfaları kaldı. ))

Günaydın, sütlü yeşilçayımı alıp kitap okuyacağım birazdan Güneş'i Uyandıralım bitmek üzere.. Dün oldukça yaşlı bi tanıdıgımın 3 dilde kitap okuduğunu ve yıllardır sabah 60 akşam 60 sayfa okuyarak zilyon kitap okuma geçmişine sahip olduğunu ögrendim. İstikrar ne kadar güzel ayda 3600 sayfa ediyor bu rutini onun. Ve epey bi kitap okumuş olmalı. Bu rutini denemek istiyorum

Dün üzüldüğüm bir durum yaşadım. Çok okumamam konusunda uyarıldım Halbuki bu kadar az okurken Ne diyeceğimi bilmiyorum. Eşim değil. Ama yakınım. Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum.

Bunun yerine başka tür kitap okuman için tavsiye de verdi mi?

Dün üzüldüğüm bir durum yaşadım. Çok okumamam konusunda uyarıldım Halbuki bu kadar az okurken Ne diyeceğimi bilmiyorum. Eşim değil. Ama yakınım. Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum.
Annem de bana sürekli gözlerin yorulur okuma deyip duruyor, tamam deyip geçiyorum. Can sıkmaya gerek yok 1 kişi okuma der biz oku deriz daha kalabalığız

Benim kitapları görenler de okuduklarını satsana diyor
yaaaa öyle mi oluyomuş tüh

eşimin bir arkadaşı da -kendisinin kitaplarla alakası kitapları görünce kitap olduğunu anlaması- kitaplığım büyüdükçe fiyat tahmini yapıyordu. en sonunda da boşuna para veriyorsun diyordu

Karda olduğumu söyleyen de çok oluyor. İyi para edermiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…