Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese
Uygulamadan Mesnevi yi ve Beyoğlu Rapsodisi okuyorum.

Günaydınn.

Birkaç gündür bazı konular sebebiyle okuyamasam da Bağışıklık'ı okuyorum hala. Ay sonuna kadar anca biter muhtemelen iş yerinde yoğun bi haftaya giriyoruz da aynı zamanda çünkü.

İyi öğlenler,ben Kitap Hırsızı okuyorum.

Herkese selamlar

Ne Yaptığını Biliyorum’u bitirdim bu sabah. Polisiye romanıydı. Sonu çok zorlama geldi bana ya bilemiyorum tahmin edilmez evet. Hiç beklemezdim. Kitaptaki bütün karakterlerden de şüphelendirdi. Güzeldi yine de beğendim.

Şimdi de Mutlu Prens’e başladım.

Selam Güneşi Uyandıralım' ı okuyorum hala

Evet ya hiç beklemiyordum ben de sonunu böyle herkesten şüphelendirmesi ve şaşırtması haricinde polisiye anlamda çok zorlama gelmişti bana da. Kurgusu çok zayıftı. Dünya çapında bu kadar yankı uyandırmasına gerek yoktu bence

İyi akşamlar.
Bu ay içsel karmaşamın tavan yaptığı bir aydı benim için. Her anlamda çok verimsiz bir ay yaşadım.
Birkaç gün içinde de annemlerden kendi evime geçeceğim. Eşim taşınma işlerini haletti.
Hala Doktor Ox'un Deneyi ni okumaya çalışıyorum. 90 sayfalık kitap sürünüp duruyor bir aydır. Başka okuma yapamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…