Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanada mi sormadım yaa, nasıl olur bu ben olamam, sanırım tez yazdığım zamanda geldiniz yoksa imkansız yani

Olabilir Teyo ben geldiğimde sen az giriyordun tez dolayısıyla, hatırladım

Baba tarafından Samsunluyum ama hiç gitmedim, yine de Samsun kalbimdedir doğma büyüme İstanbul'daydım, Ankara'da yaşıyorum 2 senedir, evliyim, 1 kara kedoşum var. Normalde klinik psikologum ama hayata ve ülkede psikolojinin gelişimine dair bir umudum kalmadığı için 6 senedir reklam sektöründeyim Burcum boğa yükselenim yengeç, tabağımdaki pirinç tek başına kaldı diye ağlayabilecek potansiyeldeyim, tşk tşk tşk rahatladım

Kimsin,nerelisin, burcun, mesleğin, yaşın,medeni halin hadi anlat çabuk, hemen şimdi
Zorla hadi azıcık benden bahsedelim dedim resmen.
Baba trabzon anne bulancakli. Doğma büyüme fatih şehreminiliyim.12 yasinda oglum var.
8 yıldır ayvalik da yaşıyorum.
yaşımdan bahsetmeyelim
Teraziyim.
Yari zamanli calisiyorum.
Sanat tarihi mezunuyum(2000) hiç mesleğimi icra edemedim.

Çoğunlukla terazi burcu topik.Tekrar hoşgeldin diyeyim o zaman

Bu arada zorla değil, senin geldiğin zamanlarda tez dönemindi. O dönem çok gelmiyordum sayfaya.Yoksa hiç kaçırmazdım

Çekeceğim zaten M MrsDelfino sen Calci ile tanışıyordun o yüzden sorgulamadim
İyi bari tahmin ettiğim gibiymiş .

Ben de yine de kısaca bahsedeyim de hazır konusu açılmışken adet yerini bulsun .

Doğma büyüme Antalyalıyım. Ailem Romanya ve Bulgaristan göçmeni, 3/4 göçmenim . 27 yaşındayım terazi burcuyum. İki senedir Ağrı Doğubayazıt’ta İngilizce öğretmeni olarak çalışıyorum. 3. yılı doldurup Van’da İngilizce öğretmeni olan nişanlımın yanına eş durumuyla gitmeye çalışıyorum. Tazecik nişanlıyım, ama ilişkimizin 8. senesindeyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…