- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
O Orangegreysky senin için de geçerliKimsin,nerelisin, burcun, mesleğin, yaşın,medeni halin hadi anlat çabuk, hemen şimdi
Etiket listesini vereyim sana da herkese tek tek sor baştanSanada mi sormadım yaa, nasıl olur bu ben olamam, sanırım tez yazdığım zamanda geldiniz yoksa imkansız yani
Öyle de ayıp olur sankimEtiket listesini vereyim sana da herkese tek tek sor baştan
Sanada mi sormadım yaa, nasıl olur bu ben olamam, sanırım tez yazdığım zamanda geldiniz yoksa imkansız yani
Olabilir Teyo ben geldiğimde sen az giriyordun tez dolayısıyla, hatırladım
Yoo neden olsun. gözden kaçanları yakalamış oluruz flhkgşflÖyle de ayıp olur sankim
Olabilir Teyo ben geldiğimde sen az giriyordun tez dolayısıyla, hatırladım
Baba tarafından Samsunluyum ama hiç gitmedim, yine de Samsun kalbimdedirdoğma büyüme İstanbul'daydım, Ankara'da yaşıyorum 2 senedir, evliyim, 1 kara kedoşum var. Normalde klinik psikologum ama hayata ve ülkede psikolojinin gelişimine dair bir umudum kalmadığı için 6 senedir reklam sektöründeyim Burcum boğa yükselenim yengeç, tabağımdaki pirinç tek başına kaldı diye ağlayabilecek potansiyeldeyim, tşk tşk tşk rahatladım
Ben kendim bakar ona göre etiket yaparım taaammm mıııYoo neden olsun. gözden kaçanları yakalamış oluruz flhkgşfl
Zorla hadi azıcık benden bahsedelim dedim resmen.Kimsin,nerelisin, burcun, mesleğin, yaşın,medeni halin hadi anlat çabuk, hemen şimdi
Çoğunlukla terazi burcu topik.Tekrar hoşgeldin diyeyim o zamanZorla hadi azıcık benden bahsedelim dedim resmen.
Baba trabzon anne bulancakli. Doğma büyüme fatih şehreminiliyim.12 yasinda oglum var.
8 yıldır ayvalik da yaşıyorum.
yaşımdan bahsetmeyelim
Teraziyim.
Yari zamanli calisiyorum.
Sanat tarihi mezunuyum(2000) hiç mesleğimi icra edemedim.
Bu arada zorla değil, senin geldiğin zamanlarda tez dönemindi. O dönem çok gelmiyordum sayfaya.Yoksa hiç kaçırmazdımZorla hadi azıcık benden bahsedelim dedim resmen.
Baba trabzon anne bulancakli. Doğma büyüme fatih şehreminiliyim.12 yasinda oglum var.
8 yıldır ayvalik da yaşıyorum.
yaşımdan bahsetmeyelim
Teraziyim.
Yari zamanli calisiyorum.
Sanat tarihi mezunuyum(2000) hiç mesleğimi icra edemedim.
Ben teraziyimtopikte benden başka akrep burcu yok mu ya
İyi bari tahmin ettiğim gibiymiş
Ben kendim bakar ona göre etiket yaparım taaammm mııı
Tanıt tanıtBen de tanıtayım mı kendimi flgkfl
Bentopikte benden başka akrep burcu yok mu ya
Pdf okumaktan kör oldu dersinizYaşamak?
Talebe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?