- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
Ben dedim beni başkan tanıyor ondan sorguya çekilmedim herhalde. Şimdi sizler de deyince unutulmuşum hissi ağır bastıBen de öyleyim yav 1 seneyi geçti hala kalbim kırılıyor gördükçe
Enee etkinlik mi vardı ben kaçırmışım mKimler etkinlik kitaplarını okumaya başladı
AĞUSTOS AYI KİTAP OKUMA ETKİNLİK LİSTESİ
yet07 - uçurtma Avcısı
Istenmeyentuyy - Kör Baykuş
sudem34 - Masumiyet Müzesi
Eleadora - Pal Sokağı Çocukları
E Etkili Eleman - Bereketli Topraklar üzerinde
Kukrim - GOG
bir civciv annesi - Kumru İle Kumru
The - Vadideki Zambak
O Orangegreysky - İvan İliç'in Ölümü
Life light - Talebe
Disipline Girmis BirKadin - Talebe
Arrietty_ - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
Bonus - İki Şehrin Hikayesi
C Capanin Gururu Teyom - Semerkant
M MrsDelfino - Bülbülü Öldürmek
U UcanSupurge - Siyah İnci
Mrsay - Jane Eyre
Malvinaa - Siyah İnci
mimesis - Eşekli Kütüphaneci
Irmak000 - Zincire Vurulmuş Prometheus
kgokce - Babalar ve Oğulları
Pozitivite - Cemo
K Kitapkontesi - Unutma Dersleri
A Atalanteda - Canan
Keira- - GOG
Bana kimse birsey sormadı.Direkt daldım gruba 7 ay oldu ama her yeni arkadaşa sorulunca bozuluyorum
Çaktırma, sanki bana da sorulmadı gibi hatırlıyorum ama geri de dönüp bakamadım
Sayın görev bilinci yüksek teyom C Capanin Gururu Teyom danışmadan bekleniyorsunuzBen de öyleyim yav 1 seneyi geçti hala kalbim kırılıyor gördükçe
Teraziler candırC Capanin Gururu Teyom Teyo gördün mü bak yine terazi gelmiş. Teraziler kitap okumayı çok seviyor diyebilir miyiz? Ben de teraziyim, geçende burçlar konuşulduğunda çok çıkmıştık diye hatırlıyorum .
Ben dedim beni başkan tanıyor ondan sorguya çekilmedim herhalde. Şimdi sizler de deyince unutulmuşum hissi ağır bastı.
Anlmadım ki sabah sipariş ediyorum akşama geliyor
Senin için de araya gireyim istersen calci engelini kaldırsınlar
Üstüne hediye alırken de senin gönderdiklerin en son gidiyor sana da en son geliyor kdzfjgkdjgKargo konusunda grubun en şanslısı benimbir ayda zor geliyor
Aa sen farketmedin miBir akşam toplanıp emoji oyunu oynayalım bunun şerefine o zaman
Bana kimse birsey sormadı.Direkt daldım gruba 7 ay oldu ama her yeni arkadaşa sorulunca bozuluyorum
Ben de öyleyim yav 1 seneyi geçti hala kalbim kırılıyor gördükçe
Tamam yılbaşı akşamını bekleriz artıkHavaların en serin olduğu gün mesela
1 ile 100 arasında bir sayı söylüyorsun ben de o sayıdaki kitabı söylüyorum sana. Onu okuyup yorumluyorsun
O zaman 781 ile 100 arasında bir sayı söylüyorsun ben de o sayıdaki kitabı söylüyorum sana. Onu okuyup yorumluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?