Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kapak Kızı
Yeşil Peri Gecesi

Osman

Kapak Kızı
Yeşil Peri Gecesi

Osman
Çok çok teşekkür ederim ekledim .

Bu arada görev kitabıma başladım babalar ve oğullar
Yilllardir kitabın adını bile babalar ve oğulları diye biliyormusum bu sayede öğrendim

Eklentiler

• IMG_20230803_234806.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 37

Dipsiz Göl - Yalova​

Yalova Orman İşletme Müdürlüğü, Çınarcık Orman İşletme Şefliği sınırlarında yer alan Çınarcık İlçesi, Teşvikiye beldesi, Erikli Yaylası'nda yer almaktadır. Yalova istikametinden gelecek kullanıcılar, Çınarcık, Teşvikiye güzergâhını takip ederek, Armutlu, Gemlik; Bursa istikametinden gelecek olan kullanıcılar yolu asfaltlanmış olan Hayriye, Selimiye köyleri ve Delmece Yaylası istikametinden kent ormanına ulaşabilirler. Kent ormanından 2,5 kilometre mesafede 530 metre rakımda bulunan büyük dipsiz göl ve bu gölden 1,5 kilometre mesafede 570 metre rakımda olan küçük dipsiz göl çevrelerinde bulunan zengin orman florası ve yaban hayatı yönünden yedi göller bölgesindeki güzellikleri aratmayacak niteliktedir.

Günaydınlar Kitap Kurtları

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa

Günaydın hayırlı cumalar

Günaydın ağustosun ilk kitabı Bir Nefes Gibi bitti. Akıcı, merak uyandırıcı ama dil ve üslup açısından tatmin etmeyen çerez kitaplardan. Okuma konusunda sorun yaşayıp kolay okunan kitap isteyenler için uygun olabilir. Tavsiye değildir.
Hamam filmini izlemedim ama ya bu kitaptan uyarlanmış ya da adamın hamam ve eşcinsellik konularını işleme takıntısı var. Ana konuyu hiç etkilemediği, olaya hiçbir katkısı olmadığı halde sos niteliğinde homoluk eklemiş

Günaydın, ben yine elimdeki kitabı değiştirdim. Şöyle tüm grup 2 tokat vursanız kendime gelsem çok mutlu olurum, tşk
Eskiden sarmayan kitabı okumaya zorluyordum kendimi. Artık hemen bırakıyorum. Bir kaç ay sonra ruh halime göre tekrar deniyorum. Çok zorlama kendini

Eskiden sarmayan kitabı okumaya zorluyordum kendimi. Artık hemen bırakıyorum. Bir kaç ay sonra ruh halime göre tekrar deniyorum. Çok zorlama kendini
Ayın 4'ü, ben 4 kitap değiştirdim. Kitapta da değil sorun gibi neyse topicin modunu düşürmeyeyim kitap bitirenler varmış, ben kendimi gazlayayım köşede

günaydın
hayırlı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…