- 28 Şubat 2018
- 1.363
- 4.395
- 133
- 32
Günaydın ❤ Bugun kütüphaneye gideceğimEki Görüntüle 3282066
Eki Görüntüle 3282067
Dipsiz Göl - Yalova
Yalova Orman İşletme Müdürlüğü, Çınarcık Orman İşletme Şefliği sınırlarında yer alan Çınarcık İlçesi, Teşvikiye beldesi, Erikli Yaylası'nda yer almaktadır. Yalova istikametinden gelecek kullanıcılar, Çınarcık, Teşvikiye güzergâhını takip ederek, Armutlu, Gemlik; Bursa istikametinden gelecek olan kullanıcılar yolu asfaltlanmış olan Hayriye, Selimiye köyleri ve Delmece Yaylası istikametinden kent ormanına ulaşabilirler. Kent ormanından 2,5 kilometre mesafede 530 metre rakımda bulunan büyük dipsiz göl ve bu gölden 1,5 kilometre mesafede 570 metre rakımda olan küçük dipsiz göl çevrelerinde bulunan zengin orman florası ve yaban hayatı yönünden yedi göller bölgesindeki güzellikleri aratmayacak niteliktedir.
Günaydınlar Kitap Kurtları
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa
Hayırlı olsunGünaydınlar
inşallah bu zorlu süreç çabucak geçip giderBenimde kitap okuma.modum çok perişan bu ay ama bakalım ay sonuna neler olacak.
Kiracıyim.mevcut kiramın X3 katını teklif ettiler maalesef cikamazdim bir taşınma.islemi 20 bin TL zoraki kabul ettik. Bu tarz durumlarda okuma durumumu etkiliyor.okurken babalar ve oğullarını zaten kitaba tam adapte olamamisim ilk sayfalarindayim beynim başka yerde kira ne oldu ora ne olacak bundan daha iyisi varmı taşınmalı mi vs vs bir sürü birşey düşüncelerde.gozlerim okuyor ama beynim başka kurgular da.zaten babalar ve oğullar başlıklı oluncada oğlumun babasına dayasattiklarindan ötürü gicigim o yüzden herşey üst üste geldi .ama grup sinerjisi ile bir silkelenmeli
Benim oğlan dershanede hızlı okuma ve dikkat eğitimi koçu ile çalışıyor on beş gün sürecek her akşam anlatıyor banaegzersizler falan var gözler için bana da gösteriyor bak anne gözlerin yorulursa şöyle yap böyle dur ,müzikle falan okuyorlar hoşuma gitti ara ara video atıyor öğretmen .
Sonunda da test oluyorlar fullemiş hep anasının kuzusu
Hepsine zihin açıklığı versin Allah
Uçuracam buraları
Uçuracam buraları
Bu kitaptan gözüm çok korkuyor nedenseEki Görüntüle 3282468
İyi akşamlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
Kirmizi krizantem
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa
Ay neden kiBu kitaptan gözüm çok korkuyor nedense
Kaç gündür okuyorsun. Beğendin miSoracak olursaniz, ozellikle C Calcifer mudurum sen soracak olursan m, ben şuvan halasapyoseksuel in onerdigi kucuk hans’i okuyorum surekli su sekildeyim hem de “vay anasini neler neler oluyormus”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?