Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın ❤ Bugun kütüphaneye gideceğim

Benimde kitap okuma.modum çok perişan bu ay ama bakalım ay sonuna neler olacak.
Kiracıyim.mevcut kiramın X3 katını teklif ettiler maalesef cikamazdim bir taşınma.islemi 20 bin TL zoraki kabul ettik. Bu tarz durumlarda okuma durumumu etkiliyor.okurken babalar ve oğullarını zaten kitaba tam adapte olamamisim ilk sayfalarindayim beynim başka yerde kira ne oldu ora ne olacak bundan daha iyisi varmı taşınmalı mi vs vs bir sürü birşey düşüncelerde.gozlerim okuyor ama beynim başka kurgular da.zaten babalar ve oğullar başlıklı oluncada oğlumun babasına da yasattiklarindan ötürü gicigim o yüzden herşey üst üste geldi .ama grup sinerjisi ile bir silkelenmeli

inşallah bu zorlu süreç çabucak geçip gider

Benim oğlan dershanede hızlı okuma ve dikkat eğitimi koçu ile çalışıyor on beş gün sürecek her akşam anlatıyor bana egzersizler falan var gözler için bana da gösteriyor bak anne gözlerin yorulursa şöyle yap böyle dur ,müzikle falan okuyorlar hoşuma gitti ara ara video atıyor öğretmen .
Sonunda da test oluyorlar fullemiş hep anasının kuzusu
Hepsine zihin açıklığı versin Allah

C Capanin Gururu Teyom duymasın

Kütüphaneden aldığım kitaplar
Günler aylar yıllar
Harry potter ve sırlar odasi
Çılgın kalabalıktan uzak. Geçen ayın ortak okumasını bu ay okuyacağım.Ortak okuma kitaplarında eksiğim kalmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…