Unutturmam ben zaten de, bahane bulamaz artikevet çok mantıklı. istede de unutamaz
fiyatlara bakınSu Lanetli Tavşan kitabida Lanetli midir nedir.
Annemler iki haftaligina ucak ile gitmislerdi. Kargo yetismemis. Sonra anneannem geldi,ucakda el cantasina koymus kitabi. Kadincagiz unutuyor cantayi,ortaya cikmadi canta.
Icinde en degerli olan sey benim kitabimdi
Simdilik sepetimdekiler bunlar.
Hayir okumadim sirf merakdan attim sepete. Wattpad tarzi ise hic almayimfiyatlara bakın
twisted serisi tarzında bir kitap okudun mu daha önce? istersen önce örnek birkaç bölüm oku. ilk kitabı okuyorum inanılmaz wattpad
engel olmuş olmayayım yine de. yorumlarını okursan az çok fikrin olur zaten. yayınlanmış bölümlerine biraz göz atHayir okumadim sirf merakdan attim sepete. Wattpad tarzi ise hic almayim
Evet ya cok ucuk. Gecen sene ayni miktar kitaplari 700 e almistim
Kiki'yi de alsana. 2 kitabı vatSu Lanetli Tavşan kitabida Lanetli midir nedir.
Annemler iki haftaligina ucak ile gitmislerdi. Kargo yetismemis. Sonra anneannem geldi,ucakda el cantasina koymus kitabi. Kadincagiz unutuyor cantayi,ortaya cikmadi canta.
BulamadimKiki'yi de alsana. 2 kitabı vat
Bulamadim
Ben de alacağım
Ay ben Bora Chung dan ariyorum
Yine memeli bi kitap alınmış, nedir bu topicin memelerden çektiğiSu Lanetli Tavşan kitabida Lanetli midir nedir.
Seviyoz demek kiYine memeli bi kitap alınmış, nedir bu topicin memelerden çektiği
Sen seviyorsun bu türde o yüzden bence Silo serisini de seversin (Silo, Vardiya, Toz. Henüz ilkini okudum ama konusu iyi baya) ekstra bi eklemem yok zaten benim kitaplık kadar almışsınSeviyoz demek kiya burda gordum ekledim bende
Varmi memesiz onerecegin kitap
Anam sola gircekSen seviyorsun bu türde o yüzden bence Silo serisini de seversin (Silo, Vardiya, Toz. Henüz ilkini okudum ama konusu iyi baya) ekstra bi eklemem yok zaten benim kitaplık kadar almışsın
Ama ben Vadideki Zambak’a geçmiştimBen @Life light veDisipline Girmis BirKadin etkinlik kitabımız. Ortak gibi oldu
@Levaiz de okumuştu bu kitabı.
Son 50 sayfadayım. Mormon tarikatında yaşamış büyümüş bir kızın kendi ağzından hikayesini anlatıyor. Biyografi gibi
Ben aldımBen de alacağım
Al al seversin senAy ben Bora Chung dan ariyorum
Cadi kargosunun dvdsi var bendebu Netflix filan cikmadan once alinmis birsey ekleyim ikincisini
Memelere özgürlükYine memeli bi kitap alınmış, nedir bu topicin memelerden çektiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?