Bu kitap bir mini ortak okuma fln mı yoksa hepinizin etkinlik kitabı mı? Bi kaç kişi okuyor galiba. Merak etmeye başladım. Güzel mi Talebe?
Bu arada Yaşamak bitti. Ben çok beğendim. Yorumlamada duygularımı belirtmek istiyorum. Acıklı olmasına rağmen bende güzel hisler uyandırdı. İçim yumuş yumuş oldu.
Bu kitap bir mini ortak okuma fln mı yoksa hepinizin etkinlik kitabı mı? Bi kaç kişi okuyor galiba. Merak etmeye başladım. Güzel mi Talebe?
Bu arada Yaşamak bitti. Ben çok beğendim. Yorumlamada duygularımı belirtmek istiyorum. Acıklı olmasına rağmen bende güzel hisler uyandırdı. İçim yumuş yumuş oldu.
Günaydın herkese,
Çok zor bir süreçten gecemedim hala annemi kaybettim geçen hafta.Gelip gidenler bitti sayılır.Ancak kafamı kitaplarla dagitabilecegimi düşündüm. Bir iki kere aldım elime ama sayfalar geçmiş ben ne okuduğumu bilmiyorum.Bir an önce toparlanıp kitap okumak istiyorum. CCalcifer
sen bana iki yazar ismi soylemistin konularinda dram olmayan. Tekrar yazabilir misin
Elim ayagim birbirine dolandi yine.
Niye mi? Kitap siparisi verecegim cünkü. Bu sefer akilli davranacagim. O yuzden hepsi bir kargo ile halletmem lazim
Elim ayagim birbirine dolandi yine.
Niye mi? Kitap siparisi verecegim cünkü. Bu sefer akilli davranacagim. O yuzden hepsi bir kargo ile halletmem lazim