Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bazı yerler gereksiz uzun . Sanki tek bir kişinin hayatını değilde birden fazla kişinin hayatını okuduk ama yine de güzel bir yolculuktu ben bitirdim . Ancak bundan sonraki kitap biraz neşeli olmalı bence

Eylül ayının son haftasından herkese Günaydınlar

Topikte kitap günü yapıldı. Aktif ve daha önce etkinliğe katılmış üyeler arasında yapıldı. Bu konuda anlayış göstermenizi rica ediyorum çünkü burası anonim bir sayfa. Bir etkinlik yaparken çok yönlü düşünmem lazım. Şimdi gün sırası gelen arkadaşlarımız günü gelince aldıkları kitaplarını paylaşacak. İlk olarak Disipline Girmis BirKadin

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
@ossllem
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc

Günaydın

herkese günaydın
Emeği geçen herkese çook teşekkür ederim kütüphanemde yarın bir gün baktığımda anısını hatırlayacağım kitaplarımın olması çok güzel bir duygu

Eki Görüntüle 3306809
güle güle oku inşallah

Günaydııın

Ben de ortak okumamızı okuyorum ağır ağır 340. Sayfayım. Bu ay bitmeyecek galiba ama olsun

Kitabın kapağındaki Jude’dur heralde değil mi ?

Kesinlikle o. 340tan sonra bir süre hızlı ilerliyor merak ettiriyor ve elinden bırakamıyorsun. Sonra tekrar rolantiye giriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…