Evet bazı yerler gereksiz uzun . Sanki tek bir kişinin hayatını değilde birden fazla kişinin hayatını okuduk ama yine de güzel bir yolculuktu ben bitirdim . Ancak bundan sonraki kitap biraz neşeli olmalı benceBen de 600 sayfadayım. 350den 500e çok hızlı gidiyor. Kitap güzel evet akıcı ama bence gereksiz uzun. Konuda uzatılacak bir şey görmedim ben. Okuyucuya o hissi geçirmek istemiş evet ama bir yerden sonra aynı şeyleri okumak sıkıcı gelmeye başladı.
Ama kitabı da merak ettiğim için de bırakamıyorum
Ben, RobotNe okuyorsun bakim
Ben, RobotBunu bitirirsem bitirdiğim tek kitap olacak Bizi bi başımıza bıraktın bak gördün mü
GünaydınEylül ayının son haftasından herkese Günaydınlar
Topikte kitap günü yapıldı. Aktif ve daha önce etkinliğe katılmış üyeler arasında yapıldı. Bu konuda anlayış göstermenizi rica ediyorum çünkü burası anonim bir sayfa. Bir etkinlik yaparken çok yönlü düşünmem lazım. Şimdi gün sırası gelen arkadaşlarımız günü gelince aldıkları kitaplarını paylaşacak. İlk olarakDisipline Girmis BirKadin
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
@ossllem
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc
herkese günaydınEylül ayının son haftasından herkese Günaydınlar
Topikte kitap günü yapıldı. Aktif ve daha önce etkinliğe katılmış üyeler arasında yapıldı. Bu konuda anlayış göstermenizi rica ediyorum çünkü burası anonim bir sayfa. Bir etkinlik yaparken çok yönlü düşünmem lazım. Şimdi gün sırası gelen arkadaşlarımız günü gelince aldıkları kitaplarını paylaşacak. İlk olarakDisipline Girmis BirKadin
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
@ossllem
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc
güle güle oku inşallahEmeği geçen herkese çook teşekkür ederimkütüphanemde yarın bir gün baktığımda anısını hatırlayacağım kitaplarımın olması çok güzel bir duygu
Eki Görüntüle 3306809
Keyifli okumalarEmeği geçen herkese çook teşekkür ederimkütüphanemde yarın bir gün baktığımda anısını hatırlayacağım kitaplarımın olması çok güzel bir duygu
Eki Görüntüle 3306809
Günaydııın
Ben de ortak okumamızı okuyorum ağır ağır 340. Sayfayım. Bu ay bitmeyecek galiba ama olsun
Kitabın kapağındaki Jude’dur heralde değil mi ?
Emeği geçen herkese çook teşekkür ederimkütüphanemde yarın bir gün baktığımda anısını hatırlayacağım kitaplarımın olması çok güzel bir duygu
Eki Görüntüle 3306809
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?