- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.706
- 528
Güle güle okuEmeği geçen herkese çook teşekkür ederimkütüphanemde yarın bir gün baktığımda anısını hatırlayacağım kitaplarımın olması çok güzel bir duygu
Eki Görüntüle 3306809
Ahaha dimi? Ben de ona bakıyordumGüle güle okuama şu Oğuz Atay'ın sırtını kim ters bastıysa uyuyamasın geceleri
Güle güle okuEmeği geçen herkese çook teşekkür ederimkütüphanemde yarın bir gün baktığımda anısını hatırlayacağım kitaplarımın olması çok güzel bir duygu
Eki Görüntüle 3306809
Ahaha dimi? Ben de ona bakıyordum
Güle güle okuama şu Oğuz Atay'ın sırtını kim ters bastıysa uyuyamasın geceleri
Eki Görüntüle 3306809
Şu Cam Kılıç kitabını burada birkaç kere paylaştığım kız çok övüyor, yorumlarını bekleriz. Güle güle okuAmazon’da 4 al 3 öde ve 250₺ üzeri alışverişe %10 indirimle gözü boyanmış, “amaan canım, doğum günüm yaklaşıyor, bular kendime doğum günü hediyem olsun” demiş bir Delfi♀
Millet bir sandalyeye kıyafet yığarken ben kitap yığıyorumne zaman akıllanacağım acaba?
Eki Görüntüle 3307244
Kızıl Kraliçe, Cam Kılıç ve Kralın Kafesi var elimdeŞu Cam Kılıç kitabını burada birkaç kere paylaştığım kız çok övüyor, yorumlarını bekleriz. Güle güle oku
Ve ben sana ne kadar sürecek bakalım bu sözün dediğinde bana şey demiştin yok ya almam ben...K
Kızıl Kraliçe, Cam Kılıç ve Kralın Kafesi var elimde. Okuyacağım umarım . Şu ara çok seri okur oldum en azından birini tamamlayıp öyle yeni bir seriye başlayayım diyorum amaaa buraya ilk geldiğimde de elimdeki okunacak kitapları bitirmeden yenisini almayacağım diyordum. Kitaplar söz konusu olunca ağzımdan çıkana güvenilmiyor .
Teşekkür ederim balım
Ya bu nasıl olabiliyor aklım almıyor. Sen kesin satıcısınAmazon’da 4 al 3 öde ve 250₺ üzeri alışverişe %10 indirimle gözü boyanmış, “amaan canım, doğum günüm yaklaşıyor, bular kendime doğum günü hediyem olsun” demiş bir Delfi
Millet bir sandalyeye kıyafet yığarken ben kitap yığıyorumne zaman akıllanacağım acaba?
Eki Görüntüle 3307244
Kızıl kraliçeyi okudum ben. Sen de Oku da cam kılıçı okuyalımK
Kızıl Kraliçe, Cam Kılıç ve Kralın Kafesi var elimde. Okuyacağım umarım . Şu ara çok seri okur oldum en azından birini tamamlayıp öyle yeni bir seriye başlayayım diyorum amaaa buraya ilk geldiğimde de elimdeki okunacak kitapları bitirmeden yenisini almayacağım diyordum. Kitaplar söz konusu olunca ağzımdan çıkana güvenilmiyor .
Teşekkür ederim balım
Bütün bu kitapları tek seferde maksimum 9 kitap alacak şekilde bölünce satıcı sanmadıYa bu nasıl olabiliyor aklım almıyor. Sen kesin satıcısın
Kızıl kraliçeyi okudum ben. Sen de Oku da cam kılıçı okuyalım
ben civciv annesi... geliyorum...bir civciv annesi de tekrar okuyacak seriyi, ekimde. Ben şimdi başlasam o seriyi bitirene kadar ilk kitabı bitiririm sanki . Üçümüz birlikte okuyalım önümüzdeki ay .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?