Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amazon’da 4 al 3 öde ve 250₺ üzeri alışverişe %10 indirimle gözü boyanmış, “amaan canım, doğum günüm yaklaşıyor, bular kendime doğum günü hediyem olsun” demiş bir Delfi

Millet bir sandalyeye kıyafet yığarken ben kitap yığıyorum ne zaman akıllanacağım acaba?

Son düzenleme:
Şu Cam Kılıç kitabını burada birkaç kere paylaştığım kız çok övüyor, yorumlarını bekleriz. Güle güle oku

Şu Cam Kılıç kitabını burada birkaç kere paylaştığım kız çok övüyor, yorumlarını bekleriz. Güle güle oku
Kızıl Kraliçe, Cam Kılıç ve Kralın Kafesi var elimde . Okuyacağım umarım . Şu ara çok seri okur oldum en azından birini tamamlayıp öyle yeni bir seriye başlayayım diyorum amaaa buraya ilk geldiğimde de elimdeki okunacak kitapları bitirmeden yenisini almayacağım diyordum. Kitaplar söz konusu olunca ağzımdan çıkana güvenilmiyor .

Teşekkür ederim balım

Son düzenleme:
Ve ben sana ne kadar sürecek bakalım bu sözün dediğinde bana şey demiştin yok ya almam ben...

Ya bu nasıl olabiliyor aklım almıyor. Sen kesin satıcısın

Kızıl kraliçeyi okudum ben. Sen de Oku da cam kılıçı okuyalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…