- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
Bir zamanlar okumadan kitap almam diyen bir Deldi vardıö onu gören var mı ?Amazon’da 4 al 3 öde ve 250₺ üzeri alışverişe %10 indirimle gözü boyanmış, “amaan canım, doğum günüm yaklaşıyor, bular kendime doğum günü hediyem olsun” demiş bir Delfi
Millet bir sandalyeye kıyafet yığarken ben kitap yığıyorumne zaman akıllanacağım acaba?
Eki Görüntüle 3307244
Bir zamanlar okumadan kitap almam diyen bir Deldi vardıö onu gören var mı ?
Yok yok ben elimdeki kitapların 86 tanesinden 14’ünü okumuşum sadece. Bu oranı artırmadan bana kitap almak yasak
Burda başkanımHoşbuldum teşekkür ederim. Almak konusunda değil de olanları okumak konusunda gazlanmak istiyorum. Parayı idareli kullanmaya geçtim, bu konuda disiplinliyim. Geçen hafta sadece 150 lira harcadım.
Ahaha onu da yazdım CalcimBir zamanlar okumadan kitap almam diyen bir Deldi vardıö onu gören var mı ?
Ayy kız o ara çok parasızdımBurda başkanım
Bir de inatlaşıyordunAhaha onu da yazdım Calcim. Söz konusu kitap olunca benim ağzımdan çıkana güvenilmiyormuş, sayenizde öğrendim .
+kalemhayatta aşamayacağım sınırlı bağımlılıklarımdan post it ve kitap alışverişi sanırım
Yav insan haber verir   hep beraber batardık ne güzelAmazon’da 4 al 3 öde ve 250₺ üzeri alışverişe %10 indirimle gözü boyanmış, “amaan canım, doğum günüm yaklaşıyor, bular kendime doğum günü hediyem olsun” demiş bir Delfi
Millet bir sandalyeye kıyafet yığarken ben kitap yığıyorumne zaman akıllanacağım acaba?
Eki Görüntüle 3307244
Yakın zamanda konuşuldu Yaşamak. Hepimizin beğendiği bir kitap oldu.Selaaaam findik kurtlariYasamak’i bitirdim bugun, cogzeldi
Gec mi kalmisim kiYakın zamanda konuşuldu Yaşamak. Hepimizin beğendiği bir kitap oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?