Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok hayırlı bir yere gitmiyor sonu belli. Ama Jude acayip gıcık oldum. Başta çok üzülmüştüm sonrasında her sayfada tokatlayasım geliyor
çok haklısın. zaten çekmişsin hayatın boyunca. bazı şeyleri halletmişsin. kontrolü eline alman gerek artık. ama yok hep bi depresiflik

Evet biraz macera da okumak istiyorum biraz derinlik biraz dinlendirici de olsun istiyorum. Hepsi bir arada üç kitap çıktı ortaya tek kitap olmadı
Siyah Kan en iyi Grange kitaplarından biri bence, Siddarhtha içlerinde en derinlikli ve dinlendirici olani diğeri de terapi senaslariyla geçiyor zaten. Ben çapraz okuma diyorum

Günaydın dün girmemişim Değersiz Bir Hayat devam ediyor. Jude a kızmak yerine çevresindeki güzel insanlara odaklaniyorum daha çok. Kendimi bol bol sorgulayıp bu kadar saygılı ve koşulsuz sevgi sunabilir miydim diye düşünüyorum. Yeğenimi zorla psikiyatriste götürmüştüm mesela sonradan "keşke daha önce gitseydim" dese de kizdigini hayatina fazla müdahale ettiğimi düşündüğünü biliyorum. Okurken hep bunun muhasebesini yapıyorum

Kaçıncı sayfadasın. Ben de kitabın bir bölümüne kadar senin gibi düşündüm. sonrasında o sarıp sarmalama isteği kızgınlığa dönüştü bende

Günaydın

Değersiz bir hayat i ben almadım.
Ama çok merak ettim.aralik gibi okuyabilirim.Bu sıralar çok fazla okuyamıyorum.bu ayı iki kitapla bitireceğim.

Çok deresif bir kitap. Duygusal olarak baya hırpalıyor insanı.

Bir de kitabın içeriğinde farklı ilişkiler var. Nasıl anlatılır bilmiyorum yanlış anlaşılmak istemem. Bu durumdan rahatsız olanlar kitap rahatsız edecektir. Bir bölümden sonra LGBT

Uçan süpürge nerelerde
Aaa yok ben severim
Teşekkür ederim.
Zaten duygusal yönünden dolayı sen okuma bu ay demiştin başkanım
Şu kitap çok ilgimi çekti okuyan var mı acaba?

Günaydın

Martin Eden’e başladım bilmiyorum biter mi ki ay sonuna

Selam kızlar 2 gündür uğrayamadım.misafirlerim burda hala. Bir de kayinvalidem geldi bakıma ihtiyacı var onla da ilgileniyorum ama okumaya da calisiyorum
Maksim Gorki nin karşılıksız bir aşk kitabına başlamıştım onu bitirdim bugün. Ivan ilyiç in ölümü kitabına basladim ardına. Bu ayı kendimce güzel kapatacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…