Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hazırım yükleyin lütfen
Neden okuyamıyorsun peki? Mesela bak ben o kadar istememe rağmen hastalık vs. İstesem de okuyamadım. Benim yerimde olabilrdin bu da nasıl bir motivasyon konuşması ise hızlı ama etkili bir kitap okusan?

Neden okuyamıyorsun peki? Mesela bak ben o kadar istememe rağmen hastalık vs. İstesem de okuyamadım. Benim yerimde olabilrdin bu da nasıl bir motivasyon konuşması ise hızlı ama etkili bir kitap okusan?
Okuma ortamım bozuldu biraz sanırım o etkiliyor akıcı olduğunu umduğum bir şeylere başlayıp toparlarım diye umuyorum.
Nasıl oldun bu arada ?

Okuma ortamım bozuldu biraz sanırım o etkiliyor akıcı olduğunu umduğum bir şeylere başlayıp toparlarım diye umuyorum.
Nasıl oldun bu arada ?
Ekimde birlikte toparlarız o zaman
Biraz daha iyiyim sonunda, şimdi ufaklık hasta oldu. Sanırım bi on gün daha böyle devam edeceğiz

Ekimde birlikte toparlarız o zaman
Biraz daha iyiyim sonunda, şimdi ufaklık hasta oldu. Sanırım bi on gün daha böyle devam edeceğiz
Ahh çok geçmiş olsun, bolca şifa diliyorum miniğe hemencecik toparlasın inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…