- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Teşekkür ederim. Bizim kütüphanede var mı bilmiyorum ama kütüphaneye gidecek fırsatım yok bu ara. O yuzden pdf okumaya çalışacağımK Kitapkontesi sana il halk kütüphanesi kadar mesafede sayılır Dadaşkent’te Bölge İdare Mahkemesi’nin karşısı
Onu ben de alıcamGüzel haftasonları
Çok param olunca Pia Mater serisini alacağım inşallah.Bana seri önerisi vermek isteyen olursa verebilir çekinmeden
Hep aynı satıcı olmuyor bende zaten ama hep aynı hızda sorunsuz teslimat yapıyorlar.Amazondan farkli saticidan birseyler alinca kargo isi nasil oluyor?
Ben de sipariş verdim bununla ,Aşkın Celladı nı.Bir de istediğim bir planlayıcı defter vardı araya onu da sıkıştırdımKızım için çocuk kütüphanesine geldik büyükler için de varmış Ekim ortak okumasını buldumMartin’i bitirip başlıyorum Eki Görüntüle 3309789
Güle güle oku canımBen de sipariş verdim bununla ,Aşkın Celladı nı.Bir de istediğim bir planlayıcı defter vardı araya onu da sıkıştırdım
Defteri çok merak ettimBen de sipariş verdim bununla ,Aşkın Celladı nı.Bir de istediğim bir planlayıcı defter vardı araya onu da sıkıştırdım
Teşekkür ederimGüle güle oku canım
Yarın gelecek inşallah ,tabi çekerim ayrıntılıDefteri çok merak ettimpaylaşır mısın bizimle de
Ne duyurusuPazartesi duyuru yapacağım
Tamam canımBiz onu 100tl aldık
İşlerim bitsin atacağım bir kaç seri
Yazdım not aldımOnu ben de alıcam
Ölümün kimyası serisi var ben ilk kitabını okudum hoşuma gitti. Simdi 2. Kitabını aldım. Toplam 4 kitap
Ortak okuma kitaplarını nasıl seçeceğimiz ile ilgiliNe duyurusu
Hazır mısın geliyorTamam canım
Canım bildirimde kitapların yazarlarını da ekler misin?Eylul ayı kitaplarım;
1 Değersiz bir hayat 822 sayfa
2 David vann pislik 259 sayfa
3 emanet çocuk 79 sayfa
4 senin cehaletin benim yaşamımı etkiliyor 234 sayfa
5 algı kalesi 189 sayfa
Toplam : 1583 sayfa .
Dune serisini okumuş muydunuz hepinizHazır mısın geliyor
Elimdeki seriler bunlar. Artı olarak Boleyn Kızı serisi var alt tarafta olduğu için çekemedim
Yok başlamadıkDune serisini okumuş muydunuz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?