Ve o yüzden Amazon bana kitap satmıyorStokcu calci vakti zamanında almış almış
Pek haksız görmüyorum bu akşamdan sonraVe o yüzden Amazon bana kitap satmıyor
İyi geceler canım,nasılsınIyi geceler herkese
Bu ay yine sadece bir kitap okuyabildim maalesef. Inşallah gelecek ay daha iyi okuyabilirim.
Başkanım ortak okumalar mevzusu da şöyle aslinda önceki yıllarda elimden geldiğince hemen hepsine katılmaya calisiyordum ama maalesef bu yıl fırsatım olmuyor. Ayda bir iki kitap anca oluyor onu da çok merak ettiğim kısa kitaplardan seçiyorum ama firsat buldukça okumaya çalışacağım
Aleykum selam güzel yürekli arkadaşım
Hamdolsun arkadaşım iyiyim. 3 günlük sinüzit savaşından sonra yeniden doğmuş gibiyimİyi geceler canım,nasılsın
ÜzdünPek haksız görmüyorum bu akşamdan sonra
ciğerime sokacağım bu kitabı şu kadar kaldı
Geçmiş olsun canım ,daimi iyi ,ol sağlıklı ol inşallah .Hamdolsun arkadaşım iyiyim. 3 günlük sinüzit savaşından sonra yeniden doğmuş gibiyimsen nasilsin
Merhaba LifeEYLÜL OKUMA LİSTESİ
1.Hayat Kitabı - Deborah Harkness (616 syf)
2.Korku - Stefan Zweig (107 syf)
3.Yürümenin Felsefesi - Frederic Gros (191 syf)
4.Sürücü Koltuğu - Muriel Spark (92 syf)
5.Kaplanın Sırtında - Zülfü Livaneli (324 syf)
6.Ölü Canlar - Nikolay Gogol (479 syf)
7.Begüm - Kenize Mourad (351 syf)
8.Godot’yu Beklerken - Samuel Beckett (124 syf)
Toplam ; 8 kitap 2284 sayfa
Bilmukabele canımGeçmiş olsun canım ,daimi iyi ,ol sağlıklı ol inşallah .ben de iyiyim , teşekkür ederim.seni gördüğüme de sevindim
Bu kadar emin olma calci ,Amazon bana neden iyi davranıyor sanıyorsunuzÜzdünneyse ki sen varsın
Teşekkür ederim canım,aa sen öyle düşünüyorsan kesin öyle olurBilmukabele canımDune icin de keyifli okumalar bence çok seversin.
Güvenin için teşekkür ederimTeşekkür ederim canım,aa sen öyle düşünüyorsan kesin öyle olur
Ben de ara vermeden okumayı hedefliyorum ama bakalımGüvenin için teşekkür ederimben serilerin tamamını okuyamıyorum hemen, o yüzden sadece ilk cildini okudum ve cok beğendim
Evet canım
Ekle gitsinciğerime sokacağım bu kitabı şu kadar kaldı
Belalısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?