Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bu kadinin videolarini izliyorum cok guzel seyler anlatiyor

Kızlar bir de Anna'da diyor ya 'şunu söyleyince iyice alçalmış hissetti vs' ,ben bakıyorum hiç öyle alçaltıcı birşey yok
Hayatları alçak bunların aslında yapılanlar yanlış ama herkes yaptığı için içten içe yanlış olduğunu düşünmüyorlar

Barbarin kahkahasini okuyunca yazar misin bana, ben de okudum da fikirlerini merak ediyorum
Merhaba
Yazarı ilk kez okudum. Dilini anlatımını sevdim bizden ve yalın:) Simin'in yazdığı bölümleri ayrı sevdim tabiki Hele çocuklarla ilgili olan kısmı sanırım tekrar tekrar okurum:)
Sonuç olarak aslında gündelik konular çok ince bi şekilde gözlemlenmişti beğendim:)

Daha da meraklandım şimdi Siparişlerim var bu hafta içi elime ulaşacak onları heyecanla bekliyorum, biter bitmez önceliğim olacak
Karamazov Kardeşleri çok hızlı okumuştum. Bence de öne çekilmeli

Kramazov kardeşler hakkında olumlu şeyler okumak ne güzel 1000 küsür sayfalı bir kitap. Bende aldım ama başlamaya cesaret edemedim. Artık başlarken olumlu düşüncelerle başlarım ne güsel.
Aa ben de öyle düşünmüştüm başta. Hatta bana klasikler hep korkutucu gelirdi. Elim geri geri giderdi. Sonra Savaş ve Barış'ı okudum ve yanıldığımı anladım. Savaş ve Barış biraz zor çünkü orijinal yazıldığı için içnde Fransızca var fazlasıyla. Açıklamalarla dolu. Ona rağmen merakla okumuştum

Merhaba hanımlar,

Dışarda mükemmel bir hava var, fakat yasaklar yüzünden bu günü yatağımda ve kitap okuyarak geçirdim. Bilgisayarımı da hiç açmadım, çünkü ona bir kere kapıldım mı kitap okuyamıyorum.

Afrikalı Leo'yu bitirdim, Dava ve Veba'ya başladım, Mart Menekşeleri devam ediyor. Nedense Mart Menekşelerini sevemedim, kafa dağıtmalık bir kitap evet ama sanki yazarın her kitabı aynı kurgu üzerine kurulmuş gibi. Yarım bırakmak adetim değil fakat Dolap hesabından alıcı çıkarsa hemen veririm, tarzlarımız uyuşmadı bu yazarla. Topluca Livaneli'nin kitaplarını almayı düşünüyorum, Serenad, Kardeşimin Hikayesi, Leyla'nın Evi vb.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…