Geçmiş olsun elifim genelde var çoğu kişi de sanırım dinlen boyun düzleşmesi filan mı varİki gündür baş ve boyun ağrısından hiç bişey okuyamadım
Sağol canım .Aynen boyun düzleşmesi. Arada yokluyorGeçmiş olsun elifim genelde var çoğu kişi de sanırım dinlen boyun düzleşmesi filan mı var
Geçmiş olsun canım ya. Hayırdırİki gündür baş ve boyun ağrısından hiç bişey okuyamadım
Geçmiş olsun canımSağol canım .Aynen boyun düzleşmesi. Arada yokluyor
Geçmiş olsun canımİki gündür baş ve boyun ağrısından hiç bişey okuyamadım
Allah şifa versin canım geçti mi biraz olsun bari ?İki gündür baş ve boyun ağrısından hiç bişey okuyamadım
Kır çiçeği tepesini okumuştum güzel canım iyi okumalarBrandenburg bitti. Ve Kır Çiçeği Tepesine başladım bugün itibarı ile Şubat ayının ikinci kitabı 4 ayda 5 kitap okursam hedefimi yakalarım. Hedef 30
Geçmiş olsun canım ya. Hayırdır
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlar boynumda düzleşme var. Ara sıra oluyor böyle.boyun egzersizi yapınca rahatlıyorum bir kaç güne geçerAllah şifa versin canım geçti mi biraz olsun bari ?
Teşekkür ederimLife light geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun.Sağolun kızlar boynumda düzleşme var. Ara sıra oluyor böyle.boyun egzersizi yapınca rahatlıyorum bir kaç güne geçer
Geçmiş olsun canım. Bende de var fazla eğilince oluyor malesef. O sebeple sırt üstü uzanıp kitabı havada tutup okuyorum daha çok benSağolun kızlar boynumda düzleşme var. Ara sıra oluyor böyle.boyun egzersizi yapınca rahatlıyorum bir kaç güne geçer
Benim öyle bileklerim ağrıyor. Bir de Anna okuyorum yüzüme düşse ölürüm sanırımGeçmiş olsun canım. Bende de var fazla eğilince oluyor malesef. O sebeple sırt üstü uzanıp kitabı havada tutup okuyorum daha çok ben
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Teşekkür ederim bir kaç gündür iki yastıkla yattım ondanda oldu sanırım birde çok bilgisayar ekranına bakınca oluyor.Geçmiş olsun canım. Bende de var fazla eğilince oluyor malesef. O sebeple sırt üstü uzanıp kitabı havada tutup okuyorum daha çok ben
O kadar kalın mı ya korkutmayın biziBenim öyle bileklerim ağrıyor. Bir de Anna okuyorum yüzüme düşse ölürüm sanırım
Kpss çalıştım geçen yıl çok kötüydüm bende. Ama bu yıl rahatım. Malesef bilgisayar başında olmak fazla eğilmek tetikliyorTeşekkür ederim
Teşekkür ederim bir kaç gündür iki yastıkla yattım ondanda oldu sanırım birde çok bilgisayar ekranına bakınca oluyor.
4 parmak kalınlığındaO kadar kalın mı ya korkutmayın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?