Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki doğru başkanım

Günaydın
Şimdi Ekim ayı kitabımızın siparişini vereceğim.psikolojik bir kitap önerisinde bulunabilir misiniz bana. Okuyupta çok etkilendiğiniz
Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk etkileyiciydi belki okumuşsundur.
Şeytan Etkisi var çok bilindik bir deneyi anlatıyor, psikolojik ama senin istediğin türde bi psikolojik mi bilemedim ama güzeldi.

Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk etkileyiciydi belki okumuşsundur.
Şeytan Etkisi var çok bilindik bir deneyi anlatıyor, psikolojik ama senin istediğin türde bi psikolojik mi bilemedim ama güzeldi.
Ikisini de okumadım.
Bakacağım şimdi .teşekkür ederim

Benim doğru calci

Eline sağlık, benimki doğru başkanım

Herkese günaydın

Günaydın
Şimdi Ekim ayı kitabımızın siparişini vereceğim.psikolojik bir kitap önerisinde bulunabilir misiniz bana. Okuyupta çok etkilendiğiniz
Ben İyi hissetmek kitabına başladığımda gerçekten iyi hissettirmişti ama sonra devam etmedim. Olaylara bakış açını değiştiriyor.

Bu sabah uyandığımda bu kadar mutluluk ve sevinç yaşayacağımı bilmiyordum. Kalbim pır pır İnsanın hayatında kalbine, ruhuna iyi gelen kimselerin olması, bu etkiyi kitap hediye ederek hissettirmek çok değerli benim için.. Bu yüzden çok duyguluyum ve çok mutlu oldum

Çok teşekkür ederim çok değerlisiniz her biriniz Sizin de ruhunuza iyi gelen insanlarla beraber olmanız dileğiyle

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
C Calcifer

Calci sabah sesimden ne kadar mutlu olduğumu anlamıştır

Ya canım benim o sesinin mutluluğu bana da geçti. Sen ne kadar mutlu olduysan ben daha çok mutlu oldum. Keyifle okumanı diliyorum
Bize vesile olan Eleadora arkadaşıma ayrıca çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…