Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar. Çılgın Kalabalıktan Uzak nihayet bitti. Betimelemeri her ne kadar çileden çıkarsa da hikayesine bayıldım. Kitabın başlarında bir olayı okurken filmini izlediğimi hatırladım. Filmini de çok beğenmiştim, ona güvenerek kitaba devam ettim. Bence dişinizi sıkıp okuyun kızlar. Gabrielle ilgili söylemek istediğim o kadar çok şey var ki Kocam duymasın

Özür dilerim başkanım bildirim yapmayı unuttum, uzun zamandır girmiyorum siteye. Eylül ayında da ne yazık ki okuyamadım ama ekim böyle olmayacak çok güzel bir kitaba başladım kendime çeki düzen vermeliyim her konuda.

Bildirim sayfasına da yazacağım şimdi.

Hakan Günday - Daha
Az i okumustum ilk olarak..onda oyle bir sarsilmistim ki. Bundada sarsilacagima emindim. Oylede oldu. Bu yazarin kitaplarini beni derinden etkilesede ,bir sonraki kitabini okumak istiyorum.

Daha ya gelecek olursam kisaca,tüyler ürperten gercekleri okuyoruz resmen. Poncik kalbi olan bu yazarin hicbir kitabini okumasin

Yeraltı edebiyatının başarılı yazarlarından kendisi. Kinyas ve Kayra yı da tavsiye ederim

32 yaşına girdiğim bu güzel günden herkese günaydın bugünün şerefine Tatar Çölü kitabımı bitirmek istiyorum
Aaa sen de mi Terazisin
Nice mutlu yıllara, yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve bol kitap getirsin

Tebrikler kızlar yine çok güzel okumuşuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…