Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Henüz okuyamadım ama güzel olacağını düşünerek yazıyorum Serkan Karaismailoğlu'nun ergenlerle ilgili kitabini düşünebilirsin. Dünyanın En Yalnız Beyni

Ergenlikle ilgili birkaç kitap okudum ama yabancı yazarların kitaplarındaki örnekler genellikle bizim kültüre çok uymuyor.

Yıllar önce velilerle kitap okuma etkinliği yapmıştık. Onda da Ben Onun Annesiyim adlı kitabı okumuştuk. Veliler sevmislerdi.

Birkaç tane de Şeker Portakalı, İçimdeki Müzik, Kiraz Ağacı ile Aramızdaki mesafe gibi aile, çocuk konularını içeren kitaplar da seçebilirsin bence

Nice nice mutlu yıllara

Bedenim Bana Ait hocalarımın ennn çok önerdiği kitaptı, üzücü bi proje sonunda önerilmişti o yüzden bendeki anısı kötü biraz iyi okumalar

Öneriler için teşekkür ederim, not ettim
Kitap okuyup yorumlama etkinliği de çok hoşuma gidiyor ama kendime güvenemiyorum yorumlama kısmında o yüzden hep çekimserim çok güzel olurdu aslında.
Sonda söz ettiğin kitapların hepsi var elimde yer verebilirim onlara da biraz düşüneyim. Teşekkürler
Nice nice mutlu yıllara

Bedenim Bana Ait hocalarımın ennn çok önerdiği kitaptı, üzücü bi proje sonunda önerilmişti o yüzden bendeki anısı kötü biraz iyi okumalar
Teşekkür ederim
tahmin ettiğim gibiyse maalesef çok üzücü bir konu.

Hem siz hem velileriniz hem öğrencileriniz hem de çakiniz güzel günler okuyun inşallah
Doğum günün kutlu olsun

Ne kadar terazi varmış bu sayfada da. Eşim oğlum kedim bile terazi benim üç yanım çevrili

Çok geçmiş olsun

Anna'yı anma yıldönümümüz geldi Buna hayır diyecek çıkar mı sanmam

Karaağaç Tren Garı - Edirne​

Karaağaç İstasyonu, Edirne'nin Karaağaç Kasabası'nda bulunan ve II. Abdülhamid devrinde yaptırılan istasyon binasıdır. Edirne Tren Garı olarak inşa edilmiş olan bina günümüzde Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak kullanılır. Edirne Tren Garı, İstanbul’daki Sirkeci Garı örnek olarak yapılmış gar binalarından birisidir. Şark Demiryolları Şirketi adına Mimar Kemalettin Bey tarafından neoklasik üslupta inşa edildi. Üç katlı, dikdörtgen planlı ve 80 metre uzunluğunda olan yapı İstanbul’u Avrupa’ya bağlayan demiryolunun en önemli istasyonlarından birisi idi.

Günaydınlar Herkese

Yeni aya hangi kitapla başladınız

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…