Henüz okuyamadım ama güzel olacağını düşünerek yazıyorum Serkan Karaismailoğlu'nun ergenlerle ilgili kitabini düşünebilirsin. Dünyanın En Yalnız BeyniK Kitapkontesi M MrsDelfino doğum günleriniz kutlu olsun2 ekim de benim doğum günümdü, ard arda sıralanmışız
Geleyim mevzuya C Calcifer başkanım hediye çeki etkinliği sonucu aldığım kitapları paylaşmak istiyorum. Herkese çok teşekkür ederim, tam da doğum günümde evde beni bekliyordu kitapların bir kısmı
yet07 sana ayrıca teşekkür ediyorum inceliğin için hem çakime hem onun yaşıtlarına uygun kitaplar da ekledim sepete
Eki Görüntüle 3312006
Eki Görüntüle 3312008
Amazon ile sorun yaşamamak için ben hediye bakiyeme giriş oldukça az sayıda kitap siparişi vererek zamana yaydım alışverişimi. Bir kısmı benden çoğunluğu sizlerden oldu
Minik bir veli kütüphanesi oluşturmak istiyorum okulda, önerdiğiniz bir ebeveyn mutlaka okumalı diye düşündüğünüz kitaplar varsa önerilere açığım. Bu konuda benim de pek fazla okumam yok, bu sene kendim de bu alana ağırlık vermeye çalışacağım.
Herkese tekrar teşekkür ediyorum, benim açımdan çok verimli oldu
Nice nice mutlu yıllaraK Kitapkontesi M MrsDelfino doğum günleriniz kutlu olsun2 ekim de benim doğum günümdü, ard arda sıralanmışız
Geleyim mevzuya C Calcifer başkanım hediye çeki etkinliği sonucu aldığım kitapları paylaşmak istiyorum. Herkese çok teşekkür ederim, tam da doğum günümde evde beni bekliyordu kitapların bir kısmı
yet07 sana ayrıca teşekkür ediyorum inceliğin için hem çakime hem onun yaşıtlarına uygun kitaplar da ekledim sepete
Eki Görüntüle 3312006
Eki Görüntüle 3312008
Amazon ile sorun yaşamamak için ben hediye bakiyeme giriş oldukça az sayıda kitap siparişi vererek zamana yaydım alışverişimi. Bir kısmı benden çoğunluğu sizlerden oldu
Minik bir veli kütüphanesi oluşturmak istiyorum okulda, önerdiğiniz bir ebeveyn mutlaka okumalı diye düşündüğünüz kitaplar varsa önerilere açığım. Bu konuda benim de pek fazla okumam yok, bu sene kendim de bu alana ağırlık vermeye çalışacağım.
Öneriler için teşekkür ederim, not ettimHenüz okuyamadım ama güzel olacağını düşünerek yazıyorum Serkan Karaismailoğlu'nun ergenlerle ilgili kitabini düşünebilirsin. Dünyanın En Yalnız Beyni
Ergenlikle ilgili birkaç kitap okudum ama yabancı yazarların kitaplarındaki örnekler genellikle bizim kültüre çok uymuyor.
Yıllar önce velilerle kitap okuma etkinliği yapmıştık. Onda da Ben Onun Annesiyim adlı kitabı okumuştuk. Veliler sevmislerdi.
Birkaç tane de Şeker Portakalı, İçimdeki Müzik, Kiraz Ağacı ile Aramızdaki mesafe gibi aile, çocuk konularını içeren kitaplar da seçebilirsin bence
Teşekkür ederimNice nice mutlu yıllara
Bedenim Bana Ait hocalarımın ennn çok önerdiği kitaptı, üzücü bi proje sonunda önerilmişti o yüzden bendeki anısı kötü biraziyi okumalar
TeşekkürlerM MrsDelfino K KitapkontesiNatsume doğum günleriniz kutlu olsun kızlar sağlıklı, sevdiklerinizle beraber musmutlu yıllarınız olsun
K Kitapkontesi M MrsDelfino doğum günleriniz kutlu olsun2 ekim de benim doğum günümdü, ard arda sıralanmışız
Eki Görüntüle 3312006
Eki Görüntüle 3312008
Bunlardan biri de ben eşim ve oğlum teraziHem siz hem velileriniz hem öğrencileriniz hem de çakiniz güzel günler okuyun inşallah
Doğum günün kutlu olsun
Ne kadar terazi varmış bu sayfada da. Eşim oğlum kedim bile terazi benim üç yanım çevrili
Çok geçmiş olsunHerkese merhabalar, bu ay çok verimsiz oldu kitabımı bitiremedim. 2023 yili saglik sorunları ile geçiyor önce annemin ameliyatı sonrası eşimin ameliyat olacağını öğrendik hayırlısıyla gecer insallah.
İlk işim kütüphaneye uğramak oldu 3 kitap aldım 15 günde bitirmek hedefim. Boş bulduğum anı değerlendireceğim inşallah
Ooo zor olmuyor mu?Bunlardan biri de ben eşim ve oğlum terazi
Teşekkür ederimHem siz hem velileriniz hem öğrencileriniz hem de çakiniz güzel günler okuyun inşallah
Doğum günün kutlu olsun
Ne kadar terazi varmış bu sayfada da. Eşim oğlum kedim bile terazi benim üç yanım çevrili
TeşekkürlerGünaydın kızlar
Doğum günleriniz kutlu olsun kızlar nice sağlıklı mutlu yaşlara K Kitapkontesi M MrsDelfinoNatsume
Dünyanın en haklı cümlesi...Gerçi eşim bizden beter.
Yay.
Ooo zor olmuyor mu?
Ben ve oğlum da terazi.
Gerçi eşim bizden beter.
Yay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?