Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa sen de mi Terazisin
Nice mutlu yıllara, yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve bol kitap getirsin

M MrsDelfino K Kitapkontesi nice nice mutlu, huzurlu, az stresli, bol kelimeli yıllara

M MrsDelfino K Kitapkontesi Mutlu yıllar kızlar. Doğum gününüz kutlu olsun

Günaydın

K Kitapkontesi M MrsDelfino doğum gününüz kutlu olsun kızlar

Günaydın
Her koşulda kitap okumaya devam eden herkesi kutluyorum
K Kitapkontesi M MrsDelfino doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara

Günaydın Herkesi tebrik ediyorum. K Kitapkontesi ve M MrsDelfino Mutlu yıllar

Günaydın
Herkesi tebrik ederim güzel okumalar olmuş yine

C Calcifer eline sağlık canım

M MrsDelfino K Kitapkontesi doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara

Günaydınlar

M MrsDelfino K Kitapkontesi nice güzel yaşlarınız olsun

Hayırlı sabahlar

M MrsDelfino K Kitapkontesi huzurlu mutlu bir ömür dilerim

mutlu yıllar

M MrsDelfino bookdaşım nice senelere. yeni yaşında sana daha çok spicy book diliyorum

ohhh maşallah iyi okunmuş yine. artsın azalmasın inşallah

herkese günaydın

Hepinize çooook teşekkür ederim

Herkese merhabalar, bu ay çok verimsiz oldu kitabımı bitiremedim. 2023 yili saglik sorunları ile geçiyor önce annemin ameliyatı sonrası eşimin ameliyat olacağını öğrendik hayırlısıyla gecer insallah.
İlk işim kütüphaneye uğramak oldu 3 kitap aldım 15 günde bitirmek hedefim. Boş bulduğum anı değerlendireceğim inşallah

Eklentiler

• 20231004_132812.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 35
Ya sevdim tarzini. Suyunu cikarma gibi bir huyum vardir eger birseyi sevdiysem.

Galiba son bu. Yasamak da ki gibi " babam olmeden 10 ay once " diye bahsediyor. Ne zaman olecek,nasil diye bekleyip duruyorsun bundada
Ben de öyleyim ya, bi yazarı beğendiysem 3-5 kitabını daha ekliyorum listeye.
İnşallah hayırlısıyla girer çabucak ve sağlıkla çıkar

Geçmiş olsun. Çabucak atlatın bu süreci

çok çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım benim

K Kitapkontesi M MrsDelfino doğum günleriniz kutlu olsun 2 ekim de benim doğum günümdü, ard arda sıralanmışız

Geleyim mevzuya C Calcifer başkanım hediye çeki etkinliği sonucu aldığım kitapları paylaşmak istiyorum. Herkese çok teşekkür ederim, tam da doğum günümde evde beni bekliyordu kitapların bir kısmı
yet07 sana ayrıca teşekkür ediyorum inceliğin için hem çakime hem onun yaşıtlarına uygun kitaplar da ekledim sepete

Amazon ile sorun yaşamamak için ben hediye bakiyeme giriş oldukça az sayıda kitap siparişi vererek zamana yaydım alışverişimi. Bir kısmı benden çoğunluğu sizlerden oldu
Minik bir veli kütüphanesi oluşturmak istiyorum okulda, önerdiğiniz bir ebeveyn mutlaka okumalı diye düşündüğünüz kitaplar varsa önerilere açığım. Bu konuda benim de pek fazla okumam yok, bu sene kendim de bu alana ağırlık vermeye çalışacağım.

Herkese tekrar teşekkür ediyorum, benim açımdan çok verimli oldu

Tebrik ediyorum herkesi
İyi akşamlar ,ben Aşkın Celladı’ndan devam ediyorum okumama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…