Aaa sen de mi Terazisin
Nice mutlu yıllara, yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve bol kitap getirsin
M MrsDelfino K Kitapkontesi Mutlu yıllar kızlar. Doğum gününüz kutlu olsun
Günaydın
Her koşulda kitap okumaya devam eden herkesi kutluyorum
K Kitapkontesi M MrsDelfino doğum gününüz kutlu olsunnice yıllara
Günaydın
Herkesi tebrik ederim güzel okumalar olmuş yine
C Calcifer eline sağlık canım
M MrsDelfino K Kitapkontesi doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara
mutlu yıllar
M MrsDelfino bookdaşım nice senelere. yeni yaşında sana daha çok spicy book diliyorum
ohhh maşallah iyi okunmuş yine. artsın azalmasın inşallah
herkese günaydın
Hepinize çooook teşekkür ederim
Ay okuldayken yazmamışım doğum günün kutlu olsunHepinize çooook teşekkür ederim
Ben de öyleyim ya, bi yazarı beğendiysem 3-5 kitabını daha ekliyorum listeye.Ya sevdim tarzini. Suyunu cikarma gibi bir huyum vardir eger birseyi sevdiysem.
Galiba son bu. Yasamak da ki gibi " babam olmeden 10 ay once " diye bahsediyor. Ne zaman olecek,nasil diye bekleyip duruyorsun bundada
İnşallah hayırlısıyla girer çabucak ve sağlıkla çıkarHerkese merhabalar, bu ay çok verimsiz oldu kitabımı bitiremedim. 2023 yili saglik sorunları ile geçiyor önce annemin ameliyatı sonrası eşimin ameliyat olacağını öğrendik hayırlısıyla gecer insallah.
İlk işim kütüphaneye uğramak oldu 3 kitap aldım 15 günde bitirmek hedefim. Boş bulduğum anı değerlendireceğim inşallah
Geçmiş olsun. Çabucak atlatın bu süreciHerkese merhabalar, bu ay çok verimsiz oldu kitabımı bitiremedim. 2023 yili saglik sorunları ile geçiyor önce annemin ameliyatı sonrası eşimin ameliyat olacağını öğrendik hayırlısıyla gecer insallah.
İlk işim kütüphaneye uğramak oldu 3 kitap aldım 15 günde bitirmek hedefim. Boş bulduğum anı değerlendireceğim inşallah
resimler arada, bölüm başlarında falan var diye hatırlıyorum, çoğu yazı şeklindeBitmeyecek Öykü de gerçekten bitmeyecek öyküymüş epeyce kalınben epud okuyorum kitapta resimler var mı sadece yazı şeklinde mi 500 küsur sayfa
çok çok geçmiş olsunHerkese merhabalar, bu ay çok verimsiz oldu kitabımı bitiremedim. 2023 yili saglik sorunları ile geçiyor önce annemin ameliyatı sonrası eşimin ameliyat olacağını öğrendik hayırlısıyla gecer insallah.
Herkese merhabalar, bu ay çok verimsiz oldu kitabımı bitiremedim. 2023 yili saglik sorunları ile geçiyor önce annemin ameliyatı sonrası eşimin ameliyat olacağını öğrendik hayırlısıyla gecer insallah.
Teşekkür ederim. Senin de doğumgünün kutlu olsunAy okuldayken yazmamışım doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim
Tebrik ediyorum herkesiEYLÜL AYI LİSTESİ@Eleadora
Kitap Sayfası
1. @Etkisiz Eleman 2596 Sayfa
2.Life light 2284 Sayfa
3. @UcanSupurge 1680 Sayfa
Kitap Adedi
1.Life light 8 Kitap
2. @Etkisiz Eleman 7 Kitap
2. @UcanSupurge 7 Kitap
2. K Kitapkontesi 7 Kitap
3.tolin 5 Kitap
3. M MrsDelfino 5 Kitap
EYLÜL AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
77 ADET
EYLÜL AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
20.226 SAYFA
Günaydınlar Kitap Kurtları
Dereceye giren girmeyen okuyan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
@Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
Ozzybal
@Tu me manques
tolin
@Alp_BuRc
Kukrişşşş tabloya dikkat ettin mi kisssssss kimin adı varTebrik ediyorum herkesi
İyi akşamlar,ben Aşkın Celladı’ndan devam ediyorum okumama
Evet tebrik ederim ,hep böyle olur inşallahKukrişşşş tabloya dikkat ettin mi kisssssss kimin adı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?