Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese günaydın

Selam herkese başkanım C Calcifer bitmeyecek öykü kitabında resimli ve boş sayfaları çıkarıp sayfa sayısını öyle yazsak olur mu kitabı okuyanlar. Bu kitapta biraz fazla cunku boş sayfalar
Gerek yok bence. Uğraşmaya değmez. Sayfa sayısı hesabı yapan kişiler değiliz 20 sayfa fazla ya da az olsa sorun olmaz bence

Düzenledim M MrsDelfino çok teşekkürler. Kırk yılda bir selam verip başlığın başını belaya sokmayayım. :)

Düzenledim M MrsDelfino çok teşekkürler. Kırk yılda bir selam verip başlığın başını belaya sokmayayım. :)
Başlıktan çok size bir şey olmasın diye korktum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim, Kazen bey birkaç kez düzenledi böyle mesajları . Çok sevdiğim, güldüğüm, bizim topiğe de çok uygun bir karikatürdü aslında.

Doğrudur epey sorun yaşandı karikatürlerin telifleri yüzünden unutmuşum.

C Calcifer nasılsın? Herşey yolundadır umarım

Genel olarak yasak. Evden aldırıyorlar valla
Site ile alakalı değil karikatür sahipleri ile ilgili

Günaydın ne kadar da güzel bir gün ,kargo açtım çünkü

Günaydın bu ayin kitabını henüz alamadım maaşı bekliyorum . Pazartesi günü hiç okuyamadım dün Reşat Nuri Güntekin Bir kadın Düşmanı na başladım bugün bitireceğim
Çok sevdiğim bir kitaptir keyifli okumalar ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…