Günaydıın ben de şöyle bir Ararat manzarası atayım okulumdanEki Görüntüle 3316460
Eki Görüntüle 3316461
Gelin Kayası - Giresun
Giresun il merkezinde Mesudiye Köyü’nün Taşhan Bölgesinde Kemaliye Yolu üzerinde bulunan “Gelin Kayası” dik bir yamaçta, sıra dışı duruşu ile halk arasında dolaşan efsaneler nedeniyle son yıllarda turistlerin ilgi odağı haline gelmiştir.
Giresun Gelin Kayası Efsanesi
Gelin Kayası, efsanesine göre “güzeller güzeli genç bir kız, görücü usulü ile sevmediği bir erkek ile evlendirilmek istenmiş. Anne ve babasına karşı çok saygılı olan iyi kalpli kız buna itiraz edebilecek durumda değilmiş. İçten içe köyün başka bir delikanlısı ile hayatını birleştirmek, onunla evlenmek istiyormuş. Ama bunu ailesi ile paylaşmaktan da korkuyormuş (özellikle babasından). Tanımadığı ve sevmediği bir erkek ile evlenmeye engel olamamış. Düğün tarihi gelmiş çatmış ve nihayet koca evine gelin olarak yolcu edilmiş. Gelin alayı önünde at üzerinde götürülürken, içinden Allah'a dua edip yalvarmış, 'Allah'ım, beni kötü koca eline düşürme, taş et dondur' demiş. İyi kalpli gelinin duası o an kabul olmuş ve gelin alayının önünde, at üstünde taş oluvermiş”. Gelin Kayası’nın başka bir özelliği de, bir taraftan bakıldığında yüz silueti görünüşüyle dikkat çekmektedir.
Giresun ili, Merkez Mesudiye Köyü Taşhan bölgesinde bulunmaktadır. Ulaşım sorunu bulunmamakta olup ilimize olan uzaklığı 25 km dir.
Günaydınlar
Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
Keira-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
tolin
@Alp_BuRc
herkese günaydınEki Görüntüle 3316460
Eki Görüntüle 3316461
Gelin Kayası - Giresun
Giresun il merkezinde Mesudiye Köyü’nün Taşhan Bölgesinde Kemaliye Yolu üzerinde bulunan “Gelin Kayası” dik bir yamaçta, sıra dışı duruşu ile halk arasında dolaşan efsaneler nedeniyle son yıllarda turistlerin ilgi odağı haline gelmiştir.
Gelin Kayası, efsanesine göre “güzeller güzeli genç bir kız, görücü usulü ile sevmediği bir erkek ile evlendirilmek istenmiş. Anne ve babasına karşı çok saygılı olan iyi kalpli kız buna itiraz edebilecek durumda değilmiş. İçten içe köyün başka bir delikanlısı ile hayatını birleştirmek, onunla evlenmek istiyormuş. Ama bunu ailesi ile paylaşmaktan da korkuyormuş (özellikle babasından). Tanımadığı ve sevmediği bir erkek ile evlenmeye engel olamamış. Düğün tarihi gelmiş çatmış ve nihayet koca evine gelin olarak yolcu edilmiş. Gelin alayı önünde at üzerinde götürülürken, içinden Allah'a dua edip yalvarmış, 'Allah'ım, beni kötü koca eline düşürme, taş et dondur' demiş. İyi kalpli gelinin duası o an kabul olmuş ve gelin alayının önünde, at üstünde taş oluvermiş”. Gelin Kayası’nın başka bir özelliği de, bir taraftan bakıldığında yüz silueti görünüşüyle dikkat çekmektedir.
Giresun ili, Merkez Mesudiye Köyü Taşhan bölgesinde bulunmaktadır. Ulaşım sorunu bulunmamakta olup ilimize olan uzaklığı 25 km dir.
Günaydınlar
Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Bonus
@yet07
Keira-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
tolin
@Alp_BuRc
ay karGünaydıın ben de şöyle bir Ararat manzarası atayım okulumdan
Eki Görüntüle 3316486
8. sınıfların denemesi var ben de kitap okuyorum, Ateş Yakmak bitmek üzere. Ekim ayının ve yeni yaşımın biten ilk kitabı olmakla birlikte şimdiye kadar okuduğum 100. kitabım olacak kendisi
Ah ah bu paylaşımla çok duygulandım.Eki Görüntüle 3316460
Eki Görüntüle 3316461
Gelin Kayası - Giresun
Günaydınlar
Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Bonus
@yet07
Keira-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
tolin
@Alp_BuRc
GünaydınEki Görüntüle 3316460
Eki Görüntüle 3316461
Gelin Kayası - Giresun
Günaydınlar
Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Bonus
@yet07
Keira-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
tolin
@Alp_BuRc
Ne kusuru. Ne zaman ayarlarsan o zaman yaparızBu ara yine kafam dolu biraz sakinleşmem lazım. Konsantre olamıyorum hiç bir şeye. Kusura bakmayın lütfen
Elimizden gelen birşey olursa söyle calci. Allah sakinlik, ferahlık versin kalbine.Bu ara yine kafam dolu biraz sakinleşmem lazım. Konsantre olamıyorum hiç bir şeye. Kusura bakmayın lütfen
Elimizden gelen birşey olursa söyle calci. Allah sakinlik, ferahlık versin kalbine.
Eki Görüntüle 3316716 şöyle bişey çıktı karşıma. İlgilenen olur belki arkadaşlar.
Yaa açıp bakmadım benfiyatları görünce geri kapattım
Yaa açıp bakmadım benkaydettim de sonra bakayım demiştim
Ay korkunclu dedin. Gecen insta da bir filmin spoilerini gordum. Korkudan sinirdaki evi okuyamiyorum. Azcik korkunclu diye geciyor.Bakma korkunçlu
Haklısın valla bizim zıpırlarin hepsinin bir araya geldiğini düşünemiyorum. Sınıfta birkaç tanesi bile çekilmiyor çoğunluk öyle olunca daha zor. Allah kolaylık versinOhhhhh ortaokul ogretmenleri sessiz sakin bebişlerle kitap okusun biz meslek lisesi öğretmenleri azman ergenlerin peşinde dört dönelim hayat size güzel valla hocalarimmmmmmm
Ben de bugün simyaci kitabımı bitireceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?