Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydıın ben de şöyle bir Ararat manzarası atayım okulumdan

8. sınıfların denemesi var ben de kitap okuyorum, Ateş Yakmak bitmek üzere. Ekim ayının ve yeni yaşımın biten ilk kitabı olmakla birlikte şimdiye kadar okuduğum 100. kitabım olacak kendisi

herkese günaydın
bu gelin kayası yerli halkın örenköy dediği bir yerde ve söylenen başka bir hikayesi daha var.

bahsi geçen gelin yine sevmediği biriyle evlendirilmiş fakat hem eşinden hem de kayınvalidesinden çok zulüm görmüş. yıllarca bu zulme katlandıktan sonra bir bebeği olmuş. onu istemeyen kayınvalidesi bebeğine de zulüm etmeye başlamış fakat kız o kadar sabırlı o kadar saygılıymış ki bunlara da dayanmış. kayınvalide çok öfkelendiği bir gün bir uçurumun kenarından gelinin bebeğini atmış ve gelin yıllardır biriktirdiği şeylerle o uçurumun kenarında taş olup kalmış.

gerçekten de taşın şekli ince uzun bir kız gibi. hatta özellikle aşağısından bakılınca göğsü, saçları, yüz hatları, bel oyuğu ve kalça kıvrımı gibi belirgin yerleri belli oluyor.

canım giresunum

çok sağ ol başkanım günüm daha da güzelleşti.
ay kar

Ah ah bu paylaşımla çok duygulandım.
Canım memleketim.
Her yaz Giresun a giderdik.
Her defasında annemden hikayesini dinlerdim.

Günaydın

Bu ara yine kafam dolu biraz sakinleşmem lazım. Konsantre olamıyorum hiç bir şeye. Kusura bakmayın lütfen
Ne kusuru. Ne zaman ayarlarsan o zaman yaparız

Bu ara ders çalışıyorum ya sayfaya düzenli bakamıyorum. Kaçırmayayım diye sorayım dedim. Yoksa sorun yok yani

Haklısın valla bizim zıpırlarin hepsinin bir araya geldiğini düşünemiyorum. Sınıfta birkaç tanesi bile çekilmiyor çoğunluk öyle olunca daha zor. Allah kolaylık versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…