Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hem ilkokul hem ortaokulda çalışıyorum . Ortaokulu gördükten sonra ilkokula adımımı atasım gelmiyor .

Ergenler çok zor ya. 8ler o kadar uzun boylular ki sınıfa ilk girdiğimde korktum bu sene . Kısa bir hatun da değilim, 1.68 boyum, ama ilkokuldakilerin boyu kalçamı geçmiyor genelde. Lisedekiler beni döver
ben 1.80 im yeni nesilin yanında ben de kısa sayılıyorum yavaştan

Meslek lisesi mezunuyum

Ergenler çok zor ya. 8ler o kadar uzun boylular ki sınıfa ilk girdiğimde korktum bu sene . Kısa bir hatun da değilim, 1.68 boyum, ama ilkokuldakilerin boyu kalçamı geçmiyor genelde. Lisedekiler beni döver
İlk atamam lise 3 buçuk sene orda çalıştım norm olup ortaokula geçince başlığı kırmızı kalemle mi yazalım diyen 5leri görünce dedim ben nereye düştüm

Sultan Süleyman Han Camii - Gümüşhane​

Gümüşhane camilerinin ortak özelliği klasik Osmanlı mimarisi tarzında yapılmış olmalarıdır. İslam kent siluetinin en önemli öğesi olan camiler, günümüzden farklı olarak tarihte ibadethane vasfının yanı sıra sosyal ve eğitsel birçok işleve de sahip olmuştur. Gümüşhane’de, başta Süleymaniye Mahallesi^nde (eski Gümüşhane'de) 2 adet Sultan Süleyman Han Camii ve Küçük Camii olmak üzere toplam 27 adet tescilli cami mevcuttur.
Sultan Süleyman Han Camii Cami, Gümüşhane’nin eski yerleşim yeri olan, bugün 3 kilometre, kadar kuzey doğusunda bulunan ‘Süleymaniye Mahallesi’nde yer almaktadır. Kanuni Sultan Süleyman Dönemi yapıtı olan cami, günümüze kadar birçok onarım geçirmiştir. Dikdörtgen planlı yapı, mihrap önüne dikey uzanan üç neften meydana gelmiştir. Neftler 6 ahşap direk üzerine çatı ile örtülüdür. Caminin tek şerefeli olan minaresi kaıln silindirik bir gövdeye sahiptir.

Günaydınlar, Hayırlı Cumalar

Akşam fotoğraf paylaşımı vardır. Katılımlarınızı bekliyorum

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc

Günaydın hayırlı cumalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…