Evet demir ökçeyi beraber okuyacağız mart ayında. Herkes bitirince tarih belirliyoruz.burda kitapla ilgili görüşlerimizi yazıp tartışıyoruzYusuf Atılgan - Aylak Adam... Bir az insanlara, topluma karşı nefret, bolca yalnızlık ve sevgisizlik dolu bir eser.
Bu şey soracağım. Mart ayında Demir Ökçe ve T. Powers grup okuması mı? Hiç katılmadığım için nasıl olduğunu bilmiyorum
2021 YAZARLARI
OCAK Oğuz ATAY ŞUBAT Wirginia WOLF MART Sait Faik ABASIYANIK NİSAN Tom ROBBİNS MAYIS Hüseyin Nihal ATSIZ
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak Okuma Fareler Ve İnsanlar - John Steinbeck Şubat Ayı Ortak Okuma Anna Karenina - Lev Tolstoy Mart Ayı Ortak Okuma Demir Ökçe - Jack London Nisan Ayı Ortak Okuma Huzur - Ahmet Hamdi Tanpınar
Yukarda alıntı yaptım canım Mart ayı ortak okuma kitabı Demir ökçe, ortak okunacak yazar Sait Faik Abasıyanık (herhangi bir kitabı isteğe bağlı)Yusuf Atılgan - Aylak Adam... Bir az insanlara, topluma karşı nefret, bolca yalnızlık ve sevgisizlik dolu bir eser.
Bu şey soracağım. Mart ayında Demir Ökçe ve T. Powers grup okuması mı? Hiç katılmadığım için nasıl olduğunu bilmiyorum
ne kadar uzun ya. bayağı fazla ceza vermişler. Üzüldümm
bdv konularından yemiş olabilir.Geldiğinde bağlayacağım onu buraya gitmesin artık
Calci ve Jes neden gittiler acaba tüh
Bir zamanlar yazmıştım buraya sonra kaldı gittiO zaman sen de katıl bize
Teşekkür ederim. İkisini de yanlış yazmışımYukarda alıntı yaptım canım Mart ayı ortak okuma kitabı Demir ökçe, ortak okunacak yazar Sait Faik Abasıyanık (herhangi bir kitabı isteğe bağlı)
C Calcifer veyaaa,şans eseri gördüm burayı,ne güzel bir topluluuukben de katılabilir miyim? kitap okumaya bayılırımmm :)
işleyiş nasıl acaba neler paylaşıyoruz? :) (tabi daha kabul onayı almadan atladım ama kusura bakmayın)
Hoş geldinizyaaa,şans eseri gördüm burayı,ne güzel bir topluluuukben de katılabilir miyim? kitap okumaya bayılırımmm :)
işleyiş nasıl acaba neler paylaşıyoruz? :) (tabi daha kabul onayı almadan atladım ama kusura bakmayın)
Tabiki.. Hoşgeldinizyaaa,şans eseri gördüm burayı,ne güzel bir topluluuukben de katılabilir miyim? kitap okumaya bayılırımmm :)
İlk sayfayı okur musunuz, orda ortak okuma kitaplarımız, yazar bilgileri var.yaaa,şans eseri gördüm burayı,ne güzel bir topluluuukben de katılabilir miyim? kitap okumaya bayılırımmm :)
Hosgeldiniizyaaa,şans eseri gördüm burayı,ne güzel bir topluluuukben de katılabilir miyim? kitap okumaya bayılırımmm :)
anladığım kadarıyla illa aynı kitapları okumak zorunda değiliz ancak istediğimizi okuyup düzenli bildirim yapmalıyız öyle mi?Merhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemizMehfam çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
OCAK AYI BİRİNCİSİ :Jasminla 16 KİTAP
İKİNCİSİ : @dgdln 14 KİTAP
ÜÇÜNCÜLERİ :Mehfam H M 13 KİTAP
ÜYE 2021 OKUMA HEDEFİ OKUNAN KİTAP KALAN KİTAPC Calcifer 50 5 45Mehfam 75 13 62H M 40 13 27@samdan 75 3 72Less-is-More 30 4 26@asliogretmen 41@Atesbocegi5 25 3 22Life light 60 10 50@Ozlemlerhayallar 30 3 27@mehlika nur 15 2 13@WunderLost 60 9 51Oriana 30 5 25@iloveme 25 3 22@Margaret Hale 25 2 23@Levaiz 60 6 54Eleadora 100 10 90@Mary Shelley 100 3 97@Night owl 50@dolunay10 48 4 44@_Gulnihal_ 25 1 24@pawlover 50@WOMAN 50 2 48@turuncukedininannesi 50 7 43@kukrim27 50 3 47@eylulcmre 30@isabel 75 2 73 40 6 34beatitude 30 2 28U UcanSupurge 30 8 22@Ysf42 50 8 42@Polo33 15@yet07 24Natsume 50 8 42@dgdln 52 14 38@MelodiminEsi 30 8 22@Limonsuzzcay 12@benkahvecanavari 60 1 59@Blacklight 60 2 58@dayler dayler 45 3 42Jasminla 100 16 84
Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
4. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
5. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
6.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
7. Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah
-----Bitirdiğiniz kitapları Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasında sayısıyla birlikte paylaşım yaparsanız listeye ekleyebilirim----
2021 YAZARLARI
OCAK Oğuz ATAY ŞUBAT Wirginia WOLF MART Sait Faik ABASIYANIK NİSAN Tom ROBBİNS MAYIS Hüseyin Nihal ATSIZ
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak Okuma Fareler Ve İnsanlar - John Steinbeck Şubat Ayı Ortak Okuma Anna Karenina - Lev Tolstoy Mart Ayı Ortak Okuma Demir Ökçe - Jack London Nisan Ayı Ortak Okuma Huzur - Ahmet Hamdi Tanpınar
Hoşgeldinizayyy ne sıcak ve tatlı insanlarsınız,kitap okuyan insandan zarar gelmez derdi bir büyüğüm zaten :)))
hemen okuyorum ilk sayfayı ,çok teşekkür ederim
Sana sarılmak istedim şu anBugün hiç bakamadım buralara. Yoğun koşturmalı bir günün içindeydim. Kızım uyusun diye gözüne bakıyorum. Yoruldum. Tanrım diyorum çocuksuz ve bekar hayatı zamanı nasılsa hoyratça hiç etmişim. Şimdi çocuklu evli zamana neler sığdırmaya çalışıyorum. Yada olgunlaşıyormuyum acaba. Bilmiyorum ama geri dönüp bakınca hiç yaşamışım. Kitapta 104 sayfa okudum dün gece bu gecede bi 100 okursam on numara beş yıldız olacak. Yorgunluktan bayılmazsam.
Hoş geldinizanladığım kadarıyla illa aynı kitapları okumak zorunda değiliz ancak istediğimizi okuyup düzenli bildirim yapmalıyız öyle mi?
varım tabi kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?