Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tatar çölü bitti

Askeri okuldan mezun olduktan sonra teğmen olarak Tatar çölü sınırında Bastiani kalesinde göreve başlayan Drogo'yu anlatıyor. Kalede görev yapılan ilk 2 sene 4 sene olarak sayıldığından askerlere cazip geliyor, sonra kimse gidemiyor. Drogo ilk geldiğinde gitmek istiyor, 4 ay sonraya ertelediği bu gidişi hiç bir zaman gerçekleştiremiyor.
Hayali bir düşmanı yıllarca bekleyen bir sınır kalesi, içlerinde hep bir savaşma isteği olan askerler. Ve bu isteği nedeniyle evini, ailesini, sosyal hayatı bırakan Drogo.
İnsanı bol bol sorgulatıyor.

Kitabı okurken biraz hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur. Çok durağan ilerliyor hep bir atak bekledim ama olmadı, yine de bir şekilde okuttu kendini.
Doğru zamanda okunmazsa doğru mesajı alamayabiliriz.

Bitirdikten sonra anladım aslında, kitap adeta beklemeyi, zamanın acımasızlığını anlatıyor.
Hayatın ertelenmemesi gerektiğini net bir biçimde görmemizi sağlıyor.

Herkesi kendi kalesinden çıkarabilecek bir kitap.

Evet demir ökçeyi beraber okuyacağız mart ayında. Herkes bitirince tarih belirliyoruz.burda kitapla ilgili görüşlerimizi yazıp tartışıyoruz

Yukarda alıntı yaptım canım Mart ayı ortak okuma kitabı Demir ökçe, ortak okunacak yazar Sait Faik Abasıyanık (herhangi bir kitabı isteğe bağlı)

C Calcifer ve Mehfam ilgileniyor canım okumayı seven herkese açık topiğimiz ilk sayfada topik hakkında Bilgi var yıllık okuma hedefi belirlerseniz sizi de listeye ekleyebilirler

Hoş geldiniz

İlk sayfayı okur musunuz, orda ortak okuma kitaplarımız, yazar bilgileri var.
Hedef belirliyoruz yıllık. Okudukça bildirim yapıyoruz. C Calcifer düşüyor sayıdan.
Şimdi anna Karenina okuyoruz

Bugün hiç bakamadım buralara. Yoğun koşturmalı bir günün içindeydim. Kızım uyusun diye gözüne bakıyorum. Yoruldum. Tanrım diyorum çocuksuz ve bekar hayatı zamanı nasılsa hoyratça hiç etmişim. Şimdi çocuklu evli zamana neler sığdırmaya çalışıyorum. Yada olgunlaşıyormuyum acaba. Bilmiyorum ama geri dönüp bakınca hiç yaşamışım. Kitapta 104 sayfa okudum dün gece bu gecede bi 100 okursam on numara beş yıldız olacak. Yorgunluktan bayılmazsam.

Hosgeldiniiz

anladığım kadarıyla illa aynı kitapları okumak zorunda değiliz ancak istediğimizi okuyup düzenli bildirim yapmalıyız öyle mi?

varım tabi kiii

Sana sarılmak istedim şu an
İmzamı atarım altına şu yazdıklarının

anladığım kadarıyla illa aynı kitapları okumak zorunda değiliz ancak istediğimizi okuyup düzenli bildirim yapmalıyız öyle mi?

varım tabi kiii
Hoş geldiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…