Tünaydın kitap severler ailesi
Dün gece 100 sayfa hedefimi gerçekleştirdim. Yorgun olmasam sabaha kadar okuyabilirdim. Kitap çok hızlı akıyor. 19 lu yaşlarında bir genç
Kadının evli bir adamla ilişkisi sonucu hamile kalması ile başlıyor. Birlikte kaçıyorlar ama olaylar çok olumsuz ilerliyor. Bakalım sonunda ne olacak.
Ben artık pdf indiriyorum ya. Daha rahat oluyor. Özellikle yolculukta kitap taşımak yerine bu daha pratik bence. Bir de storytell kullanan var mı? Kullanan varsa memnun mu?
Ben artık pdf indiriyorum ya. Daha rahat oluyor. Özellikle yolculukta kitap taşımak yerine bu daha pratik bence. Bir de storytell kullanan var mı? Kullanan varsa memnun mu?
PDF değil de uygumala kullanıyorum çoğunluk.
Bu arada etiketi calciden alıntı yapmıştım kopyalama isminiz yokmuş şuan farkettim k.bakmayin sizede gecikmeli gunaydinn
Ben kullanıyorum memnunum ayraç ve istediğin yere not ekleme var sürekli yeni kitaplar ekleniyor. Ama sesli kitap ygulamalari kullanacak olanlar kesinlikle not tutarak okumalı yoksa çabuk gidiyo hafızadan. Ben not tutarak okuyorum bir defter edindim. Böyle daha etkili oldu
Ben kullanıyorum memnunum ayraç ve istediğin yere not ekleme var sürekli yeni kitaplar ekleniyor. Ama sesli kitap ygulamalari kullanacak olanlar kesinlikle not tutarak okumalı yoksa çabuk gidiyo hafızadan. Ben not tutarak okuyorum bir defter edindim. Böyle daha etkili oldu