Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim su yeni buldugum site( galiba diyanet e bagli ) en ucuzu ya.

Sonra kitapyurdu.
Kargo fiyati cok desemde ,Almanyadan siparis edip kargo derken daha mantiksiz. Kitapyurdundan daha fazla kitap siparis edip kargo fiyati derken Almanya fiyati ile ayni. Ama Almanya sitesinde kitap sayisi daha az. Amma dolandirdim lafi. Karisik cumle oldu. Toparliyamiyorum

Anlasildimi bari yazdigim

Behice bitti. Kafamda bir sürü cümle. Bir sürü.. Biraz kalp yorgunluğu var çok fazla anlamaktan Ayşe Püren'i. Kafam yorgun değil ama kalben anladığımdan sanıırm. Tavsiye ederim okumanızı.
Bazı yerler yarım kaldı sanki. Mektupları merak ettim mesela

Ben dün Kız A'yı bitirdim. Çok karışıktı, konu itibariyle güzeldi ama paragraflar arasında bile geçmişe git gel yapmış yazar, okuması zor geldi. Çevirisi de biraz garip geldi bana. 7 kardeşin garip bir ailede büyümesini anlatıyor, öyle bir aile ki çocukları bağlamaya kadar gidiyor disiplinleri. Çok daha iyi kurgulanabilirdi gibi.

Bitirdikten sonra Kimseye Söyleme kitabına başladım, onu bugün bitiririm zaten ince kitap. Bu daha iyi geldi, okuması kolay. Burada da çok fazla isim geçiyor, yani bi karakterin ismini bi cümlede 4 kere okuyoruz. Orange geldi, orange dedi ki, orange üzüldü, orange gitmeye karar verdi gibi. Alıştım yine de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…